Troll post : :)) Cand mi-am cumparat XBOX One - stiam ca e mai slab (o idee grafica) , dar cand vad ca descarca jocurile cu 60-70Mbps =D>=D>:evil::evil: 8-}8-} nu poate decat sa-mi fie mila de utilizatorii de PS4 .
Printable View
Troll post : :)) Cand mi-am cumparat XBOX One - stiam ca e mai slab (o idee grafica) , dar cand vad ca descarca jocurile cu 60-70Mbps =D>=D>:evil::evil: 8-}8-} nu poate decat sa-mi fie mila de utilizatorii de PS4 .
Ai ce sa descarci?
Când am văzut trailerul la Last of Us 2 am vărsat lacrimi pentru utilizatorii Xbox One. See? Works both ways!
Da..., si eu trolleibuzez. Dupa ce am dus inapoi PS4PRO la MG, retur ca eram in termen, am vazut blestematia aia de trailer la TLOU 2, si l-am luat iar de pe Emag de data asta.
Ai mesaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spuneam si pe alt thread.. nu m-as mira daca o sa ajunga pana la "sfarsitul vietii" pe la vreo 80 milioane.
Am și eu o întrebare ,daca descarc un DLC de pe Store RO voi putea beneficia de el si pe un cont de UK?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, doar sa ai consola pusa primary pe contul RO
Poate fi pe 10 conturi primary, nu are nimic.
E mentenanta ?
Mai are cineva vreun cod de reducere psn us store?
Cel de deasupra nu mai e bun?
Nu.. A fost folosit, aparent.
^Ai PM.
Mai am un cod de reducere tot pentru US. Dacă îl vrea cineva aștept un PM. Primul venit, primul servit.
PS: Eu nu am avut probleme cu PSN-ul.
LE: http://www.playstationlifestyle.net/...-store-credit/