Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 78 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast
Results 801 to 820 of 1558

Thread: DriveClub

1. #801 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Clubul meu este gol deocamdata...
    http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1174605

2. #802 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am jucat şi eu Drive Club, arată bine jocul, îi dau nota 7.
    Am eu impresia, masina nu pare lipită de asfalt, mie îmi pare de parcă sunt două imagini separate suprapuse, masina fiind una şi mediul cea dea doua.

3. #803 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Nu trebuia sa apara astazi DLC-urile? Stiti ceva in legatura cu ele?

4. #804 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    DLC-ul este deja pe US, UK un pic mai târziu, cred ca dupa ora 6

5. #805 SP
    Aha ok ,stiam ca pe US a aparut dar nu aveam nicio informatie despre UK. Mersi!

6. #806 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    despre ce deleceuri vorbiti? Eu am vazut ca au bagat ceva harti noi saptamana trecuta. Va referiti la altceva?

7. #807 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Asta de aici
    http://www.polygon.com/2014/11/23/72...efund-free-dlc
    drivers will get the two DLC packs for November that were originally planned to be premium offerings. The Ignition Expansion pack and the Photo-Finish Tour Pack will offer users a total of five new cars, 22 new tour events, 10 new livery items, and another 10 trophies to win.

8. #808 SP
    Au aparut , le puteti descarca si de pe UK.

9. #809 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Am vrut sa imi iau si eu jocul dar mi-a zis un prieten ca au o mare problema servarele si e super lag pe online, asa este ?

10. #810 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    merci , le-am pus si eu la download

11. #811 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    de fapt se pare ca nu se downloadeaza , nu sunt inca valabile pe UK ?!
    Attached Images Attached Images 1.jpg

12. #812 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Pai nu downloadeaza. Cred ca au fost deja integrate in ultimul patch. Acum probabil doar le deblocheaza.

13. #813 SP
    Da, asa este , insa eu am o alta problema nu pot face un event de la photo mode ala cu un renault rosu pt drift imi zice ca trebuie cumparata, voi aveti la fel?

14. #814 SP
    Si ii dai sa o descarce. E gratis. Dar trebuie sa fi pe cont corespunzator zonei jocului.

15. #815 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Au rezolvat astia problemele din cauza carora, vezi Doamne, au evitat sa lanseze varianta free PS+? Sau ne-au lasat cu ochii in soare?

16. #816 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Si ii dai sa o descarce. E gratis. Dar trebuie sa fi pe cont corespunzator zonei jocului.
    GRESIT!

Eu joc pe contul meu primar US, si nu am intrat deloc pe contul de UK (jocul fiind zona 2).

Am "cumparat" DLC-urile pe PC, si cand am jucat erau deja deblocate (cred ca licenta se updateaza automat).

@AndyZ Prioritatea este sa faca serverele sa mearga fara probleme (dar se pare ca e problema de netcode).Abia dupa ce au rezolvat aceste probleme poti sa astepti varianta PS+. Cine a vrut oricum jocul l-a cumparat.La ce pret se vinde chiar merita, chit ca merge sau nu partea de online.

17. #817 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Salut. Care este diferenta intre jocul DriveClub PlayStationPlus Edition UPGRADE si acesta normal ?

18. #818 SP
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    GRESIT!

Eu joc pe contul meu primar US, si nu am intrat deloc pe contul de UK (jocul fiind zona 2).

Am "cumparat" DLC-urile pe PC, si cand am jucat erau deja deblocate (cred ca licenta se updateaza automat).

@AndyZ Prioritatea este sa faca serverele sa mearga fara probleme (dar se pare ca e problema de netcode).Abia dupa ce au rezolvat aceste probleme poti sa astepti varianta PS+. Cine a vrut oricum jocul l-a cumparat.La ce pret se vinde chiar merita, chit ca merge sau nu partea de online.
    Si ce este gresit in ce am zis eu? Era varianta de descarcare direct din joc, fara a mai intra pe PC.

Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Salut. Care este diferenta intre jocul DriveClub PlayStationPlus Edition UPGRADE si acesta normal ?
    DriveClub PlayStationPlus Edition UPGRADE este pentru detinatorii abonamentului PS+, celalata varianta este pentru cei care nu detin abonamentul PS+.
    Attached Images Attached Images driveclub-1.jpg

19. #819 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Merg challenges!!!!!!

20. #820 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Merg challenges!!!!!!
    Haha. Aproape că nu pot crede

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 78 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks