Tuturor va place culoarea gri a editiei speciale?
"High Speed USB 3" , cred ca e o problema de soft cum sunt 99% din probleme de la PS4.
La fisiere mai mici pana in 100-150 mb nu are nicio problema.
Ai dracu' americani
http://www.amazon.com/gp/product/B00...w_bottom_links
PS4 + camera + 2 jocuri la 399$, ca la noi
Pentru cine este rezident in "Australia, Austria, Belgium, the Czech Republic, Denmark, Finland, Germany, Ireland, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland, the Netherlands and the United Kingdom" este bine de stiut:
https://www.playstation.com/en-gb/le...pack-competit/
Concurs exclusiv pentru cei cu PS+:
https://competition.software.eu.play...tionplus/en_GB
Don’t forget: you need to have an active PS Plus membership throughout the competition – that means right up until the winners are chosen on 9 January 2014 – to stand a chance of winning.
10 lucky winners will each get:
• PlayStation 4 20th Anniversary Edition console.
• DUALSHOCK 4 Wireless Controller.
• Vertical Stand.
• PlayStation Camera.
• 12 month PS Plus subscription.
• £50 PSN wallet top-up (or currency equivalent).
• Far Cry® 4 on PS4 on Blu-ray Disc.
• Assassin's Creed® Unity on PS4 on Blu-ray Disc.
Salut,
A incercat cineva sa foloseasca remote play app de pe XDA pt android,cu telefonul sau ?
Daca da,intrebare -> trebuie sa fii pe aceeasi retea wireless sa functioneze ?
Multumesc
Ce parere aveti sa-mi achizitionez consola in locul unui pc credeti ca merita tinand cont de faptul ca voi putea cumpara un joc la maxim doua luni si vreau un dispozitiv cel voi folosi numai la gaming.Totodata o sa-mi iau si un smart tv pentru consola mai mult bineinteles daca mio voi lua.
Crezi ca aceasta consola devine plictisitoare cel mai mult mie frica sa regret ca mi-am luat-o.
Depinde. Daca vrei sa faci mai multe chestii(filme, muzica, net) pc. daca vrei gaming consola
Multumesc pentru raspunsul tau cred ca deja mi-am facut o parere.Oricum o are un prieten si poate o sa o pot si testa in felul acesta.Da sunt fan shootere si mai doresc sa ma apuc si de fifa.Crezi ca aceasta consola va ajunge la un pret de 1500-1600 de sarbatori???
sperante sunt.
daca tot ai un prieten, vb cu el poate ti-o lasa 2-3 zile, sa vezi cum te descurci.
si iti recomanda sa o folosesti pt mai multe daca o iei, si youtube, fb, stat pe net. nu doar jocuri
Pretul jocurilor ma cam sperie dar daca o sa ajunga si ele la 100-150 in perioada de reduceri ar fi bn spre exemplu cum sunt unele acum ca destiny sau driveclub.
ai sanse sa gasesti o promotie de craciun pe undeva,plus ca se gasesc si acum sigilate undeva intre 1350-1500(dar nu in magazin).sfatul meu(cred ca al nostru,al consolistilor) este sa-ti iei si sa treci pe consola,oricum spor si inainte sa iei o decizie cantareste f bine toate elementele.
si jocuri poti lua la mana a 2ua. pe aria de bazar gasesti de la 50 la 200 de lei jocuri de ps4
Mda de mult timp ma gandesc pc sau consola si este o alegere foarte grea.Consola ma gandesc sa-mi iau pentru ca vreau doar gaming si plus ca sunt foare ocupat cu liceul si nu am timp prea mult apreciind conceptul plug&play de la ps4.
---------- Post added 17-12-2014 at 14:33 ----------
Dar o intrebare care ma macina de mult daca iau un joc sh voi putea juca multiplayer?
Bookmarks