Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 78 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1558

Thread: DriveClub

1. #141 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu nu inteleg ce zici tu acolo ?

Trebuie sa fie simulator ca sa fie un joc avansat din punct de vedere technic ? Din punctul meu de vedere este de apreciat ca au facut ce spun ei acolo, indiferent de tipul de joc, arcade sau simulator.

2. #142 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    eu nu inteleg de ce au investit atata timp in traseu, sunet, vreme, fauna, flora, poligoane, daca jocul nu e un simulator si in ceea ce priveste comportamentul masinilor.... probabil se vrea un concurent pt Forza Horizon, care, din ce stiu, e putin mai arcade decat forza 4-5
    Si in ce vroiai sa investeasca?

3. #143 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pai fanii nfs raman fani nfs. eu doream un simulator pe ps4. bani au avut, dar turma nu dorea simulator....

4. #144 SP
    Pai o sa ai prin GT7 si Project Cars. Daca oamenii n-au vrut sa faca sim, ce-ai cu ei? Asta nu inseamna sa nu investeasca in joc. Si eu vreau sim. Nu-mi plac jocurile racing arcade. Si cu toate astea accept hibrid-urile precum Grid si Dirt cu bratele deschise pentru ca stiu ca sunt fun. Asa si aici.

5. #145 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

6. #146 SP
    Attached Images Attached Images wxr9afu.jpg v5uzkrv.jpg uy6lx9u.jpg ghhv4wj.jpg catbdg8.jpg 6sftbou.jpg 4scywyi.jpg z7uvpaw.jpg

7. #147 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Deci nu imi vine sa cred ca in gameplay arata exact ca si imaginile postate de ReNeGaDe124.

8. #148 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Superb

9. #149 SP
    Admin MonkY's Avatar

10. #150 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

11. #151 SP

12. #152 SP
    Sunt curios cum se vede din interior cand cade ploaia fix pe parbriz.
    Stunning visuals, nonetheless

---------- Post added 08-07-2014 at 18:08 ----------

Si acum m-am uitat atent, dar "animatia" picaturilor de ploaie de pe capota masinii e scriptata

13. #153 SP
    Banned SHADOWoneeight's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Si acum m-am uitat atent, dar "animatia" picaturilor de ploaie de pe capota masinii e scriptata
    de unde sti tu?

14. #154 SP
    Daca te uiti putin mai atent, vei observa ca picaturile de ploaie se curg de fiecare data in acelasi fel si in acel loc.

15. #155 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aia era problema acum, cum se mai cauta nod in papură... Daca va uitati atent si Soarele e scriptat, rasare mereu in Est

16. #156 SP
    Banned SHADOWoneeight's Avatar
    si asta inseamna ca sunt scriptate? in detaliile videourilor nu zice nicaieri ca e ceva scriptat asa ca va rog abtineti-va

---------- Post added 08-07-2014 at 18:40 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Aia era problema acum, cum se mai cauta nod in papură... Daca va uitati atent si Soarele e scriptat, rasare mereu in Est
    daca era scriptat sa rasara in sud era si mai rau

just wow #nextgen , #GreatnessAwaits - no more

17. #157 SP
    Pentru mine nu e absolut nicio problema, ca la cum arata in rest si la ce senzatie de viteza iti da, numai la capota nu o sa ma uit.
    Mie unul, mi-a intrecut asteptarile, grafic vorbind. Mai bine de atat nici ca putea arata. Ramane sa il jucam doar.

18. #158 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Esti prea rigid, I only meant it as a joke, nu e ceva de luat in serios

19. #159 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu vorbeam de tine, pe tine deja te cunosc, stiu când ești ironic sau glumești. Doar ai dat apa la moara, nu mai era mult si veneau fanii...

PS cred ca vad clona lu' catalineatza

Driveclub's Dynamic Weather - Amazing Climate Tec…:

20. #160 SP
    KYH
    Junior Member KYH's Avatar
    @MonkY, ce features au fost scoase din DC? iar despre delay... inca mai e o problema asta? Watch Dogs, Batman Arkham Knight, Dying Light, Battlefield Hardline, Dragon Age Inquisition, The Order 1886, The Withcer 3, The Division, Mad Max,Quantum Break, toate delayed, asta nu inseamna nimic in minus pentru joc, doar plusuri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 78 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks