pana acum toti laudati PS Plus...acum ca va fi "obligatoriu"(si in plus va avea super mega value) v-ati razgandit ?:))
http://www.youtube.com/watch?v=n8DCb_SMYnE
Printable View
pana acum toti laudati PS Plus...acum ca va fi "obligatoriu"(si in plus va avea super mega value) v-ati razgandit ?:))
http://www.youtube.com/watch?v=n8DCb_SMYnE
Mergeau si pana acum cei 10 dolari sau nu stiu ce suma din pretul unui joc la Sony si la Microsoft. Numai ca Microsoft e mai fomist decat Sony si iti ia bani pe XBOX LIVE GOLD ca sa joci online. Acum Sony o sa implementeze si el un fel de XBOX LIVE GOLD, ca sa faca profitul mai mare. Altfel, consolele next-gen ar fi costat mai mult in realitate.
platesti pentru online la ambele console, doar ca PS Plus iti ofera mult mai multe gratuitati decat Gold la Xbox. Consola PS4 e mai ieftina cu 100 de euro decat One, restrictiile idioate puse de Microsoft in comparatie cu nicio restrictie din partea Sony. Deci, care e alegerea cea mai evidenta? Normal, SONY FTW!
Xbox, go home!
---------- Post added 11-06-2013 at 01:35 PM ----------
Si pana la urma cine nu are sa dea sub 5 euro pe luna pentru un serviciu, sa nu joace, care e problema? Ne-am invatat sa primim gratis, daca ai bani sa iti iei consola Day 1, ai bani sa dai si pe Plus, e cam 150 de lei pe an, deci nu e mult. Cine nu isi permite, sa stea cuminte si sa joace pe calculator, nu sa se planga.
In primul rand care pierdere? Xbox One vine cu Kinect obligado, PS4 vine fara camera Eye. Cat costa productia consolei XBOX One plus Kinect si cat costa productia PS4 chel? Suta de dolari o costa Kinectu. In al doilea rand, profitul va veni si de la numarul de useri care cumpara Live Gold sau PS Plus. Nu mai zic de consolele PS4 care vor fi vandute si folosite doar offline.
ca pana acum ai avut nevoie de store de RO ca sa-l cumperi...
Andrew: contul meu principal e de RO insa contul pe care am PS Plus este de UK....dar poti folosi toate facilitatile importante de Plus pe orice cont de pe consola...
pana la alte detalii ramane cum e si pe PS3 nu ?nu e asa e normal sa gandesc ?sau e vreo declaratie oficiala in alt sens..
mai @darkpaul... tu pe ce cont ai ps+ pe unul de RO sau USA/UK? dar contul principal pe care ai trofee ? unii dintre noi au contul principal facut in RO si cum nu ai store, nu ai plus pe contul de RO, cum nu ai plus nu ai MP si nu mai poti sa joci cu contul tau principal unde ai toti prietenii si trofeele si multe altele. aici este buba
Ideea principala e ca sunt de 10.000 de ori mai multe sanse sa vedem PSN pe Romania (poate se indura bulgarii de noi)... decat sa vedem Xbox Live pe Romania. Asa ca nu mai plangeti. No region locked games, no SH lock, no online check, better price, better hardware, more exclusive games... Ce sa mai, e genul ala de consola pe care o sa o vrei oricum.
Eu de ce ma tem acum, e ca... datorita pretului asa mic... o sa se epuizeze stocurile instant. Daca nu se trimite si la noi ceva oficial, nu cred ca o sa avem parte pana in mijlocul lui 2014... decat poate la pret dublu de la "baietii destepti".
Pai... nu prea poti folosi toate facilitatile Plus pe orice cont de pe consola...
De exemplu nu poti folosi "Online storage for game saves" decat pentru contul care are PS+ ;)
Cam cum crezi ca va functiona partea de multiplayer. Vei putea juca ce iei de pe contul cu PS+ pe orice cont de pe consola, dar nu online?
Destul de nasol pentru mine ca acces la multiplayer vor avea doar cei platitori de PS+ Nu sunt un multiplayer hardcore gamer dar cand mai aveam un NFS Hot Pursuit, Burnout Paradise, Killzone2 sau un Battlefield mai jucam si online de 2-3 ori pe luna, sau mai nou chiar de loc(exceptie Journie sa zic care daca esti conectat te baga online) asa ca sa platesc un serviciu pe care de abia il folosesc.....aiurea.
In rest ce sa zic de conferinta, nu m-au lasat cu gura gascata jocurile prezentate. Vroiam sa vad ceva exclusivitati la care sa pot zice, woow arata incredibil de bestial. Dar sa prezinti jocuri care ar rula pe PS2 gen Kingdome Hearts sau Knack si alte indie games, sincer m-am cam strambat la fata.
Chiar si gameplay-ul la Killzone arata de parca l-au creat cei de la Insomniac, arme ce-ti genereaza shield si arme cu care iti vezi inamicii prin pereti? Cred ca bine am vazut dar clar arata a Resistance - Shadow Fall, chiar si culorile aduc a Ratchet and Clank, precis tot Guerilla lucreaza la joc?? Unde-i atmosfera aia apasatoare din KZ2?
In rest consola arata bine, ma buucur ca nu au luat drumul celor de le M$ ca m-as fi lasat de tot de gaming, si acum joc foarte rar dar daca ma m-au aveau pretentia sa cumpar ceva care sa nu pot vinde pe piata SH pentru mine insemna un adio mare din lumea asta de entertainment virtual
Ok, acuma am si o intrebare. Ce-i cu jocurile astea gen Destiny si sau The Division, au un gameplay cu storyline si se joaca co op online sau sunt jocuri gen Massive Action Game unde incerci sa-ti iei gloante in cap in misiuni care se dau intre 2-a team-uri?
P.S. NBA2k14 ma lasat fara suflu, am si devenit cianotic, ce sa mai zic.
Unii oameni ar fi fost nemultumiti indiferent ce jocuri ne aratau cele doua companii ...
:memetroll: Attachment 197570
Ideea era sa joc de pe contul RO nu de pe cel din UK. Si cum pe contul din RO nu se poate avea PS+... e nasol.
@MonkY: Nu prea m-a mai interesat ce tara are sau nu PS Store de ceva vreme, de cand petitia pentru Romania nu a functionat prea bine, insa cand ai spus de Bulgaria am avut un mic recul, un fel de WOW combinat cu WTF :|. Total demoralizant...
Acum chiar nu inteleg cum de s-a putut in Bulgaria si in Romania nu se poate. Trist si incredibil... (in mod repetitiv imi vine in minte exclamatia WOW!)
Si e un pic ca la inmatricularea masinilor....;)
A mai postat cineva un raspuns de la Sony referitor la Store in Romania in care se arata ca depinde si de conditiile legislative ale tarii...
Raspunsul asta l-am primit de la Headquarter-ul Sony Playstation din Bulgaria:
"PS online services are still not available in Romania. SCEE is very focused on bringing as many of its products and services to as many countries as it can. Each country comes with its own regulatory and legal framework for online services and we can only launch Stores in countries where it is possible to do so within local regulations, something which has specifically delayed plans to open the Store for users in Romania."
Oh, atunci asta clarifica tot, insa e ciudat cum au ales Bulgaria in detrimentul altor tari mult mai puternice din mai multe puncte de vedere. Si nu ma refer neaparat la Romania. Curios...
Stii cumva vreun atu pe care l-au avut? E cumva la Sony un director de prin Bulgaria? :D
In alta ordine de idei, poate ca asa cum ai spus si tu, ne "imprumuta" cumva din PS Store-ul lor.
Merci, mi-ai dat o mica raza de speranta ca poate o sa raman pe contul de RO. :)