Pai asta intreb, o sa imi ramana in consola sa pot sa ii dau download dupa ce fac noul cont de US ? Pentru ca la sfarsitul lunii o sa dispara de la PSPlus.
Pai asta intreb, o sa imi ramana in consola sa pot sa ii dau download dupa ce fac noul cont de US ? Pentru ca la sfarsitul lunii o sa dispara de la PSPlus.
O sa ramana la download pe contul pe care il descărci si cat timp ai PS+ , il poti juca .
Dupa ce a dat eject la disc cateva nopti azi n-a mai vrut sa citeasca niciun disc. I-am dat un restart si vad ca si-a revenit. Blocul optic e pe duca aparent![]()
Dacă da eject da-o nene înapoi, știu ca ai garanție, nu te mai stresa. O să primești altă consola dacă o ai de la Altex. Și alții aplica metoda asta doar după ce spui cuvântul magic, ANPC![]()
logic nu mai ai cum sa il joci din moment ce iti faci cont nou cu ps+ nou doar daca e in aceeasi luna (daca apuci sa activezi ps+ luna aceasta poti sa joci jocurile de luna aceasta dupa ce le descarci restul le pierzi)
---------- Post added 30-07-2015 at 18:59 ----------
jocul chiar daca iti ramane in consola o sa fie blocat din moment ce nu mai ai contul dupa care l-ai descarcat cu ps+activ
E posibil ca daca iei un joc de la PS Plus cu abonament de UK, sa-l poti juca si cu abonament de RO dupa ce expira cel de UK?
E weekend, vreți prea mult
LE: mie îmi merge, cont de RO
---------- Post added 02-08-2015 at 16:07 ----------
Gaming and Social OK, restul... pământ
https://status.playstation.com/en-us/
La mine si-a revenit, nici la mine nu mergea sa ma joc online deloc pe cont de ro mai devreme, zicea ca nu am ps+....sa-i chis in freza pe astia de la Sony, is penibili, in fiecare weekend le pica reteaua![]()
Dupa cateva saptamani de "Up and Running" pe linie, mai lasati-i si pe ei sa-si raceasca server-ele.
Pentru cei care isi doresc varianta cu 1TB, vad ca a aparut si pe la noi: Consola Sony Playstation 4, 1 TB, Neagra - Ultimate Edition.
Update: sau la Altex cu 3 luni de PS+ in pachet: Consola PlayStation 4 Ultimate Player Edition + PlayStation Plus Membership - 90 de zile.
Cred ca au tăiat macaroana ăștia de pe amazon.com, am încercat să cumpăr card valoric pt PlayStation
We noticed you're shopping from Romania. This item is not available for purchase due to geographical restrictions. Not Shopping from Romania? Change your country setting
Pune o adresa de US, ca fiimd cea pe care cumperi. Este preferat sa pui una dintr-un stat care nu are taxe, precum Alaska.
Cred ca Dant3 are deja adresa de State, dar acum nu mai merge. Si eu am contul principal tot de US, ar fi pacat.
Bookmarks