Ce va mai plac speculatiile... Eu sunt convins ca in momentul in care vor aparea pe piata, vor rupe ambele, atat Sony cat si Microsoft. There is no other way. Sau poate sunt eu mai naiv.
Printable View
Ce va mai plac speculatiile... Eu sunt convins ca in momentul in care vor aparea pe piata, vor rupe ambele, atat Sony cat si Microsoft. There is no other way. Sau poate sunt eu mai naiv.
Continuand discutia in arealul zvonuri se spune ca PS4 va costa cam 400$. La 400$ nu are cum sa "rupa".
Nu am spus nicaieri asta, am spus doar ca nu era ceva extraordinar d.p.d.v. al specificatiilor. Da, avea memorii rapide, avea CELLul (care pare sa aduca mai multe probleme decat beneficii). Intr-adevar pentru console se dezvolta jocuri timp de 7-8 ani, chiar daca hardware-ul e vechi, in timp ce de un PC din 2006 nu se mai ocupa nimeni.
Discutiile astea sunt egal cu 0. Subiectul acesta este bun doar pentru a genera un numar mare de posturi, cresc numarul de pagini de pe thread si din pacate nu exista nicio informatie concreta sau plauzibila pana acum, decat rodul imaginatiei noastre. Nu va ganditi ca apar atatea zvonuri si atat de diverse pentru ca o astel de stire genereaza trafic mult pe site?
Deocamdata nu stim nimic, dar mai mult ca sigur vom fi incantati de noile console si cel mai important pana la urma sunt jocurile care vor fi lansate. Pe mine unul ma intereseaza mai mult ce ip-uri noi vor aduce generatia viitoare de console :).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Omule, e un forum. Discutam despre ce ne-ar placea si ce nu ne-ar placea la urmatoarele console. Nici aici nu avem voie? Scuza-ne...8-|
de asta n-am inteles nici eu de tinem threadul asta deschis...pai daca eu fac acum un thread "Uncharted 4" si pun o stire de pe nu stiu ce site care da un hint,threadul imi este inchis imediat ptr ca se bazeaza pe speculatii(desi se stie 100% sigur ca sony va mai mulge mult timp franciza asta)
Ca sa va dati seama cat de multa substanta exista in articolele cu zvonuri redactate de asa numitii jurnalisti din industria gamingului va recomand sa cititi postarea de mai jos. O sa va lamuriti ca acestia nu sunt decat in cautarea senzationalului pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe siteurilor lor, asa cum a spus si AndRewqp, fiind dispusi chiar sa posteze informatii nefondate in realitate in loc sa fie preocupati sa-i informeze pe cititorii articolelor cu o precizie cat mai mare.
X-Surface: Don’t believe everything you read.
Asadar, nu mai credeti orice prostie de pe nu stiu ce site necunoscut (sau chiar si de pe unele siteuri consacrate, asa cum se poate vedea in linkul postat) si asteptati informatiile venite direct de la sursa printr-un comunicat de presa. In felul asta evitati si dezamagirea in cazul in care produsul final nu se va ridica la nivelul de asteptare impus de multitudinea de zvonuri citite.
Mai oameni buni mai bârfim si noi la o cafea, m-am saturat sa discut despre ce tara e romania sau de dilema rrom sau tigan pe un forum al carui slogan este by gamers for gamers
.Asteptarile sunt mari,in ziua de azi,un produs ca sa se vândă bine,trebuie sa vina cu ceva nou,inovativ.Îmi amintesc de un interviu dat de directorul de la sony,unde spunea ca"nu am fost primii si nici cei mai ieftini"când a fost întrebat de ps4.Eu cred ca prețul va fi undeva pe la 500-600e.
N-o sa dea nimeni 5-600 euro pe o consola. O sa isi ia un iPad de banii aia si o sa fie mai la moda ;)
Poate sa fie si 1000$ si tot l-as lua.:p Cand vrei sa ai ceva "no matter what":-S faci pe dracu-n patru si tot il iei. Ma las de fumat, de cafea vreo 2-3 luni, nu mai cumpar nici un joc,etc si tot adun banii sa mi-l iau:D
Pe mine nu ma intereseaza atat de mult cat de "tare" va fi urmatorul PlayStation ci cum va arata Uncharted 4 pe el si cand va iesi, jocul binenteles8->
Da man, dar numai gamerii fac asta. Clientii noi sau casual vor fi descurajati de preturi.