Ma ajuta cineva cu erroarea asta CE-33987-0 ? imi da fail la internet nu ma lasa sa conectez contul de psn, (CE 33992-6)
Printable View
Ma ajuta cineva cu erroarea asta CE-33987-0 ? imi da fail la internet nu ma lasa sa conectez contul de psn, (CE 33992-6)
eu am NW-31456-9 .
Sunt probleme cu serverele de PSN pe anumite regiuni... e ceva normal :evil:
E normal, doar e weekend :)))
LizzardSquad a lovit iar...
De fiecare dată când pica PSN-ul e cutremur pe forum, când pica Xbox Live, liniște. Sa înțeleg ca nu mai joacă nimeni pe Xbox? Acum vreo două săptămâni au fost probleme mari cu XLive, vreo 24 de ore de outage, ieri seara la fel, azi iar
Eu cred ca diferenta e data de simplul fapt ca sunt mai multi romani cu PS4 decat Xbox One, plus faptul ca userii cu Xbox sunt ceva mai putin activi pe forum. That's all... nu arunca nimeni cu pietre intr-o anumita directie... nu cred ca-i place cuiva ca e down vreun serviciu, chiar si daca e din tabara cealalta. Sau, mai stii? :evil:
Cu psn sunt probleme de ani de zile, faptul ca platesti bani pentru online nu inseamna ca merge mai bine serviciul. Pica mai des acuma decat pica pe ps3 unde este free. Xbox live pica rar, de aia e liniste.
Îți recomand aplicația numita Twitter si acolo sa urmărești doua canale, Xbox Support si Larry Hryb. Stiu problema ta cu plata pt online, rămâi pe PC, acolo nu ai parte de "mizeria" asta
Tot nu si-a revenit PSN-ul? Incerc sa joc Hardline si nu se conecteaza la servere.
Ciudat cu psn-ul, ieri a functionat fara probleme toata ziua, la fel merge si acum.
eu ieri m-am jucat fara probleme on line pe cont UK
PSN-ul merge, in schimb vad ca sunt probleme la serverele celor de la EA, tie nu iti merge Hardline, mie nu kmi mergea sa ma conectez la Fifa.
Și ieri și dimineața asta văd că e ok, cel puțin pe UK.
nici astazi nu merge sa ma conectez. UK :wall: nu stiu ce sa fac .. imi e sa nu fie ceva de la mine
Eu tot pe uk sunt si merge.Ai incercat sa intri la setari/network si sa dai test connection?
Da, iar cand ajunge sa testeze PSN'u imi da "CE-33992-6" ieri imi dadea alta erroare.