Daca contul RO cu DLC-ul e pus ca sistemul principal pe PS4l tau, il poti folosi pe contul UK pus ca si cont secundar.
Printable View
Daca contul RO cu DLC-ul e pus ca sistemul principal pe PS4l tau, il poti folosi pe contul UK pus ca si cont secundar.
Care e treaba cu NAT Type limitation? O data merge sa fac party, o data nu. Trebuie sa ies din joc/ party si sa re-intru.
aseara au fost probleme cu PSN-ul , cadea partyul de aiurea si nici nu mai puteai crea altul.
pe noi ne-a scos din party in timp ce faceam incursionul pe challenge la division pe la wave 14 :) noroc cu chatul jocului ca altfel sigur muream toti
Aparent a fost o tentativa de frauda pe PSN aseara, poate are legatura. Mi-a blocat ING cardul pentru a 4-a oara in aceeasi luna. Eu personal m-am lasat pagubas, desi suna stupid, mi-e mai usor sa cumpar carduri valorice de pe amazon decat sa folosesc store-ul pe RO.
Pai pana la urma am sunat si eu la numarul de telefon de PSN ro si surprinzător foarte de treaba fetele de acolo. Se pare ca mi s-a blocat contul si trebuie sa astept 24 de ore si sa incerc atunci, sunt sanse sa pot folosi cardul atunci.
Mi-au zis ca ei au solicitat celor de la PS sa adauge si in ro carduri valorice si cine stie poate soon vom avea. Ar fi genial asa si ne-ar scuti de foarte multe probleme.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Nu stiu de ce nu au implementat până acum acele carduri valorice, se vorbea de anul trecut ca în decembrie ar urma, suntem în mai, poate anul ăsta, nu înțeleg ce s-a întâmplat. Sper sa nu aștepte trecerea la € :)
Vreau sa iau si eu un joc pe la 40-50 de lei de pe PS Store (pt. PS4), ce recomandari aveti?
Attachment 267982
The Banner Saga sau ^^^
Ma tenta si BF4, la 45. Dar vazand faptul ca imi doresc ceva orientat spre single-player, ideile tale par mai bune. Alte idei? Abia la 02:00 ajung acasa, deci mai avem timp :D
Wolfenstein New Order sau Old Blood :D
Wolfenstein sau Metro Redux.
Nevermind, s-a terminat azi oferta la Metro.
Am Wolfenstein deja :( Pacat de Metro...
Exista rezolvare la problema cu Credit Card Number Invalid? Introduc totul exact cum e pe site-ul bancii, si nimic.
posibil sa ai cardul blocat pentru plati catre PSN, suna la banca.
Pai nici nu ma lasa sa-l inregistrez, nu ajung la capitolul "Plata" inca.
pentru verificare, iti retrage o suma mica cand inregistrezi cardul, daca il ai blocat nu trece peste.
O parerea despre aceste casti? Casti gaming wireless NATEC Genesis HV59 (PC, PS, XBOX) | ALTEX
Comparativ cu cele gold de la Sony
salutare, mi-am luat azi witcher pt ps4 si am obervat o problema cu controllerul, care ma enerveaza la maxim, mai ales ca la alte jocuri aceasta problema nu exista. Miscarea personajul e foarte sensibila si, mutand stick-ul stang in sus foarte putin, personajul incepe sa mearga inainte si nu se mai opreste, chiar daca eu nu mai apas stickul. Am facut un mic test si am inversat stickurile (in setarile consolei) si cu stick-ul drept aceasta problema a disparut, deci problema e in stickul stang, dar, mai repet, asa ceva nu a existat in alte jocuri. Ce pot face sa scap de problema (momentan nu am bani de un controller nou) ? mersi