Hahahahaha
Attachment 251934
Printable View
Hahahahaha
Attachment 251934
lol ma :))
Deci am facut share cu un prieten si vreau sa iau season pass la the crew....dar nu l gasesc sa-l downloadez(nici in library)
Salut,
As aprecia daca cineva mi-ar oferi un cod de PS plus 30 days trial.
Mi-am luat PS4 :)
Multumesc.
De ce nu folosesti cele 2 saptamani moca?
Este o optiune. Am vazut ca exista si 30 days in baza unui cod.
Unde esti obligat să adaugi un card valid
Am activat perioada de 14 zile. Mersi oricum.
Sony Is Making a Slightly Lighter PS4
Quote:
Sony just officially announced a new, lighter PS4. It weighs 2.5 kg, which is ten percent less than the current model. Also, the console uses eight percent less energy and has a matte hard bay cover.
Aveti idee cumva daca vom putea cumpara capacul de la HDD mat?
Dezamagitor ca nu e un model mai slim, dar poate anul viitor.
Daca se confirma ca cei cativa Watts in minus o fac mai putin galagioasa cred ca cedez si-mi iau si eu una.
E varianta cu 1Tb?
Am o intrebare, cum scap de notificarile cu simbolul de bec? Innebunesc cu ele, nu apare niciun update sa le scoata?
Settings > Notifications
---------- Post added 22-06-2015 at 13:07 ----------
Am ps plus pe us, episodul 1 din Game of Thrones luat gratuit de pe US si jucat pe contul de RO. Vreau sa cumpar de pe RO cu cardul episodul 2, merge oare in continuarea primului sau tb sa fie din aceeasi zona pt a juca in continuarea salvarii initiale? Daca nu merge si cumpar episodul 2 de pe RO, asta merge fara a avea primul episod?
Ce promovare, frate, de zici ca lanseaza un nou PS4. Si ce are noul hard cu 'mai multe masini, mai multi inamici ...si nu mai stiu ce' ?!
Care-i legatura ?
Marketing.
Din ce spune Neogaf se pare s-a renuntat la butoanele capacitive care erau cauza bug-ului "Auto eject". In noua revizie sunt butoane fizice ca la aragaz :)