Am intrat și eu pe UK.
Printable View
Am intrat și eu pe UK.
Merge si pe US acum.=D>
Merge doar store ul. In rest nimic
Mie pe uk nu imi merge nimic.nici store,nici psn nici macar youtube.imi zice sa dau restart la router,am dat si tot nimic.
Gata merge si la mine doar ca la început nu a mers si am dat log out, am intrat pe user1 apoi iar log out si am intrat iar pe contul meu si a mers
Treptat isi revine.
Tot nu-mi merge. Am dat si sign out din psn. Acum nu mai pot sa ma loghez. Great.
^Asta mi s-a intamplat si mie :))
Asteptam....
Eu am jucat campania la Advanced Warfare si am luat ceva trofee.
Salutare,am cont PSN pe Romania ,totul functiona perfect,pana acum trei zile .Nu ma mai pot conecta nici Live,nici nu pot accesa PSN store,va rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie ,este problema cu serverele lor sau de la mine ,va multumesc anticipat
Incredibil...
Da omule, sunt probleme cu serverele. De 5 pagini incoace numai despre asta se vorbeste.
Mda , la mnine tot nu merge , dar pana la urma mai primim ceva?
Multumesc pentru raspuns,pacat ca nu ne putem bucura de niste lucruri pe care le platim...!!
Eu am scos cablul de internet din router si m-am conectat direct. Cu user si parola de la RDS.Dupa ce am reusit sa ma conectez, am scos cablul,l-am bagat din nou in router,am refacut conexiunea si am ramas conectat.Sper sa mearga si la voi.
Se pare ca si pe contul de Romania imi merge acum. sunt conectat pe Cod Aw online insa nu imi merge sa fac party sau sa trimit msg.
la mine pe UK merge
E incredibil. Acum imi zice sa imi dau sign in sa ma joc online desi sunt logat.
Sau ca imi trebuie ps plus.
Deja devine enervant... sunt curios daca o sa primim ceva :|