Are cineva idee, daca alimentez wallet-ul cu suma necesară prin prepaid codes si găsește bani in el la expirarea perioadei de PS+, își trage bani de acolo pt autorenewal? Sau trebuie sa cumpăr cod de PS+ din nou pt un an si sa fac manual?
Printable View
Are cineva idee, daca alimentez wallet-ul cu suma necesară prin prepaid codes si găsește bani in el la expirarea perioadei de PS+, își trage bani de acolo pt autorenewal? Sau trebuie sa cumpăr cod de PS+ din nou pt un an si sa fac manual?
Ai optiune in account management daca nu ma insel, de a bifa sau debifa auto renewal.
Da, nu asta e problema.
Presupunand ca am bifat autorenewal, cum trage banii? Daca la data de renewal gaseste bani in wallet, pusi acolo printr-un prepaid card de pe cdkeys.com de exemplu, trage de acolo? Sau cauta un card de credit pe care sa il debiteze?
Trage din wallet, din moment ce nu ai inregistrat vreun card.
Baieti, as vrea sa aflu o parere de la voi. Cand intru in meciuri de BF4 online, la inceputul partidei, consola se tureaza destul de tare in jur de 1-2 minute, dupa revine la normal, apoi se tureaza iara.E ceva de la mine? Are o gramada de spatiu in spate, orificiile de ventilare nu sunt astupate( doar cel din dreapta este mai aproape de perete. Am un ventilator in camera care bate direct in ea...
De asemenea mai face asa si la TLoU, dar doar inainte sa incarce texturi pentru misiuni. Sa fie de la mine?
Multumesc.
Nu te mai stresa, se mai tureaza se mai linisteste ...las-o in plata ei.. :)
FishyBone3: tureaza, ca deh... munceste :)
In alta ordine de idei, azi am vrut si eu sa copiez toate screenshot-urile de pe PS4 pe un usb stick. Undeva pe la poza 409 din 458 incepe sa moara copierea. Atat de grav incat n-a mai raspuns PS4 la comenzi (a trebuit sa-l scot din priza, safe mode, tot tacamul). Am incercat de vreo 3 ori, cu 3 stick-uri diferite. Sublim...
Ati mai patit asa ceva?
Da. Nu copiez niciodata mai mult de 1GB deodata si nu am probleme.
Am copiat un film de 1 gb pe stock şi nu am avut probleme.
Va urma un val mare de tot de vanzari, multa lume vrea bundle-ul PS4 alb + Destiny.
Mai ales ca e la pret de consola cheala :))
Dar ce ai vrea asa ceva fiind plin in jur, in genere, de aparatura pe negru, adica statii, receivere, TV-uri...etc?! Chiar nu inteleg.
De exemplu toate scularelele mele sunt negre. Nu-mi imaginez sub nici o forma cum as putea sa-mi incadrez 'albeata' aia pintre atatea 'negrituri'.
E si varianta neagra tot la 1699
Cei care aveti deja PS4, cica doar pe consola apare DriveClub la 30$
Attachment 231595
Cum adica doar pe consola? Doar digital?
Cica e fals leak-ul de pe reddit.Era bine si daca era GTA V la 50$:))
Interview with Kazuo Hirai IFA 2014: http://youtu.be/q2u97YYSKU0
Macar pe asta il inteleg cand vorbeste in engleza, fata de Yoshida :)
In ultima vreme (de cand cu Destiny si ultimul update de firmware) observ ca se conecteaza greu la PSN (in speta la store si la sectiunea de what's new unde ramane "agatat" fara sa afiseze news feed-ul). Daca ii dau sign out, restart la consola si la router (e conectata prin wireless) intr-un final isi revine, insa pana acum nu am mai patit. A mai intampinat careva ceva similar ?