Pentru cei care poarta ochelari, ceva tips-uri sa nu mai fie așa obositor privitul la tv ? Observ că mă deranjează mult mai ușor decât privitul normal la tv.
Da. Fati ochelari cu lentile blue control.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Pe cat ți backlight-ul in setarile tv-ului? Sau cum ii mai zice pe la alte mărci la setarea aia care reglează lumina LED-urilor din spatele ecranului (nu ma refer la brightness-luminozitate). Am observat ca multă lume tine setarea asta la maxim si e foarte obositor pt ochi atata lumina.
Intr adevăr undeva pe la 90 cu economic pe minim deci cred că mai scade puțin. O sa incerc sa mai scad backlightingul sa văd daca simt vreo diferență. Tv e orientat cu fata spre geam și din cauza asta îl am pe valori ridicate. Nu prea pot să l așez altfel...
La Samsung, maxim este 20. Eu il tin la 18-20 pentru HDR, iar 10-12 pentru SDR.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Un joc nou Uncharted sau filmul Uncharted?
https://twitter.com/NathanFillion/st...596082176?s=19
Film probabil. Dupa succesul Tomb Raider, de ce nu. In plus, genul aventura, per ansamblu vinde destul de bine la "box office".
Daca ar fi joc, nu cred ca nu l-ar mai folosi pe Nolan North, la ce relatie are cu cei de la Naughty Dog. In alta ordine de idei, nu cred totusi ca il vom mai vedea vreodata pe Drake ca personaj principal in vreun joc Uncharted.
Ma puteti ajuta cu anumite idei de jocuri care se pot juca de la 2 controlere in acelasi timp. ca ex: wrc7 sau a way out
Unravel Two, Guacamelee, Diablo 3, Gauntlet, Rayman, Never Alone, Dead Nation, Alienation, Human Fall Flat
Sau cel mai simplu intri pe www.co-optimus.com si ai acolo filtre, poti alege sa vezi doar jocuri couch coop pt PS4.
Pai aia e tot. Au făcut scurtmetrajul asta, i-au dat drumul pe net, si atât. Fara vreo colaborare cu Sony sau Naughty Dog. Pt un scurtmetraj de pe YouTube e foarte bun, dar parca se prea chinuie Nathan de câteva ori sa semene cu Nathan-ul din joc.
Ah, despre asta era vorba... pff. Na frumos, initiativa buna, dar speram la un film in toata regula![]()
Bookmarks