Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 424 of 903 FirstFirst ... 324 374 414 422 423 424 425 426 434 474 524 ... LastLast
Results 8,461 to 8,480 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #8461 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Este primary si contul nu este folosit pe alte console. Singurul joc care nu mi-a functionat este FF14, dar deh, ala e MMO.

---------- Post added 25-08-2014 at 12:33 ----------

intra pe https://account.sonyentertainmentnetwork.com cu contul tau, te duci la devices si poti sa o dezactivezi de acolo.
    Mi-am dat seama ca tu o ai setata deja primary, era mai mult pt userul dinamovistu Deci, daca vreau sa joc si offline trebuie setata primary, s-a cam dus game sharingu', adica nu mai e la fel de bine cum era cu PS3

2. #8462 SP
    Member dinamovistu's Avatar

Clubul PlayStation 4

Am incercat sa o dezactivez din contul meu insa se pare ca nu merge. "You can only deactivate a Ps4 system directly from the system itself".
    Dupa ce apas deactivate imi sunt presentati pasii de dezactivare din meniul consolei. Nice.

LE: Merge pana la urma daca te duci la Account - Media and Devices si selectezi Deactivate All.

3. #8463 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Mi-am dat seama ca tu o ai setata deja primary, era mai mult pt userul dinamovistu Deci, daca vreau sa joc si offline trebuie setata primary, s-a cam dus game sharingu', adica nu mai e la fel de bine cum era cu PS3
    Aici nu stiu ce sa zic, nu am folosit niciodata gamesharing, so...

4. #8464 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai se stia de mult ca nu mai mege gamesharingul ca pe ps3, pai si mi se pare si normal sincer, fata de producatori.

5. #8465 SP
    Junior Member DemoN1c7's Avatar
    Salut baieti.As dori sa cumpar o consola ps4 si va intreb pe voi:credeti ca merita s-o cumpar acum(am vazut oferta de la orange) sau sa astept pana in colo de Black Friday,Craciun? ma gandesc ca va fi o reducere mai favorabila...sau nu.

6. #8466 SP
    o reducere mai mare decat atat greu de crezut sincer

7. #8467 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Mai buna ca cele de la Orange nu cred ca o sa fie. Presimt ca de "black friday" o sa ajunga pe la 1400-1500 dar nu poti fi sigur ce stoc va fi si daca vei prinde atunci (vezi cum au fucntionat mai toate site-urile in ultimii ani la acele promotii).

Dar cine stie ce va fi atunci, nu putem sti ce vor face cu siguranta.

8. #8468 SP
    Member micul_'s Avatar
    La Orange garanția e oferită de cine? La EMAG, Altex e oferită de Sony? Sau cel puțin asa sper eu

9. #8469 SP
    Nu, fiecare magazin ofera propria garantie dar serviceul este acoperit de servskills atat la orange cat si la altex si emag. Garantia e pe doi ani si sunt foarte ok oamenii

10. #8470 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Nu, fiecare magazin ofera propria garantie dar serviceul este acoperit de servskills atat la orange cat si la altex si emag. Garantia e pe doi ani si sunt foarte ok oamenii
    Din ce știu eu servskills doar transportă produsul la cei care oferă garanția dar poate mă înșel eu. Un link către Orange ai? Sunt de pe telefon...tot ce am văzut ca la Orange nu mai e pe stoc consola

11. #8471 SP
    Trebuie sa urmaresti stocul ca apare si dispare. https://www.orange.ro/magazin-online...sola-ps4-500gb

12. #8472 SP
    Member micul_'s Avatar
    Trebuie sa urmaresti stocul ca apare si dispare. https://www.orange.ro/magazin-online...sola-ps4-500gb
    Mersi mult. Mi-am făcut cont. Dar consola de la ce preț pleacă?

13. #8473 SP
    Citeste aici

ok astazi am achizitionat si eu un PS4 de la orange profitand de promotile lor pe perioada verii, reusind astfel sa achizitionez un PS4 cu 1.400 ron (314€ sau 422$) cel mai mic pret de pe piata de departe, avand in vedere ca majoritatea magazinelor le vand cu 1.800 ron. de asemenea garantie este de 2 ani, avem confirmarea de la raducucosmin

daca vreti sa cumparati un PS4 de la orange sa stiti ca e foarte simplu, va trebuie putina rabdare si o zi calduroasa . https://www.orange.ro are 2 promotii in luna august, la sfarsitul lunii se vor termina asa ca va recomand sa va grabiti, "hot summer" unde "fiecare grad peste 20°C îţi aduce o reducere în magazinul online Orange", daca sunt 30°C afara veti avea o reducere de 10% care se va aplica automat, promotia este tot timpul. temperatura se updateaza la ore fixe, ajuta sa urmariti un site unde se dau temperaturile din ora in ora.

iar pentru cea de-a doua promotie lucrurile sunt putin tricky, pentru ca veti primi un voucher in urma unui minigame in care puteti sa gasiti un voucher intre 0-15% care se adauga la prima promotie. insa jocul nu apare toata ziua, cu mici exceptii (de exemplu astazi a fost toata ziua, probabil fiind weekend) dar de obicei apare dimineata si seara, orele nu stiu sigur sa va spun, cand automat este mai frig afara, dar daca jocul apare toata ziua, cum a fost astazi, sa stiti ca dupa ora 11/12 cele mai mari reduceri vor fi doar de 10%, credeti-ma am jucat extrem de mult si nu am primit niciodata mai mult de 10%.

bun, normal aveti voie la o singura incercare pe zi dar daca setati functia de: Cookies "Block sites from setting any data" si "lock third-party cookies and site data" sau dati clear cookies dupa fiecare incercare, veti putea juca jocul pana cand gasiti voucherul pe care il vreti. va reamintesc ca aceasta e valabil o ora, asa ca mai puteti astepa aproximativ o ora sa mai creasca temperatura. Am facut cateva calcule si cred ca reducere maxima care se paote obtine este 22-24%, nu cred ca jocul va fi valabil in zilele cu temperaturi foarte ridicate si de asemenea va recomand sa jucati dimineata, parca se incalzeste mai repede.

transportul este gratuit si de obicei vine a doua zi si aveti posibilitatea sa returnati produsul dupa 10 zile. daca aveti intrebari scrieti aici. sper sa va ajute si pe voi, asa cum m-a ajutat pe mine.

PS: daca un moderator considera ca merita un thread pentru aceasta oferta ca sa vada mai multi consolisti sa transforme postul intr-un nou thread.

14. #8474 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Imi explica si mie cineva de ce naiba sunt asa scumpe jocurile pe UK fata de US?!

15. #8475 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pentru ca ORICE produs in USA e mai ieftin . Sa vezi la masini cum este .. sunt diferente si de 20.000 de euro la acelasi model si dotari .

este vorba ca in SUA concurenta este foarte mare , si faptul ca e o piata unde se vinde f mult , majoritatea vand la volum mare si de aia lasa pretul minim .

ca sa iti explic mecanismele intregi trebuie sa te licentiez in economie si e totusi un forum de PS .

16. #8476 SP
    Pentru ca au un vta, tva lor, de 6%

17. #8477 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Vroiam sa dau preorder la destiny digital guardian edition si mi s-a parut mult 85 de lire. No cand vad ca pe US e $90, sa-mi pice falca, nu ma asteptam la diferente asa mari.

18. #8478 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    sunt perfect de acord cu tine . la chestiile ieftine nu e asa mare diferenta - europa - USA .

dar la chestiile scumpe - haine parfumuri console masini .. diferentele de pret USA - EU sunt f mari de multe ori . ai perfecta dreptate

19. #8479 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Pai sa zicem ca si eu vreau un joc de acolo la precomanda.Costa cam 195 de lei.Cat ma costa transportul?

20. #8480 SP
    poti sa le iei digital la acelasi pret

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.