Din cate am inteles pe 1 octombrie vor fi dezvaluite jocurile pentru ps+, care vor intra de pe 7 octombrie.........Driveclub ps+ edition plus inca doua jocuri (inca nu se stiu). Chiar ieri citisem un articol, care avea surse oficiale.
Printable View
Din cate am inteles pe 1 octombrie vor fi dezvaluite jocurile pentru ps+, care vor intra de pe 7 octombrie.........Driveclub ps+ edition plus inca doua jocuri (inca nu se stiu). Chiar ieri citisem un articol, care avea surse oficiale.
Imi poate explica cineva cum fac game sharing pe ps4? Am cumparat FIFA 15, doresc sa il downloadez si pe PS-ul unui prieten, ce trebuie facut sa ne putem juca amandoi de pe conturi diferite?
Mie mi se pare normal sa le bage pe 1 Octombrie, cel putin pe US. Cei de la Sony au anuntat in urma cu cateva luni ca vor introduce noile jocuri gratis din luna respectiva in prima miercuri a lunii, iar 1 Octombrie este prima miercuri a lunii. Pana acum s-au tinut de cuvant. Daca le baga pe 7-8 octombrie, inseamna ca e a doua miercuri.
Vă salut!
Vin și eu cu niște întrebări legate de PSN și multiplayer. Am făcut ieri un cont de PSN, am activat consola PS4 ca fiind primară, n-am dat niciun fel de info la billing căci nu e cazul, cel puțin deocamdată (contul e de US cu adresă de acolo, toate cele). Mi-am clătit ochii pe acolo și apoi mi-am zis să joc un pic de Watchdogs ca de obicei (adică offline, până acum nu conectasem deloc consola la net). M-apuc de o misiune, iar pe la finalul acesteia începe cineva să mă hack-uiască... Reglăm noi conturile (n-a apucat să mă hack-uiască :D, dar nici n-am apucat să-l omor :))) ) după care mă apuc și eu de "vânat" pe alții și faze.
Acum, de ce merge online dacă eu n-am PS Plus? E vorba, cumva, de cele 14 zile free pentru conturi noi (n-am avut până acum PSN)? O să meargă și un PES în multiplayer sau e cu totul altă treabă?
Mulțumesc anticipat! :)
doar modul respectiv merge fara plus, in rest pentru celalate moduri in MP ai nevoie de plus si pentru pes iti trebuie plus
@keanustar de data asta e vorba de driveclub care o sa faca parte din oferta si se lanseaza pe 8 octombrie, deci au amanat totul pentru atunci, nu-i mare problema, e doar o saptamana, sper doar sa fie jocuri bune si pe care nu le-am mai jucat :D
Salut,va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: presupunem ca am carduri psn in euro si un cont secundar facut pe Italia,deci daca cumpar din store cu contul de Italia voi putea sa imi transfer tot ce am cumparat pe contul meu primar??:-?
cum pot sa le setez ambele sa fie primare?
Nu poti
apropo de FIFA si PS+ .
am jucat FIFA 15 si Seasons si UT , fara nici un fel de PS+ .
cine tot zicea pe aici ca e absolut necesar si ca nu poti juca ce mod fara PS+ ?
sincer acum in afara de jocurile cele 2 pe luna din anii 1991 - 1992 de pe PS+ , mi se pare complet inutil PS + ul
Ai nimerit fix în weekend-ul în care este free multiplayerul pe ps4. Sa vedem începând de luni dacă mai e asa inutil.
am jucat vineri pe zi - nu era weekend
dar sa vedem de luni - vb ta
Crede-ma
PlayStation Plus multiplayer open weekend kicks off this friday - PlayStation.Blog.Europe
cuvantul cheie aici fiind "Friday"
mi am vandut aseara consola neagra si astept sa mi vina cea pe alb
intrebare :
salvarile de la jocuri au ramas pe id de psn ?
sau au fost sterse cand am dat delete user de pe consola veche
multumesc
daca aveai PS+ si ti le-ai salvat in cloud atunci le ai... altfel... nu