Ps3 l-am cumparat day one si am regretat, chiar am zis ca nu mai cumpar vreodata asa o consola. Insa la ce launch titles are, nu stiu daca ma tin de promisiune.![]()
Ps3 l-am cumparat day one si am regretat, chiar am zis ca nu mai cumpar vreodata asa o consola. Insa la ce launch titles are, nu stiu daca ma tin de promisiune.![]()
http://www.vg247.com/2013/05/16/ps4-...ndard-feature/
Hai cu un bundle cu killzone si ps vita la 550-600$Sony has updated its PlayStation 4 website with a section suggesting Vita Remote Play may be available for all or most PlayStation 4 games.
Visit the*official US PlayStation 4 website
*and scroll down about two thirds to admire this inspiring message:
“Play your favorite PS4 games on your PlayStation Vita’s beautiful 5-inch display using Remote Play.”
The statement does not necessarily confirm the feature will be available for all PS4 titles but it would certainly be considered extremely misleading advertising if, at a later date, it turned out the majority of games didn’t support it.
Sony has demonstrated Vita remote play for PS4 reveal title*Knack
, but has not said anything about how much support the cross-controller system will receive, beyond indicating that it would like it if every game made it available.
A recent comment from a Sony executivesuggesting that the Vita will get some sort of boost soon
*does lend some weight to the idea that Sony may push for all games to make remote play available.![]()
Remote play-ul se face prin router-ul wireless spre deosebire de WiiU care are o conexiune directa cu controller-ul.
Asta inseamna ca poti sa te joci oriunde esti conectat la retea, nu trebuie sa te afli in aceeasi camera cu consola.
am mai discutat noi doi pe subiectul acesta, nu m-au incantat jocurile lansate in primele 6 luni. Ce vad acum la ps4 si nu s-au anuntat toate mi se par de vis. Doar killzone are potential sa te tina 6 luni in fata consolei.
cred ca nu mai imi aduceam eu aminte. intr-adevar, este o mare diferenta de launch line-up intre cele 2. pe de alta parte, gandindu-ma la discutia de acum cateva pagini, cum ca PS4 nu ar fi un pas atat de mare inainte cum a fost PS3, stau si ma intreb daca nu cumva faptul ca avem un line-up atat de bun este chiar rezultatul pasului mai mic facut de Sony. daca veneau cu cine stie ce arhitectura, un nou cpu out of the blue, poate ca ar fi fost mult mai dificil de programat si dezvoltat jocuri pentru PS4 si poate ca nu am fi avut jocurile care au fost anuntate deja (si care SUNT SIGUR ca nu vor fi singurele fiindca ma mai astept si la alte surprize pana la lansare).
Da, pe termen lung, chiar daca vor avea performanta mai mica, x86-ul ii va scoate pe cei de la Sony de la "naftalina". Probabil vom vedea din ce in ce mai putine exclusivitati... insa vor trece la "jocuri pe banda rulanta". Citeam deunazi de un programator care parca l-a intalnit pe Mesia de cand a inceput developmentul pe PS3. Sa speram ca e de bun augur![]()
Eu cred ca cei de la Sony vor avea in continuare mai multe jocuri exclusive decat Ms. ( killzone, infamous, uncharted 4 plus un nou ip de la naughty dog, quantic dream cu vreo 2 jocuri noi, etc...)
intr-adevar, ne putem astepta la mai putine exclusivitati third-party, insa ce e first-party ramane cu siguranta exclusiv. avand in vedere ca nu vor mai avea un avantaj atat de mare pe partea de titluri third-party, ma astept sa investeasca mai mult in exclusivitati dezvoltate in-house sau chiar de catre devi third-party exclusiv pentru ei (pe baza IP-urilor din portofoliul lor). asta este chiar unul din motivele pentru care inca ma mai astept la surprize din partea Sony in legatura cu titlurile disponibile la lansare sau imediat dupa, in 2014![]()
dar am si eu intrebare, ca nu-mi vine nimic momentan in cap, cate studiouri third-party lanseaza un joc exclusiv pentru o anumita consola? bine recunosc ca imi vine doar un nume acum: Quantic Dreamstudioul Naughty Dog a fost cumparat de catre SCE, iar GG este la fel detinut de catre SCE, aceasi situatie si cu PD si cu santa monica
. eu stiu ca majoritatea jocurilor exclusive vin de la studiouri first-party.
au fost destule si pe PS3 - MGS4, MGO, Valkyria Chronicles, Yakuza 3/4, Ni No Kuni, Haze (care nu prea ar trebui mentionat pentru ca a fost foarte slab), Disgaea 3/4, Folklore, Demon's Souls, Naruto: Ultimate Ninja Storm, SOCOM 3/4, MAG, Ridge Racer 7, White Knight Chronicles 1/2, Warhawk/Starhawk, Lair, Heavenly Sword si astea sunt cele care imi vin in cap acum, dar cu siguranta sunt mult mai multe.
Insomniac games da, recunosc ca este un exemplu bun pentru jocurile din seria R&C si Resistance, dar celalalte jocuri nu cred ca au puterea necesara de-a vinde o consola. de exemplu nu cred ca exista sau sunt foarte putin gameri care isi zic "prefer ps3 ca pe el exista jocuri precum SOCOM, Warhawk, Ridge Racer 7 etc." nu sunt jocuri destul de bune pentru a inclina balanta, in schimb jocurile precum MGS, Demon's Souls si Yakuza au aparut si pe alte console sau urmeaza sa apara, inca de pe vremea ps3. singrul joc din lista aceea ar fi Folklore, un joc destul de underrated si de care nu multa lume a auzit.
pana la urma doar cateva titluri de jocuri exlucusive sunt cu adevarat importante pentru fiecare platforma (tot ce am scris este doar parerea mea, bineinteles nu inseamna ca este si adevarat)
PS: de exemplu odata cu FUSE si Insomniac games au scos jocuri multiplatform.
LE: uite despre ce vorbesc
nu cred ca celalalte jocuri au acelasi impactci ca sunt mai mult de umplutura
LE2: am uitat sa mentionez ca este vorba despre the last of us
de acord ca nu se compara cu titlurile first-party, insa tu ai intrebat "cate studiouri third-party lanseaza un joc exclusiv pentru o anumita consola?". pai... au fost destule pe PS3 (iar eu sunt singur ca lista aia nu e completa). ca nu sunt titluri care vand o consola... de acord... insa fiecare avantaj mic este important cand vine vorba sa conturam acel big picture care conteaza intr-un final (si uite ca a contat pentru ca au ajuns si chiar au depasit vanzarile de X360 cu toate ca s-a lansat mai tarziu).
apropo de treaba asta cu exclusivitatile... acum ca ps4 va fi usor de descifrat si de cei mai amatori dintre devi cu x86-le care este si nu se va mai pune problema de jocuri multiplatform care sa arate nasol si sa se miste infect (ca la ps3), oare vom mai vedea la fel de multe exclusivitati de la studiouri 1st- sau 2nd-party precum generatia asta? Practic asta a fost motivul pentru care xbox nu prea a avut parte de exclusivitati, pur si simplu nu a fost nevoie.
pai din moment ce studiourile 1-party tin de SCE, e normal ca jocurile lor sa fie exclusive si nu cred ca pe durata acestei generatii vor sta degeaba. deja stim ca ND lucreaza la 2 proiecte, unul the last of us si inca unul neanuntat, GG si-a anuntat jocul deja si mai mult ca sigur si santa monica isi vor face aparitia si multi altii. singurul avantaj cu X86 este ca vor atrage mai multe studiouri 3-party automat mai multe jocuri exclusive sau jocuri multi-platform care sa aiba ca leading in dezvolare, de ce nu consola celor de la Sony. cam astea ar fi schimbarilecel putin asa presupun
Bookmarks