Depinde atunci cat de vechi e modelul. Are intrare DVI?
Printable View
Da are....pot sa pun link cu monitorul si specificatiile aici?:-/Quote:
Am cautat si eu modelul tau si pe un site scria ca are HDCP si pe altul ca nu are. Cel mai bine e sa-ti iei un convertor hdmi-dvi si sa testezi :)
Are ca scrie si pe monitor HDCP ReadyQuote:
Am cautat si eu modelul tau si pe un site scria ca are HDCP si pe altul ca nu are. Cel mai bine e sa-ti iei un convertor hdmi-dvi si sa testezi
Daca are HDCP trebuie sa meargă, dar sa ai mufa la spate DVI, apoi cu un adaptor dvi-hdmi rezolvi problema.
Iti recomand sa testezi la un prieten înainte sa îți cumperi ps4.
Am mufa DVI la spate iar in legatura cu testatul n.am la cine testa ca nu are nimeni pe aici....eu prima data am zis ca imi fac pc-ul pentru gaming da iesi mult mai scump asa mai bine imi iau un ps4 care pana la urma e o investitie in viitor zic eu:)Quote:
Daca are HDCP trebuie sa meargă, dar sa ai mufa la spate DVI, apoi cu un adaptor dvi-hdmi rezolvi problema.
Iti recomand sa testezi la un prieten înainte sa îți cumperi ps4.
Prima data sa ma vad cu consola in mana ca nu am luato inca si dupaia o sa imi iau o plasmaQuote:
Bine gandit in legatura cu investitia, daca poti sa faci rost si de o bruma de bani in plus iti recomand pe viitor sa achizitionezi si un monitor full-hd (daca nu chiar TV ) sa te bucuri la maxim de posibilitatile consolei PS4.
Consola o gasesti acum oriunde la noi Altex,Emag, Carrefour etc. ar fi pacat sa ajungi acasa si sa te uiti la ea si ea la tine.
Am luat un joc de pe ps+ uk parca Zen Pinbal,porcariuta pt mine cel putin,in schimb am fost uimit ca e 3D si am avut si eu ocazia sa testez ceva 3D pe PS4.Se vede chiar super jocul,nu ma asteptam.Asta dupa ce am terminat AC3 pe ps3 in 3D si am fost foarte dezamagit dupa ce am intrat in AC4 pe PS4 deja cu ochelarii pe ochi sa aflu ca nu are 3D.
De ce nu s-a pus mai mult accent pe 3D nu-mi dau seama,mie unul imi place si daca ai un TV ok nu e obositor/deranjant pt 1-2 ore de joaca.
Sunt curios ce titluri viitoare or sa fie compatibile.
Am bagat usb-ul in consola, licare de vreo 3-4 ori si cand dau la setarile consolei si salvare pe usb imi scrie ca nu este ,e de vina usb(kingston 16G) sau treb facut ceva in ps4 ?
---------- Post added 08-02-2014 at 07:31 ----------
nu a facut nimeni salvare pe usb?
Din pacate 3d-ul functioneaza doar la 720p si 30 fps iar la mine pe 3d led se vede super nasol din cauza rezolutiei. Limitarea este data de cablul hdmi si nici decum de ps4 sau tv. Mai avem de asteptat pana o sa vedem 1080p @60fps 3d...
Sigur dai salvare pe USB si nu incarcare de pe USB ? Intreb asta pentru ca la inceput am avut si eu aceasi problema, in cazul meu mai mult de intelegere :D Numele acestor operatiuni la prima vedere este foarte confuz pentru ca se refera la tipul de date pe care vrei sa le accesezi si nu la operatiunea in sine. De exemplu pentru salvare trebuie sa alegi "Saved Data in System Storage" si nu "Saved Data on USB Storage Device". Cea de-a doua optiune defapt copiaza save-urile de pe USB pe HDD. Citeste aici pentru mai multe informatii : How to Transfer PS4 Saves - PlayStation 4 Wiki Guide - IGN.
Din cate am inteles, cica Trine 2 ruleaza la 1080p cu 60fps in 3D. Eu sincer am incercat demo-ul in 3D si chiar am ramas surprins de cat de frumos se vede, probabil e de departe cel mai bun joc realizat in 3D pe console. Acum daca ruleaza la 1080p cu 60fps....habar nu am, nu dau importanta unor astfel de lucruri. Oricum ruleaza parca cu o viteza in plus fata de alte jocuri.
ia sa ne punem pe download si revin si eu o cu o parere :)
dar oare de ce pe gaming nu si video da e o mare nedumerire pt mine...pacat!