La FIFA15 a mers. L-am cumparat cand a aparut pe PS Store US, iar eu aveam PS+ cu cont de UK si a mers jucat chiar daca se lansa in UK mult mai tarziu.
Printable View
Am si eu o intrebare:D....aseara am facut pre-order la GTA 5 pe un cont secundar nu cel primary...daca eu gasesc pe cineva cu care sa facem schimb de jocuri: Eu il las sa descarce GTA5 de pe contul secundar si celalat ma lasa sa descarc COD:AW....se poate?:-/
Eu am luat jocul pe contul secundar dintr-o prostie. Din greseala am cumparat psn card pe alta tara nu pe US, nu aveam de gand sa fac schimburi si dinastea, da azi mia cazut fisa si am zis sa intreb sa vad daca se poate:)
@eminem, tu poti sa-ti setezi contul ca si primar si sa joci de pe userul de unde joci deobicei. Pe o consola poti sa-ti activezi cate conturi vrei ca si primary. Deci tu downloadezi jocul si faci userul respectiv primary dupa care poti da sign out si sa joci de pe contul de unde joci tu deobicei.
Prietnul la care dai contul/jocul il va folosi ca si secundary si se va putea juca doar fiind logat pe acel cont de unde ai luat jocul. da poate sa-ti dea si el COD AW.
Aha inteleg:D Ms mult Srachi
Ce ar trebui sa fac sa mearga YT in 1080p?
Sa astepti. Din cate imi dau seama, se regleaza automat in functie de viteza. La mine dureaza vreo 10-20 secunde sa se "limpezeasca".
Am stat cel puțin 60 de min. s-a limpezit din părți
Well ain't nobody got time for that. Mai bine te uiti pe laptop. Pe mine ma enerveaza altceva la setarile aplicatiei: am doua canale pe acelasi mail, si nu ma lasa sa aleg unul din ele. Din pacate upload-urile mele, canalele la care sunt subscribed, liked videos and so on, sunt pe celalalt canal.
Update 2.0.2. System stability :))
Macar de-ar stabiliza ceva...
Este live update-ul: PS4 Firmware 2.02 Now Available; Download Size and Patch Notes Revealed | DualShockers
Se pare ca o chestie la care ajuta acest patch este freezul creat in timpul jocului Dragon Age Inquisition, freeze care duce la reboot. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=930628
Eu sunt curios cand si daca vor finaliza un soft de backward compatibility macar pentru jocurile PS3
N-ai sa vezi, au serviciul PS Now
E ok si asa.Nu stiam de chestia asta pana acum.Mersi
Aveti idee daca in perioada Craciunului vor fi reduceri la plus sau oferte de genul 3 luni +1?
Ar trebui sa fie de Black Friday reduceri
De alea stiu, ma refer la cele de pe store.
PS4 Messages Significantly Improved with Firmware Update 2.02 - Push Square e adevarat :D ca nu am apucat sa incerc
Chiar ma miram azi cat de repede apar mesajele:)) 1 secunda si deja ai mesaju, poti sa il citesti, credeam ca au serverele o zi buna da se pare ca e "din vina lor" ;))
Salutare
Am si eu o situatie , probabil banala dar eu nu gasesc solutia :( . Am un Homecinema ( cel din semnatura ) si am legat sunetul optic la ps4 dar momentan ma uit la filme cu ajutorul PS3 + PS3Media Server , as vrea sa gasesc o solutie sa pot lega atat PS3 cat si PS4 la homecinema sa ma pot bucura de sunat m-am cam saturat sa scot cablul ba din ps3 ba din ps4 in functie de ce vreau sa fac fie ca ma joc fie ca vreau sa vad un film . Ceva sugestii ? TV-ul are 3 PORTURI HDMI ( am legat la el PS4 / PS3 / Reciever RCS ) HOMECINEMA intrare OPTICA Ps3 & Ps4 iesire optica
Multumesc anticipat :)