http://www.youtube.com/watch?v=1JAhv9Ed-N4
Printable View
a jucat cineva injustice, e bun de ceva?
Am jucat eu. E un fel de Mortal Kombat, numai ca e cu Marvel Heroes + Villains ( l-am jucat pe PC ). Nu e cine stie ce...
Daca ti-a placut Mortal Kombat 9, probabil iti va plăcea si asta, daca esti genul cu super heroes. Jocul merge pe engine de mk9, pe care il recomand mai degrabă fata de injustice
e foarte tare injustice, si nu e cu eroi de la Marvel, e cu eroi de la DC, care in parerea mea sunt mult mai tari. Injustice e si umpic mai challenging decat MK-ul, un primul rand ca nu mai ai buton dedicat de block. Te poti folosi de obiecte din nivel, viata luptatorilor/rundele au alt format. Misiunile STAR LABS sunt si ele misto. Daca iti plac jocurile de fighting te sfatuiesc sa-l iei. Ca dificultate de jucat l-as pune la mijloc intre MK si Street Fighter
Ce ma distreaza... Injustice este singurul joc de fighting de pe PS4 si voi intrebati daca merita. Alternativa care ar fi? Sa nu mai joci deloc fighting games pe PS4? Anyway, a castigat titlul de Cel mai bun joc de fighting al anului, prin urmare, give it a try...
DS4 tuning.
OMG! WTH is that monster?
E ala din Loch Ness, l-a gasit Cipvas. =))
eu am comandat de pe cables4all din UK. astept sa vina. cica e dispatched :)
ORB Playstation 4 Analog Thumb Grips | Slip Proof Pads for PS4 | Cables4all
am luat si eu injustice pana la urma ,digital, e bunicel ,in mp iti gaseste oponentii mai greu dar in rest e ok fighting++ are si ceva story + 300 misiuni in lab,grafica buna si ac4 sa imi mai fac de lucru ca de fifa mi sa luat
La multi ani
e tare povestea, si daca esti interesat si de povestea din benzile desenate da un PM
Desi ps4 nu este backwards compatible in mod nativ, am tot auzit/citit ca Sony va lansa un serviciu de cloud streaming via Gaikai, prin care vom avea posbilitatea sa jucam jocuri mai vechi pe noua consola. Insa sunt multe servicii lansate de sony care nu ajung pana in tarile din lumea a 3-a ...si nici in Romania.
Oare si acesta va fi unul din ele ?
prefer sa-mi folosesc ps3-ul decat emulatorul ala
Daca din diverse motive nu mai ai ps3-ul dar ai ps4, eu zic ca e bine venita aceasta solutie.
Salut,tinand cont ca e cam tarziu vreau sa joc AC4 in seara asta si am avut o mica problema care sper ca se va rezolva maine,pe scurt am luat 2x35 UK psn card de la Allromedia(nu e prima data) si unu din coduri imi zice ca a fost cheltuit,i-am dat mail inapoi lui Robert dar vad ca nu a raspuns inca,am mai luat inca un card de 20 de euro si au trecut vreo 2 ore si tot nu am primit mail cu codul,presupun ca e tarziu...Intrebarea mea este ati mai patit vreunu asa ceva sa va spuna ca codul introdus a fost folosit(cheltuit)?Si daca la ora asta e vreun magazin online care sa trimita codul instant sa pot juca?
Magazin online sa trimita codul instant => offgamers.com / pcgamesupply.com si cdkeys.com / electronicfirst.com. La astea ultimele 2 daca e prima data cand iti iei s-ar putea daca ai ghinion sa intarzie cateva zeci de minute / ore pentru ca-ti face verificare la card prima data sa vada daca totul e in regula.
Am rezolvat cu pcgamesupply,sper maine sa rezolv problema cu allromedia,multumesc de raspuns!