Departe de mine ideea de flame-uri inutile .
Revizia de PS4 e deja anuntata oarecum , informatiile contradictorii insa , cea alba a fost anuntata si scoasa oarecum mai devreme , urmeaza cea care are wirelessul schimbat si sau hardul de 1 tera .
Doream sa stiu daca aveti informatii suplimentare .
Ca sa intelegeti istoria mea in console , de la sega megadrive 1,2 supernintendo , N64 , ps1 , ps2 , ps3 , etc , probleme diferite cu fiecare .. nu sunt un neinitiat :)
Nu am dormit seri intregi cand nu aveam in romania carduri de memorie pt PS1 , cei mai experimentari stiu ce zic :)) si fara a putea salva jocurile faceam nopti albe incercand sa termin jocuri de genul Resident Evil :)
Imi fac calcule cu voi impreuna , pt ca e logic ca la a doua consola PS4 vor remedia multe probleme sesizazate de useri .
Eu sunt dispus sa astept pana de sarbatori , mai ales ca acum nu prea sunt jocuri gen GOW sau Fifa 15 inca scoase care sa ma impinga la o achizitie imediata .
Ma gandesc ca de sarbatori pot scoate o noua consola cu revizie noua imbunatatita , sau cu un hdd mai mare .
Daca nu - o sa iau una normala cum e cea de acum , doar ca poate o gasesc cu un Fifa 15 sau un Driveclub sau ceva mai interesant in bundle de sarbatori .
Acestea erau ideile mele :) si am vrut sa le impartasesc cu cei care sunt ca mine in cautarea unui deal bun :)