Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 812 of 903 FirstFirst ... 312 712 762 802 810 811 812 813 814 822 862 ... LastLast
Results 16,221 to 16,240 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #16221 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Deci nu se poate da jos content zona 2, de pe un cont zona 3 (in conditiile in care vorbim despre o copie "fizica" a jocului zona 2, ce ruleaza pe un cont zona 3). Practic asta voiam sa clarific.
    Urmeaza atunci aceeasi logica ca pe digital, work-around-ul fiind setarea/folosirea unui alt cont, zona 2 (de pe care cumperi/dai jos DLC).

Si ca tot sunt aici, daca intereseaza pe cineva, dar am gasit o harta.. "cu regiuni", nu stiu cat de exacta este.
    Attached Images Attached Images region.gif

2. #16222 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Salutari si bine v-am regasit!

Mi-am cumparat de la o cunostinta un PS4 cu vreo 20 de jocuri in format digital. Mi-a dat contul si parola cu mentiunea sa i-l dau inapoi cand isi cumpara iar playstation, acum cateva luni i l-am inapoiat, am deselectat la cont primary si am dat pe secundary sau ceva de acest gen. Ideea este ca el dupa ce si l-a reactivat, eu inca mai pot juca 80% din jocurile care au ramas in conola, este normal acest lucru?

De cand i-am dat contul nu am mai conectat consola la internet insa acum mi-am mai luat jocuri in format fizic si as vrea sa le fac update. In caz ca o reconectez la internet, este posibil sa mi se blocheze accesul la jocurile ramase de pe contul lui?

Multumesc!

Are cineva idee?

Vreau maine sa cumpar Hitman si il vreau actualizat la zi.

Multumesc

3. #16223 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Intr-un cont de psn pot fi activate doua console simultan. Una primary si una secondary. Cel care are consola primary se poate juca jocurile din contul respectiv si de pe alte conturi puse pe aceeasi consola. Deasemenea se poate juca si offline pentru o perioada. PS4 verifica periodic licentele, astfel ca mai devreme sau mai tarziu si o consola setata primary intr-un cont tot va trebui sa se conecteze la net si psn. Asta stiu din proprie experienta.

Acum, legat de consola setata ca secondary. De pe aceasta se poate juca orice joc din contul respectiv dar numai fiind logat la contul respectiv si conectat la net si psn. Nu ti se va bloca neaparat acccesul la jocurile alea, decat daca:

- colegul tau ti-a dezactivat consola din contul lui si a schimbat parola;
    -sau amandoi incercati sa va logati simultan si sa jucati de pe acelasi cont (caz in care va veti deloga fortat unul pe altul).

Game sharingul digital pe ps4 se poate face in urmatoarele conditii: (consideram contul de psn Gigi, 2 console ps4, si minim inca un cont de psn Gigi2)

1. Un user isi seteaza consola ca primary in contul Gigi1(cel cu jocurile) dar foloseste un alt cont de psn (Gigi2) ca sa joace jocurile din contul Gigi1.

2. Userul 2 are consola secundara din contul Gigi1 dar se joaca doar de pe acest cont si tot timpul online.

PS: bonus - daca si contul gigi2 are jocuri pe el, si astea pot fi impartite in acelasi fel.

4. #16224 SP
    Junior Member 88pendulum's Avatar
    Salut,Am si eu urmatoarea intrebare-nedumerire. Am un cont psn pierdut, dar care nu mai are adresa de mail pentru ca am facut alt cont nou cu aceeasi adresa de mail. Am vbit cu cei de la playstation si m-au indrumat sa fac urmatoarea chestie: sa imi fac o alta adresa de mail iar apoi din ps network sa pun aceasta noua adresa de mail la contul respectiv, iar ei o sa imi puna contul pierdut pe adresa de mail actuala,adica cum a fost de prima data. Cand am facut acest cont efectiv nu ma mai lasa sa ma loghez, am resetat de aproximativ 5 ori parola si apoi cand incercam sa ma loghez eroare, eroare. Iar din necunostiinta de cauza am facut alt cont cu aceeasi adresa de mail, trebuia sa fi facut cu o alta adresa de mail.
    Intrebarea mea este, eu pierd arhiva, salvari, daca fac schimbarile astea de mail?

5. #16225 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Baiatule, suna la playstation ro, le spui care ii situatia, iti faci un cont nou si ei pot sa iti mute de pe contul vechi tot (troffe, prieteni, ect...) pe contul nou. Asa am facut la un verisor, care o dat contu la un smecherash si o incercat sa il fure. Sa ai mail nou ( care nu a fost folosit pe ps) si sa fi major...daca nu trebe sa vb unu din parinti.

6. #16226 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Mi se pare ca asta e cea mai reusita reclama pe care a avut-o o consola vreodata. #fanboy

7. #16227 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Au mai fost reclame similare in trecut de la Sony, nu e prima de genul asta.

8. #16228 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by 88pendulum View Post
    Salut,Am si eu urmatoarea intrebare-nedumerire. Am un cont psn pierdut, dar care nu mai are adresa de mail pentru ca am facut alt cont nou cu aceeasi adresa de mail. Am vbit cu cei de la playstation si m-au indrumat sa fac urmatoarea chestie: sa imi fac o alta adresa de mail iar apoi din ps network sa pun aceasta noua adresa de mail la contul respectiv, iar ei o sa imi puna contul pierdut pe adresa de mail actuala,adica cum a fost de prima data. Cand am facut acest cont efectiv nu ma mai lasa sa ma loghez, am resetat de aproximativ 5 ori parola si apoi cand incercam sa ma loghez eroare, eroare. Iar din necunostiinta de cauza am facut alt cont cu aceeasi adresa de mail, trebuia sa fi facut cu o alta adresa de mail.
    Intrebarea mea este, eu pierd arhiva, salvari, daca fac schimbarile astea de mail?
    Am avut aceeasi problema cu contul de UK(pierdut cont). Am primit mail ca mi s-a schimbat sign-in ID-ul (adica mailul). Am incercat sa il schimb online pe baza PSN-ID-ului dar imi zicea ca nu exista acel PSN-ID. Am vorbit cu cei de la Playstation Uk si am recuperat contul. Mi-au trimis mail de resetare a parolei pe mailul pe care a fost facut contul, dupa cateva verificari telefonice.
    De aceea ti s-a zis sa schimb adresa de mail a contului nou creat. Nu poti avea aceeasi adresa de mail pe 2 conturi separate(cu excceptia produsa de gmail - o explic mai jos). Daca noului cont ii vei aloca alta adresa de mail ei vor putea sa-ti recupereze contul vechi. Conturile nu pierd nimic. Fiecare cont cu ale lui.

La Gmail nu se face diferenta dintre mailurile "[email protected]" si "[email protected]" considerindule aceeasi adresa de mail. Dar la PSN se face diferenta intre cele 2 sintaxe ca fiind mailuri separate.

9. #16229 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Am si eu o problema,mi.am uitat parola la un cont,problema e ca nu pot primi un email de resetare pe cel original,daca pun alt cont sa imi trimita resetare atunci primesc.Am dat sa schimb parola,frumos si elegant,dupa aceasta pun parola respectiva sa ma loghez,dar nimic..imi zicea ceva de genul "you need to update your password"(ceva de genul asta)Exista o posibilitate de a schimba emailul respectiv?Ceva solutii de a recupera contul?
    Ma scuzati daca nu am postat unde nu trebuia.

Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

10. #16230 SP
    Era in consola ta ca primary?

11. #16231 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Da pe contul de Ro unde cumpar.

Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

12. #16232 SP
    Cel ma simplu suni la ps romania si te rezolva baietii

13. #16233 SP
    Junior Member GaoGlai's Avatar
    Salutare tuturor,

Sunt nou pe aici, si nou pe consola. Am citit despre faza cu sunatul la ING pt a putea face plati direct de pe store, avand contul pe RO. Intrebarea este: pt a activa mai intai trialul de 14 zile, imi cere datele cardului si primesc "invalid credit card"(atat din consola, PC, mobil) - are legatura inregistratul cardului cu deblocarea platilor? Imi voi putea inregistra cardul dupa ce discut cu cei de la ING?

Multumesc pentru intelegere

14. #16234 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Da, suna si ar trebui sa funcționeze dupa. Vezi ca daca activezi trialul, dupa cele 14 zile o sa iti traga automat bani pe o luna de pe card. Si o sa faca asa in fiecare luna dacă nu dezactivezi Automatic renewal.

15. #16235 SP
    Junior Member GaoGlai's Avatar
    @bicky1310 - Multumesc frumos, a functionat si am reusit sa-mi activitez si trialul. Am intrat in setarile de la Wallet, insa optiunea de automatic renewal e dezactivata by default. "Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content - No"

16. #16236 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

17. #16237 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Daca suporta doar FAT32 te **** in el.

18. #16238 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Struggling to find space for all the games you want to play? Well worry no more; you can now connect a USB 3.0 external HDD and download, save and install games, apps and add-ons directly onto your removable HDD. You can also move any games and apps you’ve already saved onto it to help you stay organised.
    When you connect the external HDD, everything will be accessible from your PS4 Home Screen as normal. What’s more, your PS4 will support an external HDD up to 8TB in size, giving you a huge amount of space to play with.

de crezi ca ar suporta doar FAT32, si oricum, daca jocurile nu au fisiere mai mari(ca pentru jocuri e) nu ar fi nici o problema nu?

19. #16239 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    De obicei majoritatea deviceurilor suporta doar FAT32. Si consola momentan tot FAT 32.

Eu ma gandeam ca poate vad niste filme de pe HDD. Nu de jocuri mi-e mie.

20. #16240 SP
    M-am scos, cu unu de un tera jumate

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.