Nu e prima data ca am deja jocuri de la +, dar e prima data cand le am pe amandoua :)
Printable View
Nu e prima data ca am deja jocuri de la +, dar e prima data cand le am pe amandoua :)
dap , bunute jocurile , n-am jucat niciunul
Play Overwatch for Free From September 9-12 on ps4.
Intrebare de incepator. Nu ma omor cu jucatul online(in sensul ca nu ma joc deloc). Dar daca imi fac subscription la ps+ maine sa zicem pt o singura luna, pot descarca si juca jocurile de acum(journey si lords of the fallen) precum si cele care vor aparea pe 1 oct? Adica le pot juca de acum inainte sau doar cat timp am subscriptie la ps+?
Merci
Doar cat timp ai PS+ activ le vei putea juca.
Doar cat timp ai subscriptie la ps+. Daca cumva vrei sa faci pauza, cand reiei abonamentul le vei gasi la loc pana le scot ei definitiv
Stie cineva cu certitudine daca pot baga bani pe cont de Psn Ro prin paysafe?
De ce sa le scoata definitiv?
Nu se scoate nimic, nici macar temporar
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Tema Horizon, pe US funcționează sigur, nu stiu pe conturile europene.
C36G-F3NR-TM4T
Nu funcționează pe UK
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
De ce nu merge sa activez trial 15 zile pt PS+? Scrie "this content cannot be selected at this time". Am setat consola pe RO.
De regula nu se poate selecta dacă ai mai avut PS+ inainte, fie și doar o luna. Dacă în schimb nu ai mai avut PS+ ar trebui sa poți activa trial-ul.
Nu am mai avut. Aparent trebuia să activez trialul din browser de la pc. Vad ca e mai simplu de utilizat decât aplicația din consolă.
Aveti idee la ce ora este maine PS Meeting ?
Parca 10 seara ora Romaniei.
Ce este ps meeting mai exact?
Un eveniment Sony (un fel de conferință ca la E3) unde se bănuiește ca se vor anunța noul ps4 slim si ps4 neo. Si poate ceva jocuri?
Ah, credeam că e ceva ce tine de comunitatea de aici.