O sa te conectezi pe zona unde ai contul pe care te-ai logat.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
O sa te conectezi pe zona unde ai contul pe care te-ai logat.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Salut tuturor..sunt nou pe forum..si nu stiu daca ma adresez bine aici. Am si eu o problema la ps4..vreau sa joc fifa 16 cu un prieten..eunu am jocul..asa ca il creeaza el si imi da invitatie prin share play.cand intru in joc..lui i se misca perfect pe cand mie..mare lag..am incercat sa fac eu jocul fifa 15 de data asta..acelasi lucru el nu are jocul si il fac prin share play..mie mi se misca super bine si el are lag..daca ma puteti ajut va rog as fi rcunoscator..si scz daca am pus o intrebare stupida..am ps 4 de 2 saptamani deci sunt nou![]()
Avem vreun thread cu trophy boost pe aici si eu nu stiu de el? Search-u de la tapatalk e super enervant.
E de la net... va trebuie net mai bun si oricum share play nu e foarte bine optimizat. De ex mi-a facut un prieten shsre play la ac syndicate si mi se misca fara un pic de lag, atat ca se mai vedeau niste pixeli, mai ales cand se misca. Daca statea pe loc, arata ca atunci cand ma jucam pe consola mea.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Salut! Un site de unde pot cumpara playstation network card uk mai ieftin stie careva?Am cumparat consola recent am facut cont pe uk(asa a zis aia de la magazin ca e mai bine)am activat si 3 luni ps plus si mai tarziu am aflat ca merge facut cont si pe ro si e functional.As vrea sa cumpar The Elder Scrol ai nu stiu ce sa fac ..sa fac cont de ro sa il iau de acolo sau sa il cumpar de pe uk si sa raman pe uk? Si ce pret are The Elder Scrols pe ro? Pe uk e 25£ .
aici sunt destul de ieftine cardurile
http://www.consolegames.ro/forum/f11...us/index4.html
vb cu Robert Dinu
@Javuvu
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Imperial Edition - 129.9
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - 109.9The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Imperial Edition is the ultimate way to experience Tamriel. The Imperial race is able to play in any alliance you choose. You'll be able to travel around Tamriel with your trusty Imperial White Horse. Your character will have immediate access to craft Imperial gear, or transform existing gear into the Imperial style. Adventuring can be lonely, good thing you'll have a companion to adventure with, an exclusive Mudcrab vanity pet. If the adorable Mudcrab isn't enough company, the Rings of Mara will allow you to complete the Ritual of Mara, where you and a friend will receive an experience bonus when playing together. Version supports English, French, German.
Pfff ce ma oftic ca am activat ps plus pe uk.Maine ajung acasa si fac cont pe ro. Sunt cumva avantajati cu ceva cei cu cont de uk fata de cei ro? Si daca fac cont pe ro pot folosi acelas email de pe contul uk? Si unde e mai bn sa ai cont pe uk sau ro? (Scuzati valul de intrebari
, numai nedumeriri am in cap) Ty.
Stiti daca Star Wars Battlefront se poate juca in 2 pe aceasi consola? Am gasit cate ceva pe net despre asta dar nu sunt sigur.
Mi se pare ca Star Wars se poate juca in 2 doar in story mode nu si online? Poate sa confirme cineva?
Da, doar modul offline merge in split screen. E un mod in care omori valuri după valuri de inamici.
A aparut update versiunea 3.15 pentru sistem. Doar: "update improves the quality of the system performance" !
Ce nasol ! Am ratat sansa sa instalez Linuxul pe consola si tocmai vroiam sa fac asta saptamana viitoare.
Bookmarks