Salut, de curand am activat aplicatia HBO GO ,am vrut sa vad si pe PS4 dar nu pot. Este acolo o aplicatie HBO MAX dar nu merge. Stie cineva cum pot instala HBO GO pe PS4 ? Aplicatia Netflix imi merge pe PS4.
Multumesc :-)
Salut, de curand am activat aplicatia HBO GO ,am vrut sa vad si pe PS4 dar nu pot. Este acolo o aplicatie HBO MAX dar nu merge. Stie cineva cum pot instala HBO GO pe PS4 ? Aplicatia Netflix imi merge pe PS4.
Multumesc :-)
Pe ce regiune ai contul? Probabil pe US. Acolo stiu ca e HBO max. Incearca cu un cont pe Romania.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poti face pe ce tara vrei tu. Am in consola pe US, doua pe RO, doua pe UK, si mai unu care nu mai țin minte pe ce țară e ca nu il mai folosesc
Nu ai cum altfel. Adresa de mail diferita si ai nevoie de o adresa postala din tara respectivă, găsești pe google.
Salutare baieti!
Am si eu nevoie de o recomandare pt un service de ps4 in constanta.
am un ps4 slim, cu wlod pe partea video, nu am semnal video, doar audio, testat cu alte cabluri hdmi, cu alte Tvuri...niciun rezultat. asa ca trebuie sa ajung la un service in CTA.
apreciez! multumesc
https://blog.playstation.com/2021/02...tion-march-16/
Stubbs the Zombie valabil pe 16 martie. Pff, ce amintiri mi-a trezit jocul asta.
Salut. Inca nu-mi dau seama daca sunt probleme strict legate de jocuri in parte dar in ultima perioada observ ca nu mi se mai incarca texturile in jocuri. La call of duty black ops cold war am pus si filmulet. La fel am patit si cu days gone, ajunsesem intr-o regiune a hartii unde se "strica" totul pe masura ce ma aventuram pe acolo si doar dupa ce plecam din regiunea respectiva isi revenea. E o problema a jocurilor sau a consolei? altceva nu am mai jucat ca sa-mi dau seama in afara de mortal kombat unde a fost totul ok.
De asemenea, de cand am cumparat consola din 2018 nu am dus-o niciodata in vreun service sa ii schimbe pasta sau sa o curete de praf prin interior. Ar fi timpul?
La Days Gone e o problema a jocului cu incarcarea texturilor de pe HDD. Am patit de multe ori cand l-am jucat la aparitie si singura metoda prin care am scapat de asta, a fost restart la joc (nu ajuta mereu un simplu load).
De cele mai multe ori pateam asta cand mergeam prea repede cu motoru.
Ciudat, am platinat Days Gone fix după ce a apărut si n-am avut niciodată problema asta. Pe Pro, ce-i drept.
Si eu am avut problema cu texturile pe PS4 Pro cu Daysgone. Mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori pe parcursul a 50+ ore. N-am stat sa dau restart, doar am plecat din regiunea respectiva.
Originally Posted by TechTimes
PS4 Internal Clock Issue Prevents Digital and Disc Games; How to Fix It
Salut
A cumparat cineva jocul Dishonored & Prey: The Arkane Collection Sony PS4 de la emag ?
Intreb ca codul pentru cele doua jocuri Dishonored definitive edition si Dishonored Death of the outsider imi da eroare de regiune.
Aveti idee de ce nu se mai aud vocile prietenilor din party la inregistratile video? e bifat din setari. Am problema asta de mai mult timp, de cand a fost un update la consola daca nu ma insel. A mai patit cineva? daca se aud, se aud foarte incet. Ma refer aici la meciurile din warzone spre exemplu. Ma aud doar eu.
---------- Post added 21-04-2021 at 14:12 ----------
LE: am rezolvat. Mai era o setare la party pe care o scapasem.
Nongunz: Doppelganger Edition - Release Trailer | PS4
Originally Posted by PlayStation
Salut dragi colegi, am si eu o intrebare, mi-am descarcat recent Star Wars Battlefront II si am vazut pe store o chestie numita STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition Upgrade.....intrebare- aduce ceva in plus pt.campania single player sau este doar pt.multiplay?
Bookmarks