http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA
=))
Printable View
=D>
Bravo Sony!
THE PS4 WILL SUPPORT USED GAMES!
THE PS4 DOES NOT NEED TO BE CONNECTED ONLINE OR BE AUTHENTICATED. WILL NOT CHECK FOR INTERNET CONNECTION WHEN YOU PLAY. WILL NOT CHECK FOR INTERNET CONNECTION IN ANY WAY LIKE THE XBOX ONE!
The PS4 will cost $399, €399, £349!!!
PS4 - Launching end of this year , will be available at 399 $ / 399 € / 350 ₤
and the winner is....:c::p::t::x:=D>!sorry Big Brother for you but..
Online, jocuri multiplayer vor putea juca pe PS4 si cei fara PSN Plus?
The winner is Sony.Nu sunt deranjat de mp cu plata , oricum eu voi cumpara ps+ , ca au facut treaba buna.Poate asa psn va fi mai bun.Acum nah fanboys M$ cauta si ei nod in papura , dar degeaba...
Avantaj ar fi sa-mi vanda mie jocul mai ieftin pentru ca joc doar singleplayer, nu ps plus. Si nu avantaj, asa ar fi normal. De ce sa dau 60€ pe un joc daca nu ma pot bucura de el in intregime fara sa mai platesc o taxa de multiplayer? E o componenta la care nu am acces dar pe care o platesc. Nu e normal, dar s-au luat dupa Microsoft.
Mai am aproape un an de ps plus, dar tot nu agreez ideea cu mp. Ai luat consola, ai dat banii pe joc, daca jocul are mp, ar trebui sa il poti juca free.
Daca nu se poate, sa scoata si varianta sp only.
Intre timp a scris si tudyniuz :).
Retrag tot ce am spus in ultimele zile legat de Sony. I-au desfiintat pe cei de la Microsoft. Ma amuza teribil faptul ca nu au trebuit sa faca nimic pentru asta, pur si simplu sa lase lucrurile asa cum sunt. Mai adaugam si pretul senzational de 400€ si alegerea e no-brainer. O sa vanda un numar impresionant de console, cred ca vor dobori lejer recordul PS2.
Xbox One e born dead. Nu au nicio sansa cu noua lor politica. Daca o sa reuseasca printr-o minune sa vanda 20-30 milioane console in 7 ani ar trebui sa sara in sus de bucurie.
Felicitari Sony! Acum e timpul sa dorm:D.
Poate asa o sa-si permita si ei o infrastructura la fel de buna ca si Xbox Live pentru serviciile on-line.
Se plange lumea ca Live-ul e pe bani dar nimeni nu se plange de calitatea lui.
PSN in schimb tot timpul a fost mai in urma.
Microsoft aplica politica asta de ani buni .De ce va lamentati acum?
Pentru ca au luat un lucru cu care oricum nu eram de acord nici la microsoft.
Din cauza asta nu am mai deschis xbox-ul de nu stiu cate luni.
Asta e, s-au vazut pe o pozitie favorabila, asa ca au profitat de ocazie.
Adevarul e ca pentru diferenta de pret dintre PS4 si Xbox One de pret poti sa-ti cumperi mai mult de un an de PS+ .
Si pana la urma tot pentru tine e mai favorabil, tinand cont cate lucruri primesti de banii aia.
In 29 iunie fac 1 an de PS+ si este cel mai avantajos lucru care poti sa-l faci cu banii tai.
S-a incheiat PSN gratuit? In sfarsit au deschis si ei ochii si au realizat ca niste servere nu se intretin cu aer?
Deci nu cred, Sony went for the kill ! 400 euro + better design + better specs + Kingdom Hearts 3 + used games = head shot MS.
This wasn't even close.
Nu am spus ca e avantajos sau nu. Am spus doar ca e ilogic sa platesti discul cu mp si inca un serviciu pentru a putea accesa continutul de pe disc.
E ca si cum as avea un tv 3d, un blu-ray player capabil sa redea 3d si imi cumpar un film 3d+2d. Iar in momentul in care bag discul, dau play pe varianta 3D sa imi ceara sa platesc o taxa, deoarece filmul e 3d, nu 2d si e mai "special".
Cel putin acolo am alternative. Pot cumpara varianta mai ieftina 2d, sau mai scumpa, 2d+3d.
Asta cu design-ul e cam subiectiva.
Mie nu mi se pare ca arata neaparat mai bine dar celelalte avantaje eclipseaza lucrul asta :D .
Nu e ilogic deloc cand te gandesti cat ii costa si pe ei sa intretina toate sistemele acestea.
Eu sper sa vedem imbunatatiri pentru PSN de banii astia.
https://twitter.com/Cheesemeister3k/...00657089605632
Quote:
#PS4 $399 w/ 500 GB HDD, DualShock 4 $59, PlayStation Camera (not packed in) $59. http://scei.co.jp/corporate/release/pdf/130611a.pdf