Pai depinde ce zona e...daca e zona 2 mi se pare ca nu poti...nu sunt inca sigur...stiu ca nu mai e ca la ps3...
Printable View
Pai depinde ce zona e...daca e zona 2 mi se pare ca nu poti...nu sunt inca sigur...stiu ca nu mai e ca la ps3...
de folosit poti folosi doar add-on-uri pentru Europa pe un joc pentru Europa. de cele mai multe ori conteaza doar zona 2
am si eu o intrebare si incerc aici sa gasesc raspunsul.
cum pot sa dezactivez o consola ( ps vita ) din contul meu de PS+? nu am acces la ea si as vrea sa fac asta din contul meu de pe PC.
din contul de PSN poti dezactiva doar toate consolele deodata, si doar o data la 6 luni.
intri aici pentru asta:
https://account.sonyentertainmentnet...vigation=false
si pe urma le activez pe cele pe care le am?
yep. individual din fiecare consola. singura buba e activarea ptr video si muzica. alea pot fi dezactivate doar in consolele in sine. stiu din experienta.
ok. mersi mult de ajutor
Am si eu o nelamurire:
Daca vreau sa fac streaming pe twitch de pe PS4, dar nu sub nickname-ul id-ului PSN ci sub un alt cont de twitch, e posibila treaba asta?
@eagle din cate tin minte o sa poti alege ce nume sa iti arate ala de pe twitch sau psn... daca nu atunci o sa iti arate ala de pe twitch pentru ca tu oricum de acolo faci stream
Gata. De azi am intrat si eu in clubul PS4 :D
Salut. Prietena mea vrea s-o initiez si pe ea in tainele PS4-ului, dar nu vreau s-o iau cu jocurile mele FIFA14, Far Cry 4 si alte nebunii. As dori sa-mi recomandati niste jocuri fun care se pot juca in cuplu, gen family. Nu dispun de camera si nici de controller din acela de miscare. Multam in avans!
Rayman, Diablo 3, Knack.
Rayman Legends, Angry Birds, Little Big planet 3, Lego Games, Monopoly, Putty Squad, Flockers, Minecraft, Lara Croft Temple Of Osiris, Knack, Worms, Plants vs Zombie, Playstation Plus games, etc
si Rayman Legends
Tot ce-i mai bun in genul ala s-a spus mai sus, dar gandeste-te ca e posibil sa abordezi situatia gresit. Si eu am incercat s-o initiez pe prietena mea tot in din-astea, dar in schimb a sarit direct in The Last of Us, Wolfenstein si Mortal Kombat (pe PS3). Nici nu s-a mai uitat la Rayman Legends, LBP sau altele de genul :))
Asa ca incearca sa-i dai si niste Far Cry, poate o sa-i placa. Sau poate nu vrei sa-i placa sa nu-ti ia locul :evil:
Paseste in biroul meu. Ia loc pe canapea. Elibereaza-ti mintea de orice balast inutil. Esti doar tu, impreuna cu tine insuti. Esti gata?
Primul pas ar fi catre jocuri care se concentreaza cat mai mult pe gameplay, nu neaparat pe abilitatea de a folosi controllerul. Asta pentru a nu-i crea senzatia ca n-o sa ajunga niciodata sa poata folosi cu succes asa ceva.
Primul exemplu: http://youtu.be/wk88uCJWsiQ
Avantajul principal este ca se poate juca in doi. As lua in considerare si achizitia unei camere pentru PS4. Ar trebui sa coste acum sub 200 lei iar cele cateva joculete disponibile sunt gratuite. Stiu, s-ar putea sa nu ofere longevitate, insa va asigura un liant de... cuplu. Fun - fun - FUN!
Nivelul doi ar fi story based: The Wolf Among Us si The Walking Dead ar fi exemple bune, insa si Valiant Hearts e ok.
Nivelul trei: toate fetele care au trecut pe la mine si-au vazut un racer bine facut au spus "asa ceva mi-ar placea sa joc". Si toate au si incercat. Driveclub este un exemplu bun. Sigur, nivelul de aptitudine de control s-ar putea sa para frustrant la inceput, insa cu rabdare s-ar putea sa ofere satisfactie.
Ia in considerare si un alt element: s-ar putea ca iubita ta sa-si doreasca sa se simta inclusa in pasiunile tale, sa fie mai aproape de tine. Daca este cazul, ar fi o idee sa identifici cat mai repede situatia si sa-i acorzi mai multa atentie.
Oh, time's up! Ne vedem la urmatoarea sedinta, sa-mi trimiti adresa la care sa trimit factura. :)
Scuze pentru eventualele inadvertente si/ sau erori, scriu de pe mobil. Hope it helps!
Cum gasiti voi fetele astea? A mea nevasta a jucat acum ceva ani in urma 10 minute de Motorstorm pe PS3 si atat. A zis ca ia placut...dar atat.
Eu zic ca ai putea incerca si gta v...include multe moduri de joc(curse,arme,etc) si este si usor de controlat...racing game-urile sigur o sa-i placa, dar trebuie sa aiba rabdare sa invete sa foloseasca controlleru...
A mea abia ma Mai suporta Cand ma joc