Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 422 of 903 FirstFirst ... 322 372 412 420 421 422 423 424 432 472 522 ... LastLast
Results 8,421 to 8,440 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #8421 SP
    Member Snake's Avatar
    Sfatul asta cu taiatul venelor trebuia sa ti-l aplici singur atunci cand plangeai dupa Tomb Raider. Eu n-am facut altceva decat sa comentez o situatie si sa atrag atentia asupra faptului ca unii in loc sa fie indignati de problema, stau si baga chestii gen 'Sony n-are nicio vina'. Nu cer daune morale si nici nu vreau zi de doliu, dar trebuie sa recunosc ca la misto-uri te pricepi. Eu ma retrag, ii las pe altii sa pupe #@$#@$!% Sony.

2. #8422 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Amândoi vă pricepeți...Iar tu ca de obicei ești ironic, sarcastic s.a.m.d., doar câțiva pași pana la offtopic si flame.

ON:
    Cine spune ca Sony nu are nicio vina? Eu nu am văzut, normal ca sunt vinovați, mai ales acum dupa ce te pun sa plătești pt. online.

3. #8423 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Daca toti ar fi asa sensibili la ddos vai si amar de lumea asta ar fi !

4. #8424 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Amândoi vă pricepeți...Iar tu ca de obicei ești ironic, sarcastic s.a.m.d., doar câțiva pași pana la offtopic si flame.
    Eu am discutat despre problema pe care o am cu Sony. Pe care altii se pare ca nu o au, nici macar atunci cand nu te poti juca pe banii tai.
    Cine spune ca Sony nu are nicio vina? Eu nu am văzut
    Nu stiu cum n-ai vazut, ca era cu 2-3 posturi mai devreme - de aceea m-am si 'inflamat':
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    In sfarsit cineva care stie ce inseamna, si ca practic Sony nu are nicio vina.
    Mii de scuze, am zis ca ma retrag - dar cu greu rezist tentatiei.

ON: Sa inteleg ca azi va fi mentenanta, nu? La fix a picat! Daca patesc asa ceva la Destiny, o vand!

5. #8425 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Ma doare fix in cot de Sony, cum ma durea fix in cot si de TR (era vorba de tarfele de la SE acolo).

Daca tu vrei sa traiesti intr-o lume in care se face atata caz ca a picat PSN sau facebook sau Battle.net, be my guest, dar mie mi se pare o lume prea trista. Parca in fiecare saptamana se cauta un motiv de jale, zici ca intarzierea Fez si declaratiile lui Fish, la pachet cu PSN-ul picat sunt tragedii nationale.

6. #8426 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Calm down guys... Asta e, a fost o zi picat. Nu e moarte de om. Important e sa nu se mai repete (desi in ultima vreme cam dese aceste down-uri, chiar daca nu din acelasi motiv). Sper sa invete ceva din asta Sony si sa previna astfel de lucruri.

Macar cu ocazia asta am aflat ca PS4 nu e chiar atat de departe de "always online", avand in vedere ca multe jocuri nu functioneaza fara PSN. Asta e, fiecare sut in fund e un pas inainte.

7. #8427 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    functioneaza fara psn, trebuie doar sa te deconectezi de la net, astfel nu va mai ramane blocat la screenul de loading incercand sa se conecteze la server.

8. #8428 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Si va rog sa nu mai postati explicatii cu ce este DDOS-ul sau whatever, pentru ca pe mine unul nu ma incalzeste deloc.
    Corect! Prea multe informatii strica. Lasa ca e mai bine sa intre lumea in panica, crezand ca le sunt furate datele si banii din conturi.

9. #8429 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @Snake
    Nu am văzut postarea, ti-am spus părerea mea. Din moment ce plătesc pt online ar trebui sa pot sa ii acționez în instanta, dar dupa 2011 au schimbat niște chestii prin "termeni si condiții", știau ei ceva.
    O întrebare am si eu pt cei care mai frecventează aria asta:
    De ce Live-ul celor de la Microsoft nu e atacat de "hacări"?

PS E o întrebare serioasa, sper sa nu supar copilasii celor care lucrează pe la Sony

PPS sunt fanby Xbox... stiu

10. #8430 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    De ce Live-ul celor de la Microsoft nu e atacat de "hacări"?
    Cum sa nu fie atacat? In ianuarie au avut si ei parte de un DDoS:

Hacker Group DERP Attacking Xbox Live Now With DDoS, Sign-In Issue Reported

11. #8431 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Clubul PlayStation 4

Nu mai incerca, nu vezi ca lumea are motive sa blameze in stanga si dreapata si e de ajuns ? Cand a patit MS s-a schitat vreun gest, un link, o discutie? Acum s-a creat o panica. Repet intr-adevar nu e deloc bine ce s-a intamplat mai ales ca au nevoie de atata timp sa-si revina, dar nici noi sa actionam chiar asa. Pana al urma acel grup de hackeri au trecut la amenintari de terorism, amenintand un avion...

12. #8432 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mno, si uite ca ei nu s-au aruncat de pe bloc ca le-a picat live-ul... deci se poate si fara tragedii.

13. #8433 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am întrebat, nu am Xbox nu aveam de unde sa știu, pai la atacul următor poate vedem o stire si despre asta. Am observat ca atunci când pleacă angajați de la Sony sau pica PSN-ul apar stiri, dar cand MS pierd vreo 400 de milioane sau inchid Xbox Entertainment Studios, nimic...

PS acum sunt fanboy Sony, tre' sa ma hotărăsc

14. #8434 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Mno, si uite ca ei nu s-au aruncat de pe bloc ca le-a picat live-ul... deci se poate si fara tragedii.
    Te bucuri momentan degeaba, Live-ul e up and running. Apropos de aruncat de pe bloc, chiar iti place atat de mult sa te bucuri de raul altuia?
    Am întrebat, nu am Xbox nu aveam de unde sa știu, pai la atacul următor poate vedem o stire si despre asta. Am observat ca atunci când pleacă angajați de la Sony sau pica PSN-ul apar stiri, dar cand MS pierd vreo 400 de milioane sau inchid Xbox Entertainment Studios, nimic...
    Deja vad ca dai si indicatii despre ce stiri sa scriem? Ai cumva impresia ca a scrie ceva interesant e la fel cu a da copy/paste la un link de pe alt site? Sau daca tot simti dorinta de a scrie despre atacuri Xbox sau despre cum pierde firma x bani, de ce nu o faci? Oricine poate scrie stiri pe CG... doar ca de unii e doar gura.

15. #8435 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu mai vreau sa scriu, am fost prea mult injurat si blamat, mai ales de vreo doi moderatori plus ca de fiecare data cand nu iti convine ceva incepi sa arunci si tu cu pietre si uiti partile bune. Atata timp cat traiesc intr-o tara libera si nu jignesc pe cineva, cred ca pot sa imi spun parerea. Te rog frumos sa imi dai ignore daca te deranjez atat de tare!

Update:
    http://blog.us.playstation.com/2014/...work-update-2/
    Like other major networks around the world, the PlayStation Network and Sony Entertainment Network have been impacted by an attempt to overwhelm our network with artificially high traffic.

Although this has impacted your ability to access our network and enjoy our services, no personal information has been accessed.

We will continue to work towards fixing this issue and hope to have our services up and running as soon as possible.

---------- Post added 25-08-2014 at 04:29 ----------

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    functioneaza fara psn, trebuie doar sa te deconectezi de la net, astfel nu va mai ramane blocat la screenul de loading incercand sa se conecteze la server.
    Hmm, uite ce am gasit pe ign:

"The other unfortunate side effect of PSN outages or connection issues is the inability to access content purchased digitally. Without a connection to verify your license for a game at system boot-up, the app or game becomes locked — even if it’s an offline single-player game. Disc-based games, on the other hand, can be played at any time"

16. #8436 SP
    Member micul_'s Avatar
    Salut. Înțeleg ca la achiziționarea unui PS4 primim și 30 zile de cont PS Plus. Oferta e valabilă doar pentru cei ce nu au deja un cont pe PSN?

17. #8437 SP
    Member chesterb's Avatar
    Salut,

Nu. Dacă îți faci un cont nou sau dacă ai un cont pe care nu ai mai avut PS+ primești două săptămâni gratis de +. Codul pentru o lună știu ca fost disponibil doar în câteva țări la lansare. Consola mea luată din Ungaria nu a avut așa ceva.

18. #8438 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Nici eu nu am avut un cod de genul , am impresia ca vine numai in bundle-uri ( adica pachete care au si un joc pe langa consola ).

19. #8439 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Hmm, uite ce am gasit pe ign:

"The other unfortunate side effect of PSN outages or connection issues is the inability to access content purchased digitally. Without a connection to verify your license for a game at system boot-up, the app or game becomes locked — even if it’s an offline single-player game. Disc-based games, on the other hand, can be played at any time"
    Asta nu e adevarat, am jucat ieri Killzone, Resogun si Pixeljunk fara probleme si pe toate le am digital.

20. #8440 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Salut,

Nu. Dacă îți faci un cont nou sau dacă ai un cont pe care nu ai mai avut PS+ primești două săptămâni gratis de +. Codul pentru o lună știu ca fost disponibil doar în câteva țări la lansare. Consola mea luată din Ungaria nu a avut așa ceva.
    PS+ am mai avut pe contul meu. Dar nu cumpărat. Dacă îți amintești au fost niște probleme și nu mai mergea PSN-UL iar atunci am primit un cont plus ca "despăgubire". Oricum consola o voi lua la pachet cu un joc. Vroiam să aștept FIFA15 dar nu mai rezist. Tentația e mare

---------- Post added 25-08-2014 at 06:57 ----------

Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Nici eu nu am avut un cod de genul , am impresia ca vine numai in bundle-uri ( adica pachete care au si un joc pe langa consola ).
    Bundle și vreau. Oricum pe o lună cât e un cont plus?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.