Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 43 of 78 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1558

Thread: DriveClub

1. #841 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Sa inteleg ca jocul a devenit in sfarsit playable ?

2. #842 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Frate cum am ajuns..am Unity pe care nu-l joc inca, fiindca mi se pare unplayable. As lua Driveclub dar nu stiu inca daca e playable.. Dragon Age Inquisition cica mai are probleme cu framerate drops.. Are there any f-ing playable games in the house?!... They don't want my money.

Cred ca Driveclubu' de PS+ apare la anu'... la propriu.

3. #843 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Nu stiam ca era unplayable.Avea probleme doar cu online.

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Frate cum am ajuns..am Unity pe care nu-l joc inca, fiindca mi se pare unplayable. As lua Driveclub dar nu stiu inca daca e playable.. Dragon Age Inquisition cica mai are probleme cu framerate drops.. Are there any f-ing playable games in the house?!... They don't want my money.

Cumpara Driveclub linistit!

4. #844 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Intrebarea asta o pun si eu de ceva zile dar vad ca lumea tot o evita..

Avea probleme doar cu online.
    Pai si mai are?

5. #845 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cumpărați jocul oameni buni, la banii ăștia e super ok, poate reușesc sa pun o poza cu ploaia pe masina, e ceva...
    http://www.altex.ro/driveclub-ps4-1

6. #846 SP
    Hai ca am dat si eu comanda, la 120 lei cat e la Altex cred ca merita.

7. #847 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Nu stiam ca era unplayable.Avea probleme doar cu online.

Daca AI e tampit in draci macar partea de Online sa mearga bine.

8. #848 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post

Pai si mai are?
    Credeam ca timpul trecut folosit a dat de inteles.Nu, nu am avut nici-o problema.

9. #849 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Jocul in sfarsit e complet si arata bestial cu weather system de iti ploua in gura, daca mai asteptau baietii 2 luni cu lansarea nu ar mai fi avut necazuri, pacat

10. #850 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post

hai la un invokers e si gratis

11. #851 SP
    Not my cup of tea

12. #852 SP
    Soooo.. Dupa ce am apucat sa joc ceva în ultimele 2-3 zile, pot sa spun ca Driveclub are acel "ceva".. În general jocurile racing mi se par plictisitoare, dar Driveclub are un feeling aparte. Nu știu dacă e de la grafica, sunet, vremea dinamica, condusul fără niciun fel de HUD, fizica bine echilibrata între sim și arcade.. Păcat ca n-au reușit sa bage și un roster mai impresionant de mașini + modding, gen Forza 3/4.

But overall I like it, chiar merita la prețul încă disponibil în Altex.

Am găsit și un articol interesant pe blog EU. Mai vechi, dar fun to read.

http://blog.eu.playstation.com/2014/...just-blow-mind

13. #853 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.eurogamer.net/articles/di...a-game-changer

DriveClub Dynamic Weather Patch PS4 Frame-Rate Te…:

14. #854 SP
    Junior Member pasar3's Avatar
    La voi functioneaza serverele? Am incercat sa joc ieri si nu ma puteam conecta la server si vad ca nici acum nu merge.

15. #855 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Am vazut clipul cu jocul dupa noul Patch si n-am mai rezistat sa nu-l iau si eu. Am zis ca merita cei 120 de lei cat este acum la Altex. Sper sa nu mi-l aduca peste o saptamana, cum a facut cu GTA.

16. #856 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Nemernicii, mi-am schimbat consola caci s-a stricat si adio drive club, ma pune sa-l cumpar din nou! Vreo sugestie?

17. #857 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    intra pe contul de pe care l-ai luat

18. #858 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    intra pe contul de pe care l-ai luat
    Am intrat dar acum imi spune sa-i bag codul de discount,cod care nu l-am avut niciodata i-am facut preorder a mers abia dupa 3 zile de la data la care mi-au spus ca va fi available,nu am putut face share deloc acum nici eu nu-l mai pot juca. O mizerie! Rusine mare ce au facut din jocul asta! Am dat mailuri peste mailuri nu ma baga in seama nimeni!

19. #859 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    d-aia digital Sucks !

20. #860 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by makiaveliproject View Post
    Nemernicii, mi-am schimbat consola caci s-a stricat si adio drive club, ma pune sa-l cumpar din nou! Vreo sugestie?
    Inainte s-o schimbi, ai sters contul de pe cea veche? Era complet defecta, crezi ca-i posibil ca cei de la magazinul unde ai schimbat-o sa "se dea putin" pe consola ta folosind contul tau? Pentru ca altfel nu-mi explic. Ai putea sa-ti activezi consola actuala ca primary si sa activezi si contul pe consola ta, insa in mod normal ar fi trebuit sa te lase sa-l descarci fara probleme. Daca rezolvi spune si aici cum ai facut, te rog.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 78 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks