O metodă ar fi să mergi în Library la un joc gratis luat cu PS+, dai options -> Information, și ai acolo Remaining Time și Valid Period (End).
Printable View
Daca ai vreun joc primit gratis descarcat, apeși options pe el, intri la information, mai jos ar trebui sa iti apara in cate zile expira.
Mulțumesc frumos, o sa verific când ajung acasă.
Sau faci cum fac eu. Ma duc la PS plus ca si cum as da renew. Aleg oricare din cele 3 optiuni 1 luna, 3 luni, 1 an si apoi o sa zica "You are already a member until ....".
steel black !
Băi ce preț au japonezii
The retail price of the PlayStation 4 will be 34,980 yen from October, Sony said. That’s around $292 or £189 / EUR 258.
a fost cel mai interesant moment din toata conferinta, restul, numai "japonerii" :))
Salut.
Am si eu o intrebare..am citit ceva dar nu sunt lamurit inca.
Am PS3 de cativa ani cu PS Plus. Aseara am cumparat un PS4 pe care l-am activat pe acelasi cont. Daca imprumut PS3-ul la un prieten se poate juca jocurile mele de PS3 chiar daca eu ma joc pe PS4?
Si daca merge e legal?
Daca te referi sa va jucati in acelasi timp, nu cred ca o sa mearga.
merge....eu ma joc pe ps4 si mai am un prieten care se joaca pe ps3 cu contul meu. mi se pare ca au facut la ultimele update-uri treaba asta. cand mi-am luat ps4 nu mergea. te scotea afara cand te logai pe ps3 sau invers
Eu nu am avut niciodată probleme cu loginul, am PS3 la care se joacă nepotul meu, eu mă joc la PS4, sunt servere diferite, și da este legal.
De fapt eu ma gandeam la varianta sa aibe contul meu pe consola...sa descarce jocul si sa isi creeze un cont sa joace pe al lui. Parca asa era game sharing. Dar e bine daca merge si direct pe contul meu. Ms.
Merge cum vrei tu, așa am eu cu un amic. Contul meu cu jocuri de la PS Plus e la el pe PS3, are cont propriu pe care se joacă
Azi am fost si eu la cumparaturi , am plecat foarte hotarat pe consola de la Microsoft Xboxone, din pacate nu au avuto pe stoc doar cea expusa . Dupa vreo o ora de stat pe PS4 am plecat sa fac hartiile .Am cumparat un PS4 Bundlle Destiny: The Taken King Legendary Edition + cireasa de pe tort The Witcher 3. Poze abia pe maine , dupa ce o ridic din magazin.
"Haur frate meleu"
Introducing the Limited Edition Gold PlayStation 4 Bundle
Attachment 256597
Sa faca si la noi o campanie cu Dristor Kebap. Una mare cu de toate, PS4-l castigi, poate!
În culoarea aurolacului, nu?
Bundle nou PS4 1TB + AC Syndicate + WD
Attachment 256628
Cum de e asa mic acolo Watch Dogs, aproape ca se rusineaza de el =))