Imi imaginez ca pana vor iesi jocuri 4K pe consola vom avea alta versiune de playstation.
Printable View
Imi imaginez ca pana vor iesi jocuri 4K pe consola vom avea alta versiune de playstation.
nu stiu daca printr-un update de software consola va fi capabila sa redea eventuale jocuri 4K. pana la urma trebuie sa poata hardware-ul. cel mai probabil fie vor iesi variante upgraded ale consolei (daca se pune problema sa apara si jocurile evident), sau va trebuie sa asteptam pana la nextnextgen
Da, dar sper sa nu scoată alta versiune de PS4 pentru ca nu mi se pare corect. Adică sa mai dau iar 15 mil ca sa pot juca în 4k?
Poate ca e capabil PS4 sa ruleze jocuri 4K, dar probabil la 10 FPS.
durata de viata a consolei se preconizeaza 6-7 ani , 1 an a trecut aproape . in 5-6 ani cand vor fi 4K .. dar mai ales OLED in toate casele .. va iesi probabil PS5 .
99,99% nu avem 4K .
Ce este 4K ? un marketing infect - noi jucam 1920X1080 ( 2K ) acum si ala e 39xxX2xxx . Nu e un mare *** rezolutia probabil ca nu o sa observi nimic .
In schimb .. OLED da - aia e marea revolutie , si acolo e calitatea ecranului care conteaza .. deci nu rezolutia .
Si solutii ar fi pt 4K si pt PS4 , banuiesc ca update de soft .. sau un hardware atasat extern sau consola veche la schimb + bani . Se gasesc solutii ..
Numai sa avem macar 70-80% 4K .. sau mai bine .. OLED cum avem acum LCD-uri si LED-uri in case.
Un proiector 4k adevarat costa undeva pe la 7-10k $ si la rezolutia asta sunt folosite de cinematografe... Deci sa te joci pe asa ceva nu pare tocmai practic.. /:)
Eu am un proiector Full HD, ceea ce va doresc si voua si jocurile arata genial :)
4k chiar pare o aberatie pentru uzul casnic ..
Cat despre monitoarele 4k, alea sunt o inventie de marketing total inutila :)
4K nu este o aberatie si nici marketing bull****, este chiar superb, iar diferenta intre FullHD si 4K o poate face si un batran de 80 ani cu dioptrii cand fundul de borcane.
Revenind la console si jocuri, nu o sa avem prea curand jocuri 4K (cum a zis cineva mai sus, poate doar niste indie), putem vorbii de jocuri 4K abia peste 4-5 ani, moment in care PS4 va fi la finalul ciclului de viata si chiar va fi irelevant daca PS4 suporta jocuri 4K sau nu.
Daca alegeti sa investiti in tehnologie cu gandul ca va va tine 100 de ani, ati ales gresit domeniul de investitie, tehnologia evolueaza extrem de rapid, de la o zi la alta, astfel ca ideea de a avea un dispozitiv in 2014 care sa fie la curent cu tehnologia din 2020 mi se pare complet aberanta.
There's no future-proof technology, just get over it!
Deabi am scapat de 720p pe ps3 :)) deabi se pot face jocuri 1080p pe ps4 si voi vorbiti de 4k ?
Oricum.. hardware'ul ps4 nu iti permite asta ...
pe pc iti trebuie 2 nvidia titan sa joci fluent un 4k :))
Salut. Am si eu o problema. Varul meu detine un PS4 cu PS+, dar de vreo luna-doua ( August/ Septembrie ) nu a mai primit niciun joc free. Am vazut ca luna asta este Velocity 2x si Sportfriends, dar lui ii apare de foarte mult timp numai FeZ si inca ceva.
jocurile sunt valabile.. dar trebuiesc cautate manual.
Eu nu vreau 4K..vreau texturi si lighting fotorealiste, 1080p + 60fps e de ajuns pt rezolutie si nu cred ca ar fi un impediment pt ce am enumerat mai inainte.
Am terminat Killzone, primul meu joc de PS4 ;) Desi nu îmi plac jocurile ce conțin tot felul de faze SF pot spune ca acest joc e demențial. Superb.
Demential, bine mai dar in 4k ar fi aratat mult mai bine, eu de abia astept noile console PS4 sa suporte jocuri in rezolutia asta, sau daca nu sper sa apara PS5 in 2 ani de acum in colo.
Revizia noua cu hdd de 1Tb o sa fie asa, wifi ac si acumulator mai bun la DS4. Eu astept pana anul viitor