macar i-ai facut proba? :))
Printable View
macar i-ai facut proba? :))
Poate verifica cineva daca a aparut Strider pe PSN UK si la ce pret? Tanka yeeeew.
Ce sa fie ?
OPM tease - Imgur
Uncharted nu cred ca mai trebuia confirmat pt PS4.
In ce conditii poti returna o consola cu defectiuni si sa primesti banii inapoi?!
The Last Of Us :)
Banii inapoi nu-i primesti decat daca te incadrezi ca persoana fizica in cele 10 zile de retur (conform legii), dar presupun ca deja ai desfacut cutia, deci nu se mai poate. Sau daca firma respectiva are un serviciu de tip "Garantie de retur" (cum are emag, pentru 30 de zile, il poti returna "no matter what"). Daca ai depasit 30 de zile, nu cred sa existe cineva care sa-ti returneze banii... Daca e defecta, va merge la service/garantie... si vei primi alta.
Momentan, ma informez pentru orice eventualitate ca sa stiu din timp ce si cum pentru cand imi voi lua PS4. :)
conditiile de garantie difera de la un magazin la altul .
Daca achizitionezi consola online, ai 10 zile lucratoare sa o returnezi fara sa oferi un motiv. Bineinteles ca trebuie sa o returnezi asa cum ai primit-o. Nu lovita, sparta, zgariata, precum si insotita de toate accesoriile din pachet.
Deci chiar daca e defecta sau nu, in primele 10 zile poti cere banii inapoi.
Pai cand va fi timpul, dau comanda online ca nu am magazine aici in oras, nu a auzit orasu' asta de PS3-PS4.
Bai frate, nu mai rezist, de cateva zile tot eroarea asta: "Cannot connect to the internet NW-31491-8". Si culmea ca din browser pot accesa orice site. Atat doar ca nu vrea sa se conecteze la PSN decat dupa ce o tot frec cu Network Test sau ii fac din nou conexiunea, dar m-am saturat sa pierd juma de ora de fiecare data cu chestia asta. Am inchis-deschis router-ul (e unul din ala de la Clicknet), am schimbat cablul de retea, am incercat si pe wifi si tot asa face.
LE: culmea, dupa ce am scris asta si-a revenit fara sa-i fac nimic. Am lasat-o in pace si cand am incercat iar era conectata la PSN.
Posibil sa fie vorba de urmatorul Doom: Wolfenstein: The New Order release date confirmed for PS3 and PS4 - PlayStation.Blog.Europe
Quote:
pre-order now for beta access to the next game in the DOOM series
Am patit si eu asta acum cateva zile. Problema la mine era ca pur si simplu mi se deconecta cand ma jucam Killzone MP si apoi nu se mai conecta la PSN decat dupa mai multe incercari de Test connectiom sau restart la modem, dar dupa un timp iarasi se deconecta. Apoi mi-am dat seama ca un serviciu de la programul Geforce Experience (nvbackend.exe) de pe laptop imi ocupa aproape toata banda. Si netul imi mergea mai greu pe laptop. Am dezinstalat *****ul ala si e ok acum si cu PS-ul.
se pare ca a aparut si thief
e pre-order pe store us