Stai liniştit, sunt mulţi care au dat, sigur vei găsi pe cineva să îţi dea un cod.
Printable View
Stai liniştit, sunt mulţi care au dat, sigur vei găsi pe cineva să îţi dea un cod.
nu mai trebuie, multumesc oricum. am dat pre-order si eu ca doar oricum imi cumpar jocul.
Uite ca se vinde si fara Destiny (la sfarsitul anului acesta) : White PS4 will be sold without Destiny later this year | VG247 .
Se stia treaba asta de la E3 de cand au anunțat bundle-ul cu Destiny. Sa vedem ce înseamnă "later this year." :)
Q4 2014 (octombrie,noiembrie sau decembrie) ,eu spun ca n-ar avea de ce sa-l amane ca doar nu e joc...
hai ca fac eu un gest....am facut pre order insa circumstantele mele actuale nu mi permit sa am timp de ps4 si implicit de destiny beta... asa ca... las codul meu aici...primul venit primul servit si distractie placuta ... savurati cum as savura si eu :evil:
Codul bet: PXD-JMV-FLX Acest cod va ofera acces la versiunea Beta a jocului, incepand cu data Iulie 2014 BAFTA
Salut . Vreau sa imi i-au o consola , dar nu stiu care
Eu vreau ori un ps 4 ori un xbox one. Nu stiu care . Imi spuneti va rog parerea voastra . Vreau sa imi mearga skypeul cand ma joc un joc
de exemplu sa vb cand ma joc . Sa fie o consola foarte buna . Multumesc:)
Sa inceapa distractia...
Te uiți la ce jocuri are fiecare și alegi.
Și pentru ca ceața ta să fie și mai deasă, amândouă sunt foarte bune.
Pe ps4 merge skypeul sa vb cand ma joc?
---------- Post added 11-07-2014 at 18:47 ----------
Dupa parerea mea PS4 e m-ai bun decat xbox one . A voastra ? Atata vreau sa stiu parerea
PS4 nu are Skype.
Pe ps4 nu pot sa bag skype??
---------- Post added 11-07-2014 at 18:54 ----------
Ps4 vs Xbox One . Sa tragem linie la tot . Care e mai bun ?
MonkY, am o propunere, doua-trei intrebari de gramatica la inregistrarea pe forum. :evil:
Ma simt jignit :( Tu ce crezi?! Credeam ca si la asta te referi cand zici "sa inceapa distractia", nu doar la eternul console-war (castigat de Sony btw).
Ce conversație de 2 lei...
Ai primit răspunsuri corespunzătoare. Dacă vrei flame încearcă dincolo ca e mai ieftin.
---------- Post added 11-07-2014 at 20:01 ----------
Și acum am primit PM cu aceeași întrebare :)
Catalineatza?