Ce cablu HDMI folositi ? Sunt curios daca e vreo diferenta intre ele..eu am unul cumparat cu 30 de lei din Altex.
Ce cablu HDMI folositi ? Sunt curios daca e vreo diferenta intre ele..eu am unul cumparat cu 30 de lei din Altex.
Să sperăm că o să avem parte de ceva serios
Sign up now for the next PS4 system software beta
A nu se intelege ca daca nu detii jocul, il vei putea juca online gratuit in acest weekend. Am vazut cu alte ocazii oameni nedumeriti.
astea cu free weekend fac misto de toti ce au deja abonament ca altfel nu pot juca , e cumva : " in your face ! "![]()
http://www.mediagalaxy.ro/casti-gami...c-genesis-hx88
Oare sunt compatibile cu PS4? Nu vad scris nimic despre compatibilitate.
Gold parca sunt stereo, nu? Si costa dublu fata de astea reduse. Nu cred ca voi da vreodată mai mult de 200 pe o pereche de casti
7.1 virtual surround, plasticul e foarte prost, nu recomand, poate dacă ajung pe la vreo 200 de lei
Ca sunet sunt ok. Ca si constructie sunt o gluma proasta. Un plastic infect care daca tragi mai tare de el crapa.
BTW: Baietii din service mi-au anulat garantia cand le-am dus. Cica "soc mecanic".
Sony can go **** themselves.
Eu am castile de un an si ceva si zici ca sunt noi. Si le folosesc in fiecare zii la PC is Ps, si inca nu am nici-o crapatura, mai ales ca le arunc mult pe pat si pun chestii peste ele. Daca gasesti la oferta eu zic ca merita.
Bookmarks