Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 663 of 903 FirstFirst ... 163 563 613 653 661 662 663 664 665 673 713 763 ... LastLast
Results 13,241 to 13,260 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #13241 SP
    Junior Member bgmc's Avatar
    Sony a anuntat ca pretul va scadea de la 1.799 la 1.599 lei. Bun, atunci de ce in toate magazinele pretul a ramas la 1.800 RON ?(Altex.ro, Flanco.ro, Emag.ro, toate acelasi pret). Ei poate scad pretul de craciun la 1.599 sa zica 'mama ce oferta' cand defapt ala ar trebui sa fie pretul oficial ? Nu sunt obligati sa scada pretul ?Vorbeam cu cineva din Italia care a zis ca acum in multe magazine pretul oficial a scazut la 350 euro de la 390-400.

2. #13242 SP
    Member musat's Avatar
    O sa scada pretul de Black Friday !!

3. #13243 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Pentru ca, din pacate, mai avem foarte multe de invatat .. asa se face business de cele mai multe ori in Romania.
    Mi se pare ca noi vindem foarte bine promotii, nu produse la preturi promotioale

Oricum, au fost si vor mai fi promotii "pe bune", trebuie doar sa fii bine informat si pe faza.
    Putin cam aiurea ca trebuie sa urmaresti si sa cumperi ceva din piata astfel (spre deosebire de alta tari) dar mai gasesti. Nu cu aceeasi frecventa ca in Italia (ca tot s-a dat acest exemplu), dar na.

4. #13244 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Începând cu 27 octombrie, normal așa ar trebui, vedem marți după conferința Sony de la PGW

5. #13245 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Bundle la mai mult de 1400 ron nu se merita. Fara bundle si mai putin ar trebui.

6. #13246 SP
    Pe la 1400 este un pret bun, daca are un hard de 1TB (bineinteles, doar cu un controller).
    Cred ca au fost deja pachete promotionale, de genul: consola + extra controler + joc, ce practic ajungeau pe la acest pret.

O sa fie interesant de Black Friday atunci, daca toti asteapta aceasta zi ... o sa fie bataie mare pe cele multe 3 console puse la vanzare de un retailer sau altul..

7. #13247 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Altex/MG au stoc dar să nu vă așteptați la 1000 de lei consola, poate 1200-1300 consola simplă

8. #13248 SP
    Junior Member bgmc's Avatar
    Emag a vandut PS4 la 999 lei anu' trecut de Black Friday, cand consola costa 1800 lei, deci cam la jumate de pret. Dar cum ei pun vreo 5-10 bucati in stoc, n-ai nicio sansa

9. #13249 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Emag a vandut 10 bucăți, dintre care vreo 5 bucăți au ajuns pe la angajați

10. #13250 SP
    Member Harkonnen's Avatar

Clubul PlayStation 4

Quote Originally Posted by tbe View Post
    se joaca cineva call of duty advenced warfare sau battlefield 4 multiplayer?
    Poiuyt joaca in fiecare seara

@Dante eu am avut informatii ca au fost fix 5

11. #13251 SP
    Member musat's Avatar
    Sa manance si gura lor ceva... Cred ca o sa schimb Hdd-ul cu unul mai mare. Iese mai ieftin decat sa vand consola si sa iau alta cu 1Tb.

12. #13252 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Quote Originally Posted by bgmc View Post
    Sony a anuntat ca pretul va scadea de la 1.799 la 1.599 lei. Bun, atunci de ce in toate magazinele pretul a ramas la 1.800 RON ?(Altex.ro, Flanco.ro, Emag.ro, toate acelasi pret). Ei poate scad pretul de craciun la 1.599 sa zica 'mama ce oferta' cand defapt ala ar trebui sa fie pretul oficial ? Nu sunt obligati sa scada pretul ?
    Pe lângă celelalte răspunsuri pe care le-ai primit, mai adaug și faptul că nu cred că sunt obligați. Sony când anunță preturile oficiale de obicei se referă la MSRP (manufacturer's suggested retail price) sau RRP (recommended retail price).

13. #13253 SP
    Sa bucuri 5 angajati sau 10 oameni pe an ... asta nu inseamna concurenta sau "afaceri" de BF

14. #13254 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Exista vreo posibilitate de a costumiza cumva meniul? Ma enerveaza la culme cum sunt toate alan-dala. Un folder ceva unde sa pun doar joacele, cum e pe PS Vita. Cum pot sa fac sa imi arate nick name-ul la profil? Mie imi arata numele meu personal de persoana fizica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. #13255 SP
    Si eu sunt deranjat de interfata la PS4, nu stiu cum de s-au gandit ei ca o astfel de insiruire ar fi user friendly ... cred ca exista posibilitatea sa faci "carnatul" ala mai scurt, dar cam atat doar.
    Poate vin cu un update ce va revizui interfata (putem doar sa speram).

16. #13256 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    0.99$ pe US, eu am cumpărat-o, îmi place

17. #13257 SP
    Member Mousey's Avatar
    Anunțul cu jocurile gratis din noiembrie va fi făcut la mijlocul săptămânii viitoare: https://twitter.com/FredDutton/statu...90009327575040

18. #13258 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Abia astept sa primesc iar niste indie-uri de care n-a auzit nimeni

19. #13259 SP
    Junior Member meitza's Avatar
    Revin cu câteva detalii cu privire la viteza mea de pe consola. Am conectat la consolă direct cablulcablul de la provider(digi), și ce sa vezi? Viteze colosale:45d/4,5u...stupoare...mai mici decât prin router cu sau fără wifi sau lan... Cum este posibil ca eu direct pe cablu de la switch sa ating viteze atât de jalnice față de ceea ce intră cu același cablu ca și valori în laptop fie tot asa pe direct fie prin lan... Acolo (pe laptop) am viteze de 500d/213u....diferențe colosale și nu îmi explic de ce în consolă nu am viteze mai mari... Am setat ip fix de ceva timp, degeaba, se pare,.... Nu am setat pentru ca nu știu sa o fac varianta cu mac, sau sa rezerv cu zic alți useri un mac sau ip online... Nush cu ce se mănâncă astea... Any ideas?
    Revin și cu altă intrebare:ce viteze atingeți voi în mod constant pe consolă?
    Eu constat ca deși tot fac upgrade-uri și la config hardware și la cea de viteza de la provider nu reușesc nicicum sa fiu mulțumit de ceea ce se întâmplă la consolă...
    De asemeni repet ca au fost perioade când cu lan simplu fără sa setez ip fix am atins viteze de ordinul zecilor atât pe download cât și pe upload (50-80d;40-60up), iar acum încercând toate 3 posibilele variante nu ma mișc de la acele valori nicicum, vb aici de:cablu direct de la switch, lan din router unde consolă este singura unitate care suporta lan, și wireless unde vitezele sunt aproape identice cu cele comparate pe direct. Doamne ferește dacă am pomenit așa ceva!

20. #13260 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Bai deci rahatul asta de PSN e absolut PENIBIL in **** mea. In fiecare duminca trebuie sa ma scoata din party si joc si sa-mi zica"check your PSN connection". Am ajuns si eu acasa cu gandul sa ma joc si nici sa intru in joc nu pot. **** off.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.