Ar fi super , o sa dau o fuga sa verific , multumesc !
Printable View
Am si eu ceva nelamuriri.Am inregistrat azi niste gameplay de BF4 si cand sa dau sa vad cum a iesit, am observat calitatea mult scazuta a inregistrarii...este vreo setare pe care am omis-o sau asta e sistemul de share/capture la PS4?
Ce pot sa fac sa le aduc la calitatea originala?
Am uploadat pe YT si calitatea e de 360p...Wtf?
Uita-te la pagina 390 de pe acest topic, la postul #7793 al colegului MrGad3tGuy, a postat acolo si o poza facuta in magazin.
Cum a spus si Dant3, oferta este valabila doar in magazin.
pe un PS3 lol :D
din pacate nu are in promotie PS4 la flanco ... poate saptamana viitoare ...
Sa fii sanatos :) ... se pare ca saptamana asta sunt vocuhere la alte produse mai putin la PS4 , nu am spus ca nu te cred ... si din pacate eu vorbesc de Flanco Constanta :)
Mai astept si saptamana viitoare daca nu prind vreo reducere il iau asa si asta e !:((
pare DUBIOS de buna afacerea
Dragi colegi , am fost azi la Flanco Cta si intr-adevar era oferta cu 20% voucher , dar STUPOARE ... ii zic eu vanzatorului ca ok iau o consola si de voucher iau jocuri si a spus NU nu se poate ca jocurile sunt considerate articole si nu se dau sub forma de voucher ... incredibil ... asa este ???
Îţi cumperi un controller de voucher.
Daca jocurile erau considerate accesorii iti dai seama ca si controller ul e tot accesoriu ... Nu intelegMizeriile astora de la flanco !!
ai nimerit un destept...trebuie sa vorbesti cu seful de magazin , deoarece cu acest voucher se poate cumparat orice produs din magazin, cu exceptia produselor care se afla in catalogul actual la promotie (si acestea se pot cumara, dar cu pret intreg). iti spun pentru ca am experienta cu asa ceva... mi s-a intamplat la flanco, altex... si pana nu am vorbit cu seful de magazin si am cerut sa-mi arate termenii legali ai acestei promotii, primisem tot feluri de raspunsuri pe langa.
Hmmm , ok voi incerca maine sa vorbesc cu managerul si sper sa nuMa fraiereasca.