DF Retro EX: PlayStation 4 Reveal Revisited - Defining A Console Generation http://youtu.be/OCuGfGllrnY
Printable View
DF Retro EX: PlayStation 4 Reveal Revisited - Defining A Console Generation http://youtu.be/OCuGfGllrnY
Cate persoane pot folosi gamesharing? Mă refer la un singur joc cate persoane îl pot juca în afara de cel care l deține.
Maxim 2, tu si inca cineva. O persoana pe cont primary, cealalta pe secondary.
Contul principal: se dezactiveaza primary,
Persoana care primeste jocurile: se logheaza pe acel cont si activeaza consola sa ca primary pentru acel cont.
In concluzie, daca eu am un joc si vreau sa-l dau si altor 2 prieteni sa jucam impreuna nu merge.
Exact.
Un montaj interesant pentru cine vrea să rejoace exclusivitățile Sony :
https://youtu.be/19ZHIK4r9qc
Sent from my Phone 2 using Tapatalk
Deci Bloodborne PC confirmed.
Clipul ala are 2 ani.
Cam serioasa lumea pe-aici pentru un forum de jocuri, dar vad ca asta e tonul in ultima vreme. Doar pe forumurile politice ce-am mai vazut atata scrasnet din dinti, parol. Ascutiti topoarele, ca maine-i 11 iunie. :D
Era o ironie apropo de faptul ca Bloodborne, desi exclusivitate si mai vechi cu mult fata de majoritatea jocurilor din clip, iar a fost lasat de caruta.
Atata tot.
Care e faza cu pretul PS4PRO ? De ceva timp vad ca e intre 1700-1850 lei, chel.
Fix cand s-a lansat God Of War 2, eu imi luasem de la Altex PS4PRO + God of War 2 la 1580. Daca scazi valoarea day one a jocului (280), consola era 1400 lei.
Vad pretul asta mare cu mult inainte de Guvid19, deci nu are legatura.
Își scot parleala pentru preturile de Black fraierday
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Salutare gameri. Urmăresc sa achiziționez un ps4 pro din magazine. Cel mai ok preț, astăzi, l-am gasit pe Game Store, undeva la 1680 lei (fara bundle). Nu ma grabesc asa tare, am un xbox one s momentan pe care ma mai joc.Momentan nu sunt interesat de PS5 (peste 3,4 ani :D ) . Sunt colegi printre noi care au prins si oferte mai bune recent? Sa fie 2 întrebări intr-o postare, recenzii despre Game Store ? Mulțumesc.
cred ca vei gasi multe console PS4 pro SH aici pe market sau alte siteuri de specializare odata ce se lanseaza ps5. la un pret mult mai bun ca in magazin bineinteles.
Salutare, tocmai ce am dus un ps4 pro la garantie si o sa primesc unul nou. Eu le-am dat doar ps-ul, fara controller. O sa primesc si controller nou alaturi de ps sau doar ps-ul?
Tocmai m-am pricopsit cu un PS4 Pro 500 Million Edition 2TB pe care nu stiu neaparat daca o vreau. Pe eMag am vazut un pret care mi se pare prohibitiv. Cam care credeti ca ar fi un pret decent daca m-as hotara sa o vand? Este sigilata, deocamdata [emoji16]
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Pe ebay am vazut-o acum ceva vreme pe la 800 de euro. Deci cam undeva pe acolo, poate chiar ceva mai mult
Acum joc Metro Exodus si as avea o intrebare care l-ati jucat: de ce incarca asa greu uneori? :(
Nu au rezolvat nici acum incarcatul la Metro Exodus? Ii ceva glitch, la ceva nivel de la inceput la mine a fost ca a stat si cateva minute de am crezut ca e dus de tot save-ul si că mi-a dat freez.
La mine pe ps4 normal mereu statea sa incarce cateva minute. Chiar si cu SSD in el...
E o ciudatenie din joc ca am intrebat un amic si la el tot asa de greu incarca....