Ok, give me a couple of minutes. :D
Printable View
Ok, give me a couple of minutes. :D
Yuhuuu<:-P
Tocmai mi-am dat precomanda la PS4 si voi primi 15% reducere din pretul final :D
Banuiesc ca ai plasat precomanda pe un site din strainatate,nu?
Nu chiar, un magazin local cu jocuri. Gamemania.nl
Si care e pretul final la ei? Pe site nu vad sa scrie.
Iaca 2 aberatii.
As cumpara asa ceva... :-?
Și ai încredere în gamemania?
Voi nu asteptati bundle...sau cum credeti c-ar fi mai bine sa-l iau...?
La asta ma gandeam si eu, parca totusi vreau sa vad un bundle... adica ok, iau consola, dar tre' sa am si cu ce sa ma joc, nu? :)). Si decat sa le iau separat, astept sa vina cu un Killzone or something :evil:
Sa nu ne grabim vor fi destule console pentru toti:)).
Eu astept bundle.
Asta e si motivul pentru care am facut precomanda. Ma pot razgandi oricand, dar macar in felul asta am o bucata rezervata. Iar daca cumva vor avea la lansare bundle-uri, pot opta pentru ele. Dar de obicei la lansare nu prea exista bundle-uri, abia dupa o vreme dupa ce numarul vanzarilor mai scade apar, si asta doar pentru a incuraja vanzarile, la inceput de tot nu este cazul.
Cam toti au facut precomanda, chiar daca nu sunt siguri daca vor consola asta sau Xbox One-ul. Sincer sa fiu, astept consola asta ca painea calda si sper sa gasesc MACAR un joc pe rafturi in ziua lansarii... pt. ca vad ca nimeni nu le-a scos inca la precomanda. Tare sunt curios cat va costa un joc la noi in prima zi... pariez pe 299,99 lei.
Stati linistiti... chiar daca nu vor fi jocuri retail pe raft, sunt sigur ca vor putea fi cumparate in varianta digitala. Plus demos... lots of demos (e cea mai ieftina modalitate de reclama a publisherilor). Adica, nu va ganditi ca daca o luati fara niciun joc nu veti avea ce face cu ea...
si nu uitati de Free-to-play, ca vor fi destule :>
Cu PS+ primesti la lansare Drive Club PS+ Edition.
Nu are toate masinile si circuitele dar cel putin ai cu ce sa testezi controller-ul :D .