Salut,
Am primit si eu codul pe mail dar oare de ce atunci cand dau Claim Voucher dupa ce imi pun mailul primesc urmatorul mesaj : "We're really sorry but unfortunately you are not eligible for this offer." ?
Mentionez ca am cont pe UK. Sa incerc cu VPN oare?
Mersi frumos!
Eu am bagat codul primit de pe PSN US pe contul de Netflix RO si n-am avut probleme. Codul acela trebuie bagat in contul de netflix in browser. Nu stiu daca merge sa il bagi in aplicatia de TV sau PS.
Update: Puteti sa dati jos foaia de staniol si sa scoateti optiunea sa nu primiti mesaje. Au fixat bugu' care da crash la consola![]()
Mi-a venit și mie emailul asta, cred că o sa vina tuturor, văd că este același cod de reducere![]()
Stie cineva ce are? Pe alte browsere pot sa imi vad profilul, pe mozilla nu. Am sters cach, coockies, etc si tot nu vrea.
Salutare,se merita sa mi vand PS-ul care e unul din primele modele FAT si sa mi iau una SLIM sau e tot acelasi lucru?
Fat si Slim sunt la fel cand vine vorba de performanta. Jocurile ruleaza la fel pe ambele modele.
Salutare,ce jocuri mai jucati si voi? Momentan joc Mafia III...Si mi am descarcat acum NFS PayBack...
Bookmarks