eu intram direct pe entertainmentnetwork si cred ca de acea nu l-am observat :)
Printable View
eu intram direct pe entertainmentnetwork si cred ca de acea nu l-am observat :)
A apărut de atunci thread cu PSN Ro.
Man eu nu ma refer la psn in ro :) am si plus pe contul de ro, ci la siteul respectiv, ro.playstation :) atata tot :) eu de abia acum l-am descoperit
Siteul exista de foarte mult timp. Dar era limitat, la multe chestii te trimitea catre siteul european...
Cine imi poate spune daca la ps4 se aude la fel de tare consola cand incarca, se aude ca la ps3 sau mai tare?[emoji51]
...ce sa incarce ?
Bănuiesc ca se refera la momentele când citește discul.
Da, cand citeste discul. La asta ma refer, vreau sa stiu daca se aude la fel de tare?
Bogditza: PS4 nu prea acceseaza disk-ul decat la instalare, dupa care nu are nevoie de el decat pentru "autentificare". Ai cele 10-20 de minute de instalare (poti sa joci inainte de a ajunge la 100%), dupa care... gata! Prin urmare, chiar nu conteaza. La PS3 isi instala doar partial pe HDD, iar restul accesa de pe unitatea optica... de aceea era si deranjant. Aici, trust me... mai mult zgomot o sa faca ventilatorul decat unitatea optica :)
Oke, multumesc frumos!!!
afecteaza in vre-un fel controller-ul daca il incarc cu incarcatoru de telefon? durata bateriei sau ceva...
nu cred , pentru ca ala de telefon incarca cu 9v si ps-ul la fel daca nu ma insel!
Incarca la 5v atat playstation-ul cat si incarcatoarele usb de telefoane. Poti incarca linistit cu cel de telefon.
DualShock 4 are nevoie de 5V la 800mAh. Daca incarcatorul tau duce asta (de preferat sa fie un 5V la 1000mAh) e OK.
9V la telefon?!? No offense... n-am vazut asa ceva. 99.99% din smartphone-uri folosesc chargere de 5V, de la 500mAh la 2Ah.
Incarcatorul de note 4 are 9v la un amperaj mai mic in modul fast charge ( pentru restul disp 5V 2A)
Felicitari, l-ai gasit pe acela cu 0.01% =))
FYI, fast charging-ul nu merge decat cu device-urile gandite pt. asa ceva... pe orice alt device (cum e DualShock 4) va merge tot la 5V.
eu il incarc cu incarcatorul de la telefon (sony) 5v 850ma
Paranteza era pt restul dispozitivelor
pot folosi paysafecard ca sa pun bani in wallet pe ps4?