Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 78 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1558

Thread: DriveClub

1. #601 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Văd ca a apărut un update, știe cineva ce face? Eu nu văd nicio diferența...
    patch 1.03:

Implements several game-side fixes to reduce server load. Fixes an issue that may cause Clubs to become corrupted. Fixes out of memory crashed due to multiple large avatars on the friends’ list. Fixes occasional game-side crashes when uploading large amounts of progress data.

2. #602 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

3. #603 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Serverele sunt in continuare praf, dupa 1 ora de joc zice ca s-a conectat pentru ca apoi, orice interactiune legata de online sa fie urmata de un infinit 'loading'.

Am ajuns pe la level 19, jocul este in continuare arcade, nu are absolut nicio treaba cu simularea. AI-ul este absolut inexistent, este pe sine, nu se misca de la trasa lui nici mort.

De fun jocul merita, numai sa nu va asteptati sa fie nici cea mai mica urma de simulare in el. Cu toate ca au trecut deja cateva zile bune de la lansare, astept sa se miste odata baietii cu serverele lui peste si sa vad cum sta treaba in multiplayer. Presimt carnagii pe sosea...

Un lucru e cert, Evolution (si indirect Sony) a dat dovada de lipsa totala de profesionalism, nefiind permise asemenea probleme in anul 2014, epoca lui PS4. Intelegeam daca inca eram undeva prin 2002-2003 si lucrurile inca nu stateau foarte clar pe partea de online-internet, insa asa nu pot fi scuzati.

4. #604 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    so... "You're holding it wrong" ?

5. #605 SP
    Junior Member gustrita's Avatar
    Eu nu inteleg care e faza cu AI-ul, vad o gramada de oameni care se plang ca masinile merg in sir indian, ca nu parasesc trasa optima, pai nu asa e normal, v-ati uitat la vreo cursa de formula 1 sau motogp sau alt sport cu motor? Parasirea trasei ideeale se face cand depasesti sau cand te plictisesti.
    Din punctual meu de vedere jocul este foarte ok, imi place mai mult ca gran turismo sau forza motorsport (nu forza horizon ala e alt gen), se controleaza foarte bine cu controller-ul si e fun. O sa fie mult mai fun cand o sa reuseasca sa faca si partea de online care sper sa se rezolve maine dupa maintenance.

6. #606 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Devine frustrant deja! imediat 1 saptamana decand l-am downloadat,nu merge share nu merge online,isi bat joc de noi simulantii!

7. #607 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by gustrita View Post
    Eu nu inteleg care e faza cu AI-ul, vad o gramada de oameni care se plang ca masinile merg in sir indian, ca nu parasesc trasa optima, pai nu asa e normal, v-ati uitat la vreo cursa de formula 1 sau motogp sau alt sport cu motor? Parasirea trasei ideeale se face cand depasesti sau cand te plictisesti.
    Din punctual meu de vedere jocul este foarte ok, imi place mai mult ca gran turismo sau forza motorsport (nu forza horizon ala e alt gen), se controleaza foarte bine cu controller-ul si e fun. O sa fie mult mai fun cand o sa reuseasca sa faca si partea de online care sper sa se rezolve maine dupa maintenance.
    Lumea cred ca se plange ca AI-ul nu tine cont de ei si ii loveste, dar chestia asta mi se pare normala atunci cand user-ul are uneori comportament imprevizibil si face miscari neasteptate... Majoritatea jucatorilor de racing games conduc foarte neconventional, agresiv, cu manevre pe care nu prea le vezi in viata reala. Si atunci e normal sa te trezesti cu AI-ul peste tine. (apropo, n-am jucat inca jocul, vorbesc despre stilurile de condus pe care le vad pe Twitch)

Din filmuletul postat mai sus constat ca AI-ul analizeaza bine ce e in fata si face manevre de evitare.

Inca nu sunt convins daca sa iau jocul. Mai am 2 saptamani de PS+ trial pe US, daca nu apare versiunea free pana atunci poate fac upgrade-ul digital..

8. #608 SP

( Adunate in 30 min de gameplay , sa nu zica cineva ca am inregistrat 10h sa caut fazele astea ... )

9. #609 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    http://www.dualshockers.com/2014/10/...soon-and-more/

Interesant este ca problema tine de soft, din ce imi amintesc circula un zvon acum cateva zile ca vor lansa firmware 2.00 inainte de versiunea PS+ a jocului. Cred ca am putea sa ne asteptam in zilele ce vor urma la acest update.

10. #610 SP
    Pai in majoritatea fazelor ai intrat prea tare in viraje si nu ai mentinut trasa, te-ai plimbat din stanga in dreapta...

La primul accident mi se pare ca ai cotit stanga si i-ai tăiat fata... La al doilea te-ai înfipt in aripa lui spate si n-a mai putut sa ia virajul la dreapta (pit maneuver).. La al treilea adversar, in viraj ai derapat si ai intrat putin in trasa lui, apoi i-ai tăiat fata ăluia mov care încerca să vă depăsească pe amândoi printre.. La final ai intrat mult prea tare in viraj si ai măturat jumătate de pista...

Nu zic ca AI-ul e perfect, nici ca ar trebui sa conduci strict ca la competitii reale... Probabil aici e greseala cu AI-ul, cere prea multa disciplina de la user.

Pana la urma daca conduci asa, o sa obtii acelasi rezultat fie ca joci Forza, GT, NFS Shift or whatever...

11. #611 SP
    In Forza si GT nu am problema asta si conduc lafel .

Daca intru normal in curbe imediat sunt pe ultimele locuri pentru ca A.I are jet engine , cuz magic.
    Nu inteleg felul in care se vrea jocul asta sa fie rewarding in stilul de condus , daca incerci sa il joci ca pe simulator te pedepseste , daca il joci ca pe un arcade iarasi te pedepseste.

12. #612 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu stiu de ce il mai joaca unii dacă e asa de jalnic. A primit note mici dar il cumpărați, parca e topicul pt Fifa unde in fiecare an vad numai nervi, daaaar lumea il cumpăra E simplu, avem arie bazar, eu de-abia aștept o copie pt un amic

13. #613 SP
    Pentru ca ... am dat bani pe el si ma asteptam macar sa fie un racer generic ?

14. #614 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am jucat in seara asta f mult Driveclub cu niste prieteni pe la mine si la toti ni s-a parut un joc f bun. Dar pe volan. E singurul "controller" unde merge fara assisturi. Pe controller e ff arcade.

15. #615 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Stiai din "riviuri" ca e jalnic, ai Xbox One si FH 2, ma depășește logica ta, nu te supara dar chiar nu te/va înțeleg. In fiecare zi intru sa vad ce mai e nou, cand colo, ce sa vezi...Nimic

16. #616 SP
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Nu inteleg felul in care se vrea jocul asta sa fie rewarding in stilul de condus , daca incerci sa il joci ca pe simulator te pedepseste , daca il joci ca pe un arcade iarasi te pedepseste.
    Poate AI-ul e facut sa conduca oarecum la limita, pe trasa ideala. Greu de tinut pasul cu el, iar daca mergi arcade-style si depasesti limita, da peste tine in timp ce incerci sa redresezi.

Nu exista nivele de dificultate?

17. #617 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    L-am jucat si eu azi toata ziua, jocul e fun si arata splendid. Simteam lipsa de un racing game si nu am mai rezistat sa astept PS+ demo. Pacat ca nu merge online-ul, ar fi fost mai viu jocul, asa pare cam steril fara integrarea online.
    A.I.-ul e cam nesimtit pe alocuri si am observat ca nu-i place sa-i furi locul pe trasa, insa pe mine nu ma deranjeaza asa tare, eu il privesc ca pe un challange in plus sa fac slalomuri printre ei si sa-mi gasesc loc sa-i depasesc, le mai dau si cate un branci cand e necesar
    Am ajuns la ultima grupa de eventuri si jocul a devenit din ce in ce mai difficil, timpi greu de batut, pozitii greu de tinut fiindca vin ca sacalii ceilalti dupa mine, nu stiu daca cei care le plac numai jocurile arcade vor agreea difficultatea de pe la sfarsit, mie unul nu mi se pare chiar arcade, e o combinatie arc-sim dupa parerea mea, mai mult arcade binenteles

18. #618 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Te rog spune-mi tu, ce diferenta este intre AI-ul de aici si cel de la GT5/6? Ca acolo ma enervam grav ca e cretin AI-ul, trebuia sa iti iei o masina mai slaba si sa mergi intentionat mai prost, doar ca sa stai printre adversari, sa ai un "rush", ca in rest ii depaseai si ramaneau in urma. E mai dificil AI-ul aici? Si prin dificil nu ma refer neaparat la agresiv, ci mai... skilled

19. #619 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ati reusit sa intrati in cluburi in urma invitatiilor primite? Mie imi da eroare de cateva zile mai bine zis ramane intr-un inf. loading, cum zicea Grey... Ce e de facut?

20. #620 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    A.I.-ul este genul strengar pro..pastreaza trasa ideala si ca un strengar te scoate de pe sosea, cred ca seamana mult cu ce o sa fie online..adica macel si tamponari pt locurile fruntase

online am reusit sa ma conectez de cateva ori dar atat..

traseele sunt superbe si originale, insa cu cat avansezi in campanie cu atat devin mai grele ,iar viteza la 200km/h se simte parca mai mult decat in viata reala , iar unde ai hopuri pe asfalt te arunca de nu te vezi in balarii din cauza vitezei

apropo, eu inca n-am gasit zidurile alea invizibile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 78 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks