Cine nu a avut noroc, nu disperați! Găsiți una pe tocmai.ro. Un mizilic, vre'o 3k€. :-)
Printable View
Cine nu a avut noroc, nu disperați! Găsiți una pe tocmai.ro. Un mizilic, vre'o 3k€. :-)
Cred ca știu și cine este persoana :)) Sunt curios dacă are curaj sa posteze anunțul pe forum :evil:
Hai nu fiti rautaciosi, ca se gaseste si mai ieftin, la "doar" 6000 RON: Vand Sony Playstation 4 20th Anniversary (limited edition) 6.000 Ron, Nou, Bucuresti - tocmai.ro =))
si eu am luat una .. o pun pe ebay, in tara nu e combinatie :))
s a vandut weekend ul trecut cu 20.000$ una..si alta cu 15.000$
20th anniversary PS4 nabs $20K on eBay - CNET
Mai bine ține-o și Las-o moștenire. Peste 50 de ani va fi mult mai valoroasa. Sau peste 80 de ani la aniversarea nr. 100
E același de care vorbeam eu. A scăzut pretențiile și a schimbat moneda.
A pus cineva link către anunțul ăsta pe pagina de FB a evenimentului. Încă apare cu 3.000€ și poză reală, dar când accesezi ajungi la ce ai pus tu.
Mai e unu' pe acolo care se laudă că a dat-o deja cu 10.000€ pe ebay.
o sa fie mai valoroasa dar o sa fie si mai putini cumparatori. Cine o ia peste 50 de ani o ia pt muzeu, cine o ia acum..o ia sa se joace, si sunt destui care vor.
---------- Post added 23-12-2014 at 15:05 ----------
care e pagina de fb?
Hmm, să vedem dacă merge: https://m.facebook.com/events/151640...8&ref=bookmark
Vad ca au castigat doua persoane sot si sotie. Asta inseamna sa ai noroc. Poate reusesc sa iau si eu un PS 4 bundle cu Uncharted 4. Pana atunci nu cred.
Da unde vezi cine a castigat?
V-am spus ca au fost manarii...
Ce manarii? Am castigat si eu, n a fost nicio manarie. Au fost 106 oameni si 13 console. Sanse de vreo 24%. Adica enorme pt un concurs
Actually.. Cu 2 înscrieri din cele 106 ai cam 26% șanse sa câștigi o consola. În jur de 13% cu o singura înscriere.
Dar sa câștigi 2 console...... Cam 3% :) ceea ce nu e rău pt un concurs cu tragere la sorti.
Nu merge PSN-ul, acum de Crăciun? Vai de mama lor...
Lizard Squad se lauda pe twitter ca ar fi in spatele problemelor cu PSN-ul. Ei si-au asumat si caderea Xbox live pe 1 decembrie si promiteau de atunci ca de Craciun or sa atace si PSN-ul.
Mda...oameni de cuvânt...
Acum sunt logat, vad amicii online dar nu pot sa joc nimic cu ei...mda si eu nesimțit, vreau sa ma joc la ora 4 dimineața.
PS: vad ca pe ceilalți i-au lovit pe partea cu tv, video si music... Șopârlele paulei