Si iata ca nu doar noi ne gandim la PS4... De data aceasta o face chiar maestrul Hirai (Kaz Hirai): Sony execs talk PlayStation Move expectations, PS4 details -- Engadget. Oricum mi-a luat o piatra de pe inima cu "digital future is over ten years away.". Long live retail !![]()
Microsoft crede ca, consola lor mai poate sta pe piata inca vreo 5 ani. Il intrebasera ceva de Kinect si in acest context s-a ajuns ca cel intervievat sa vehiculeze cu cifra 5, ca noua lor 'jucarie' mai poate prelungii viata consolei inca 5 ani. Deci...
Daca imi aduc aminte revin cu linkul unde am vazut acest interviu al unuia din staful celor de la Microsoft.
Eu am dat ca data de aparitie pt. noile console 2014. Se pare ca am fost prea optimist.![]()
A prelungii viata sau a sta pe piata inca 5 ani nu inseamna ca nu vor scoate o alta consola mai repede, ps2 mai traieste si acum dar exista si ps3. Presonal de abia astept next next gen, cred ca doar cu noile console voi fi satisfacut total in materie de grafica.
Daca si acum unle jocuri se apropie tot mai tare de realism tin sa cred ca viitoarele jucarii ne vor lasa falca picata![]()
eu is curios ce altceva o sa ofere urmatoarea generatie de console inafara de grafica imbunatatita ? Daca jocurile o sa ajunga sa aibe grafica de 5 stele da o poveste de cacao , ei bine s-ar putea ca asta sa fie ultima generatie de console pe care o mai cumpar. Ca inafar de grafica , mai toate celelalte aspecte au atins un nivel foarte inalt ..ca sa zic asa (calitatea sunetului fiind impecabila , atmosfera adesea fiind la fel , controlu tot mai fin ajunge sa fie etc ) .
L.E. @Monky : subscriu. In preajma sarbatorilor de iarna ar fi cel mai bine sa lanseze o noua consola . iar 2 ani si cateva luni nu e chiar asa de mult . Oricum cei de la Microsoft cred ca s-au invatat minte sa nu se mai grabeasca si sa lanseze primii consola . Cred ca de data asta PS4le va fi primul (pe langa ca s-a spus ca se lucreaza la consola de mult timp ...ceea ce era logic , ni s-a mai spus ca deja se lucreaza si la cateva jocuri pt ps4 ) . Cele mai multe stiri de acest gen au fost legate de PS4 , dupai de Xbox 720 dar despre wii 2 ... nu stiu ce sa zic
. Nu am auzit nici macar un zvon despre urmatoarea consola de la Nintendo
.
Pai asta e un motiv in plus, multi isi vor cumpara tot ce vor putea (isi vor trai viata la maximum) ca sunt ultimele zile
Daca ne uitam la datele de lansare pentru PS2 si PS3 se poate extrapola data de lansare pentru PS4 : noiembrie 2012 (+/- o luna-doua, in functie de regiuni : Japonia, State, Europa, etc)
Insa eu am asa o "presimtire" ca o sa vedem consola un pic mai tarziu, parca as paria pe martie 2013![]()
Se incing spiritele cu prognozele astea despre cand apare PS4.
Sa trecem la pariuri, sa punem o miza.![]()
Cel care ghiceste anul-luna-ziua-ora-minutulin care se va lansa urmatoarea consola PlayStation va primi cadou un PS4
![]()
Bookmarks