Ms Trefla ;)
---------- Post added 02-02-2014 at 17:42 ----------
Sunt multi care joaca Nfs ???
Printable View
Ms Trefla ;)
---------- Post added 02-02-2014 at 17:42 ----------
Sunt multi care joaca Nfs ???
Probabil sunt destui, ținând cont ca e singura opțiune pe PS4..
Sunt destui care joaca stai linistit , jocul in sine este mediocru dar destul de relaxant si fun.
Maine se lanseaza updateul de firmware 1.60: New wireless stereo PlayStation 4 headset revealed, PS4 system update 1.60 detailed – PlayStation.Blog.Europe
Quote:
#PS4 firmware update tomorrow (v1.60) bringing Pulse Headset support, general stability improvements and ability to mute camera.
Putine lucruri care ma intereseaza daaar... "ability to mute camera" hallelujah! XD
in sfarsit update pt headset:)
Headset-ul ăla arată super bine, acum mai sper doar ca retailerii să nu exagereze prea tare cu adaosul.
Vă fi cât un ps4 :)
Mă aștept totuși să nu sară de prețul oficial foarte tare, la fel cum au făcut și cu PS4 (mă refer la retaileri gen Altex, Emag, Domo, etc).
Salut, am descoperit si eu butonul de share... cum fac sa inregistrez o anumita bucata din joc? De cele mai multe ori se inregistreaza haotic, lucruri neinteresante de dinainte de a fi apasat butonul de share.
Cand apesi pe share iti poti salva ultimele 15 minute din ce ai jucat. Ca sa inregistrezi de cand apesi butonul share cred ca trebuie sa-l ti apasat mai mult sau sa-l apesi de 2-a ori consecutiv. Uitate pe net ca ai sa gasesti functile butonului share si cum functioneaza.
L.E. Citeste aici mai mult http://www.wikihow.com/Share-Photos-...-PlayStation-4
Aviz celor care au si PS3,si folosesc DS4 la PS3...am dat peste multe intamplari pe reddit,unde multi au "cumparat" din greseala jocuri/DLC'uri din store.
PS4 receptioneaza apasarea butoanelor,chiar si cand DS4 este conectat la PS3 prin cablu :S
10$ missing from my wallet, random message sent to a friend from my account, that I did not send : PS4
I made a mistake and learned several important things. : PS4
http://www.reddit.com/r/PS4/comments...s4_and_ps3_at/
Mama asta e o mare porcarie,dar na,poti stinge ps4 cu shut down cand ii folosesti controllerul la ps3.
Poate are mai multe date cineva: sa mai sper la Batman:Arkham Origins pe ps4?
Nu a fost anuntat nimic,insa slabe sanse sa apara.
ON : FW 1.60 pentru PS4 este live!
Se stie ce contine acest update in afara de headset software?
As usual Updated Stability,Pulse Elite support,si ceva imbunatatiri privind rularea DVD-urilor.
P.S.Ca gluma aduce posibilitatea folosirii PSN-ului :)))) Ca nu poti sa intrii online fara sa updatezi :))))
Da bun si headset-ul wireless oficial ce a iesit de pe vremea PS3-ului? Asa magari is ca nu au putut implementa suport si pt el! De fapt nu prea folosesc eu headseturile astea dar ar fi fost frumos, ma doare urechea de la ele, nu m-i se potrivesc bine, is pentru oameni cu pavilioane mari.
@Srachi Da,updateul asta implementeaza suport si pentru Pulse 1st gen.
1.60 Details
System
- Picture quality during DVD playback has been improved.
- Wireless stereo headsets (CECHYA-0080 / CECHYA-0083 / CECHYA-0086) and a stereo headset (CECHYA-0088) are now supported.
- System stability has been improved.
- An option to mute the camera has been added.
PlayStation 4 system software