Caută pe google psn trophy sau psn account si găseşti site-uri care arată ce trofee ai la jocuri şi pe care nu le ai văzut,
Printable View
Caută pe google psn trophy sau psn account si găseşti site-uri care arată ce trofee ai la jocuri şi pe care nu le ai văzut,
Quick quiz: sa se determine, din link-ul de aici care sunt singurele doua tari pentru care nu exista numar de telefon pentru contact si impart aceeasi adresa de e-mail.
Raspuns:
Romania si БЪЛГАРИЯ (BG) :)))
Ce am castigat?:>:> :))
XP. Pentru a afla cum poti investi aceste Experience points, suna la customer care Sony Playstation Romania. Sau Bulgaria. :)
:x asa se intampla cand esti destept castigi lucruri importante:> :))))))
Should i move ? Really... should I ?
dar pe ps3 parca puteai vedea trofeele offline nui asa? ce prostie din partea sony sa scoata aceasta functie din os
Nu e scos nimic. Intri la trofee, apeși triunghi și alegi offline mode.
la ps3 stiu ca asa era dar la ps4 ma refer eu cum se pot vedea trofeele offline?
Pai tocmai ti-a zis valentin2007 mai sus cum poti vedea. Dar am totusi o intrebare de baraj: ce draci sa faci cu trofeele offline? De fapt, ce faci cu consola offline? Eu n-am avut o zi consolele off-line, decat poate cand mi-a fost taiat netul :evil:
un raspuns foarte usor, daca raman fara net sa pot vedea ce trofeu sa deblocat si ce trofeu mai am :D:evil:
Nu vrau sa fiu rautacios... dar who the hell cares about trophies so much? Mai ales cand nu ai net...
Am mai zis-o... eu sper sa scoata un update prin care sa pot dezactiva trophies de tot - eu ma joc pt. story, pt. placerea personala, nu pt. asa ceva... Cand vad pe cate unul ca are timp de pierdut pt. a rejuca a 20-a oara acelasi joc doar pt. a prinde nu stiu ce platina, ma apuca durerea de cap. Nu mai vorbesc ca daca-l intrebi iti va spune "urasc jocul asta, l-am jucat de am innebunit". Care mai e placerea? Unii mi se pare ca mai mult muncesc la jocuri decat se distreaza... mie unul imi ajunge un singur loc de munca :evil:
Daca placerea omului este sa vada o platina pe ecran, de ce sa-i dam in cap pentru asta? Fiecare cu piticii lui. Nici eu nu ii inteleg pe aia de dau mii de euro pe lansete/mulinete etc, dar nu ma vezi pe mine pe marginea baltii incercand sa le sperii pestii.
Io-s primu de pe forum care a facut platina la God of War 3. :drummer::drummer::drummer:
Departe de mine gandul de a da in cap cuiva pt. ca-i plac platinele, trofeele, achievementurile sau orice altcea. Cum ai spus si tu, fiecare cu piticii lui. Dar sa te plangi ca nu le vezi offline (desi i s-a spus cum sa procedeze pt. a le vedea si offline), sa spui ca e o tampenie din partea Sony... parca e un pic prea mult.
P.S. Oricum la mine e pregatit tot timpul frigiderul :evil:
Download the PS4 E3 2014 App Today!: http://youtu.be/a79Dd6fMreY