Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 903 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 513 ... LastLast
Results 241 to 260 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #241 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Si eu sunt "asteptator" de PS4.
    Majoritatea jocurilor nu pot sari de 720p. Impartiti asta la 2 pt. 3D...bleeeahh !
    Cam toti avem p'acasa display-iuri de aprox 1m FullHD. Era lui 720p pe diagonalele astea trabuia sa apuna de mult nu sa o lungim pana prin 2014, cat preconizeaza unii ca va iesi urmatoarea consola.

2. #242 SP
    Junior Member mkeelahi's Avatar
    i dont think ps4 will be a huge leap over ps3 like ps3 had over ps2. it'l probably have more memory, more powerful cpu and gpu of same architecture (for backward compatibility), updated blu-ray player with more blu-ray format support, ps vita connectivity and features and more. it definitely wont have OtherOS support

3. #243 SP
    Member s0whaT's Avatar
    definitely not . for other os support

It must be a powerfull console because should last 6+ years at least .
    Era un site cu info despre ps4 unde scria ca PS4 o sa aibe ultimile tehnologii integrate ( rezolutie mai mare decat FHD , unitate nustiu cum > blu ray . procesor si gpu .. etc )

A huma being can dream .

4. #244 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    presedinetele companiei a si declarat intr-un interviu, ca nu va fi o diferenta dpdv tehnologic imensa, cum a fost de la PS2-PS3. pai s-au invatat minte sa nu mai lanseze o consola cu $600

5. #245 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Nasol, vroiam si eu un GTX590, prin 2013, intr-o consola, dar cer cam mult. Totusi PS3 exploatat la maxim ofera lucruri placute. Cui i-ar trebui PS4 daca s-ar face anual 3 Uncharted-uri, un Heavy Rain (plus alte 5 jocuri pe acelasi sistem, de exemplu Spiderman ar putea fi programat astfel), un Killzone, un inFamous si un BF ?

6. #246 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    @ AndRewqp Si tu il crezi? Asta se numeste adormirea concurentei

7. #247 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    presedinetele companiei a si declarat intr-un interviu, ca nu va fi o diferenta dpdv tehnologic imensa, cum a fost de la PS2-PS3. pai s-au invatat minte sa nu mai lanseze o consola cu $600
    Sursa?
    Din cate stiam eu declaratia asta a venit de la presedintele Sony Spania, care probabil se simtea si el ignorat si vroia sa fie un pic bagat in seama.
    Deci pana la urma, presedintele carei companii a zis asta?

8. #248 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vad ca unii dintre voi aveti o singura problema despre care discutati referitor la PS3 si PS4: Grafica (sau rezolutia)! Daca asta este singurul lucru pe care-l asteptati de la o consola, va recomand sa va mutati pe PC... sa luati cate o placa video la fiecare 6/12 luni... sa puneti 16GB RAM... nou procesor/mobo la fiecare 2 ani and so on! Nu va opreste nimeni. Bafta cu update-urile de BIOS, Firmware, Drivere, Antivirus, Antispyware, Firewall, BSOD-uri, Patch-uri, Crash-uri si alte alea!

PS3 mai rezista linistit... problema nu e data neaparat de faptul ca PS3-ul nu poate, ci de faptul ca developerii care fac jocuri multiplatform n-au nici-un fel de chef sa optimizeze pt. o anumita consola. Ca dovada ca jocurile exclusive o duc foarte bine... si arata foarte bine.

Cat despre diagonala... sa fim seriosi... ma joc pe 42-50" de cand a aparut PS3-ul... si nu mi s-a parut niciodata ca 720p-ul nu e suficient. Normal ca nu ar strica si 1080p... dar la cat de bine arata unele jocuri, e clar ca tine mai mult de developer decat de consola. Iar pentru cei carora nu le place, sa puna Wii-ul pe 50" sau PS2-ul... sa vada atunci diferenta. Sau sa se joace de la distanta mai mare, pentru ca la un 50" e recomandata o distanta de aproximativ 3m.

Don't get me wrong... si eu sunt "pregatit" pentru PS4. Dar prefer sa nu-l grabeasca asa cum a facut Microsoft cu Xbox 360-ul... Prefer sa mai astept 2-3 ani decat sa cumpar ceva care sa dea RRoD-uri si alte minunatii. A console is build to last...

Oricum, odata cu anuntarea WiiU, e clar ca vor incepe sa grabeasca procesul atat Microsoft cat si Sony. Pot sa pun pariu ca la E3-ul de anul viitor fie Microsoft fie Sony vor anunta noua consola. Ca de nu, iar le mai fura Nintendo o felie din tort

9. #249 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Problema e ca nici macar consolele actuale nu sunt exploatate la maxim, in sensul ca nu sunt suficiente jocuri, sau mai bine zis, puteau fi si mai multe. Spre exemplu nu exista decat un singur joc de genul Heavy Rain, cand puteau fi atatea serii bazate pe acest "design" (ar fi putut face un Spider-man, Fantastic 4, X-Men, Iron Man sau chiar un Heavier Rain).

10. #250 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cu tot cu periferice, adica si cu monitor si toate cele? Eu zic sa mai pui ceva pe langa cei 4.000 RON daca vrei sa nu joci BF3 in rezolutie "maxima" pe un 19" Numai placa video, procesorul, memoria si monitorul sar la 4.000. Si-ti mai trebuie si ceva placa de baza, sursa serioasa, racire, hdd-uri... Eu zic sa stick to consoles, ca nu moare nimeni in 24 players. I mean... ermm... ar trebui sa moara toti... dusmanii
    In 4000 ron cuprinde absolut tot sistemul de calcul, cu carcasa, sursa, procesor de top i5 2500k care merge la 4Ghz cu voltajele pe Auto, placa de baza, memorii DDR3 la 1600mhz si placa video high-end, HDD, tot ce trebuie. De fapt in 4000lei include tot sistemul high end. Sistemu acesta este capabil sa ruleze orice joc in 1080p pe detalii maxime cel putin 2 ani de azi inainte.
    Sistemul se poate conecta la plasma sau LCD-ul pe care il ai deja pentru consola.
    Mai costa in plus perifericele si cam asta e.
    Nu trebuie achizitioant monitor separat, de fapt nici nu e indicat, e pacat sa nu pui la treaba rezolutia aia de 1080p din HDTV-ul pe care il detii.
    Attached Images Attached Images sistem-high-end.png

11. #251 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Jizz, iar se revine la celebra disputa. PC-urile nu ar fi atat de scumpe (mai ales daca traiesti in State si ai un salariu baban, la care se adauga si faptul ca, componentele sunt destul de ieftine), dar INDIFERENT ce PC ai tot nu poti juca cele mai bune jocuri pe el. E drept ca nici pe console nu joci StarCraft, Diablo, WarCraft, sau FPS-uri cu maus si tastatura, dar pentru a juca aceste jocuri e suficient si o vechitura de PC ca a mea (E6400 @ 2.1 + 9600 GT), pe cand pe batranul calculator NU ai inlocuitor pentru Heavy Rain, Forza sau Gran Turismo, LBP, inFamous, Uncharted, Alan Wake sau mai stiu eu ce exclusivitati.

La ce bun o placa video scumpa daca n-ai ce te juca pe ea. Cui ii pasa de DX10 si 11 cand nici 5 jocuri AAA nu le folosesc, ca sa nu mai zic ca majoritatea efectelor (mai ales la DX10) nici nu le observi cand esti in mijlocul actiunii. Singurul lucru mai revolutionar Tessellationul, dar desigur, este o alta tehnologie care nu este mai deloc folosita in jocuri, ci mai mult promovata pentru a atrage lumea sa cumpere placile lor noi.

Apropo, un coleg si-a luat in Aprilie un GTX 570 si pana acum o luna o gramada de jocuri "scapau de sub control", datorita imaturitatii driverelor si a faptului ca e foarte greu sa optimizezi un joc pentru atatea configuratii.
    Si acum mai sunt cateva care inca ii fac mari probleme (printre care se regaseste si Mafia 2, care mie imi zboara, surprinzator), si asta nu e nimic pe langa cuvintele magice rostite de el acum doua saptamani: "Nu mai am ce sa ma joc / Ma joc Worms Reloaded (care merge si pe un GPU mainstream din 2007)". Daca imi spunea asta acum 5 ani aveam ceva dubii, dar acum un an am ajuns si eu la concluzia asta: sunt tot mai putine jocuri pentru care merita sa faci upgrade. De exemplu anul asta sunt doar 3 titluri care pun PC-ul in primplan: Battlefield 3, Witcher 2 si hai sa zicem si Crysis 2 cu noul update. Pentru asta merita sa dai 1000 lei cand poti sa le joci oricum la setari medii cu o placa 300 ? Evident ca nu.

Si ar mai fi un minus, nu mare dar totusi, "care este". Un PC puternic cu o placa nVIDIA high-end consuma in jocuri de la 500W in sus, o consola Slim nu ajunge nici macar la 200W. Faci tu diferenta cumulata in vreo 3-4 ani de zile. Acum ca daca ai bani de un asemenea PC, teoretic ai si sa achiti factura la curent, dar tot mai sunt niste bani dati.

12. #252 SP
    Admin MonkY's Avatar
    cryyo: Daca tu preferi sa dai 4000 RON pe un PC pe care sa-l upgradezi in urmatoarele 6/12 luni, be my guest. Prefer sa dau 1000 RON pe o consola pe care sa o folosesc 10 ani (cam atat are PS2-ul, si cred ca si Xbox-ul se apropie in curand). In care nu am mai bagat un leu in plus de cand le-am achizitionat... Dar daca doresti atat de mult sa discuti despre PC-uri iti recomand aria de Hardware sau un alt forum. Urmatorul post de PC vs Console va primi sanctiune de Off-topic!

13. #253 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Nu se pune problema de cumparat nici un PC (in ideea de gaming).
    Parca era interesat Witchalok de o configuratie si eu m-am folosit de postul tau, in contextul discutiei, sa-i propun una.

Nu te ingrijora, voi muri consolist. Un motiv l-ai amintit si tu, probabil iasa mai scump.
    Un amarat de post care se refera la cum poate arata un PC bun de gaming nu inseamna ca imi doresc "atat de mult" sa discut despre asta.

PS. Nu orice discutie despre PC il pune automat in antiteza cu o consola. Si nu oricine aminteste ca mai exista si PC pe lumea asta ca si platforma de gaming uraste imediat consolele si-l pune pe acesta imtr-un vs-sus. De fapt se completeaza de minune, daca e sa ma intrebi pe mine. Cu conditia sa te tina buzunarul.

EDIT:
    iti recomand aria de Hardware
    Apropo, nici nu am stiut ca exista !

14. #254 SP
    Admin MonkY's Avatar
    cryyo: stai linistit, eu nu am o problema cu PC-urile sau PC gamerii. La urma urmei toti avem PC-uri... Doar ca fiecare discutie de genul acesta ajunge la Console vs PC. Pana acum, de fiecare data in ultimii 5 ani, fara exceptie, s-a ajuns la Versus. Si devine obositor dupa ceva timp... noi fiind obligati sa oprim "din fasa" astfel de probleme. Care sincer, nu ajuta pe absolut nimeni.

Mai mult, n-o sa inteleg niciodata de ce pe ariile de PC nu se duce nici-un consolist sa inceapa un Versus, in timp ce gamerii de PC vad ca au o adevarata problema in a posta pe arii si forumuri de console (vezi cazul tphase). Pacat, pentru ca vorba ta, nu se exclud automat una pe cealalta...

Acum, back on-topic: personal sper ca PlayStation 4 sa adopte BluRay-urile de 200GB. In felul acesta, pirateria sa mai primeasca o lovitura, pentru ca totusi, nu va mai fi chiar atat de usor sa downloadeze asemenea fisiere

Totodata, sunt 99% sigur ca vom avea parte si de un nou sistem gen Move... ceva care sa concureze cu Kinect-ul si Wii U-ul.

15. #255 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    News: New PlayStation boss talks PS3 exclusives, PS4 - ComputerAndVideoGames.com

On the future of PlayStation consoles, House told us that he "still characterised this as the early period" for PS3, and noted that Sony had "only really just begun to explore what the potential is for 3D".
    Attached Images Attached Images bla6.jpg

16. #256 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Mie sincer imi pare cau ca tot mai multi "gameri" (nici macar nu mai pot fi numiti gameri in adevaratul sens al cuvantului) sunt atrasi de astfel de dispozitive. In loc sa se progreseze mai mult pe parte de componente tehnice se aduc astfel de inovatii care, dupa parerea mea nu-si prea au rostul. Singurul lucru mai de Doamne ajuta este posibilitatea de a juca tenis cu controller-ul care nu-mi displace intocmai, in rest ... tampenii.
    Sa fim seriosi, asta e mod de entertainment ? (lasam fail-ul la o parte)

Mai era una care mangaia un tigru "virtual", extraordinar. De curand au descoperit americanii ca, tigri sunt niste pisicute blande pe care le poti mangaia la ce ora vrei fara nici cel mai mic risc, au ce invata copiii. Defapt, e o strategie buna, poate pun si in practica lucrul asta ca si asa suntem prea multi pe un teritoriu atat de mic.

17. #257 SP
    Member krOOm's Avatar
    Mi-ar place sa aiba compatibilitate PS4 cu PS Move-ul, dar cred ca asa o sa aiba, deoarece nu prea a fost folosit Move-ul pe ps3.Plus ca daca nu ma insel daca ar pune USB 3.0 pe PS4 si ar dezvolta un EyEToY nou cu minim 1.3 mp miscarile move-ului ar fi mult mai precise deoarece camera ar vedea mai bine si informatiile ar fi transmise mult mai repede la ps4 prin USB 3.0

18. #258 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Rumour: PS4 to feature Kinect-like motion support, 2012 launch mentioned | VG247

PlayStation 4 will have motion controls on par with Kinect, according to a heavy DigiTimes rumour.
    The report claims that production on the machine will begin at the end of the year for a 2012 launch from Foxconn and Pegatron Technology.
    It also cites a shipment number of 20 million units for the launch.

19. #259 SP
    Member krOOm's Avatar
    PlayStation 4 in 2012 | Arena IT

Acum nu stiu din ce sursa au scris ei articolul..ca zvonuri ca apare in 2012 mai exista, dar as prefera niste surse sigure

20. #260 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu zic sa mai asteptam cu PS4, macar pana apare un amarat de zvon "highly trusted source..." despre specificatile noii console. probabil ca in 2012 cei de la MS si Sony vor anunta consolele noi, iar in 2013 le vor lansa. doar atat se stie deocamdata...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 903 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 513 ... LastLast