Da, asta e ciudat, ca cei cu PS+ upgrade pot intra in offline, dar cei cu doar PS+ simplu nici macar atat. E clar ca vor sa mulga niste bani.
Eu l-am luat cu upgrade dar nu stiu daca a fost o investitie buna.
Printable View
Da, asta e ciudat, ca cei cu PS+ upgrade pot intra in offline, dar cei cu doar PS+ simplu nici macar atat. E clar ca vor sa mulga niste bani.
Eu l-am luat cu upgrade dar nu stiu daca a fost o investitie buna.
Un pic mai devreme a mers, am făcut un club si am trimis doua invitații (Grey si Einherjar)
Baga una si la mine, poate ma prinde jocul mai mult daca suntem sociali :))
Când revin iti trimit invitație, adaugă-ma in lista, toghy23 si sa lași mesaj, pt Driveclub. Am văzut ca numărul max e 6, :(
Ti-am trimis, boss. Daca tu esti cel cu mumia la avatar.
Yep :))
tocmai ce am primit si eu jocul . in care ma primeste si pe mine ? :))
Ar fi misto sa se faca o lista cu aceste cluburi si cu participantii din club eventual , ca sa le completam ,daca este cazul
Voi puteți intra online?
Dacă da, cum?
Eu nu pot intra online...
Nici eu nu pot dar se intampla sa se conecteze cateodata dar degeaba pentru ca nu sta conectat decat foarte putin.
Eu sunt foarte ocupat si nu pot da accept la invetul in club, Bubli tine-mi locul ca te bat de nu te vezi.
Nici eu nu ma pot conecta online.
la cat de puscat e jocu asta cred ca nici versiunea free nu-l iau ca numa le fac rating la "buy"
Hai , ca nu este chiar rau jocul
Eu nu înţeleg ce au făcut un an de zile.
Deci mult mai ok controlul pe volan. Se vede ca jocul a fost gandit pentru volan.
Are wheel assist off pt full Driveclub experience.
Iar din cockpit view, miscarile volanului sunt perfect sincronizate. Se invartea in joc volanul ca si al meu in realitate.
Daca iau Driveclub PAL, va merge Season Pass pe US (evident luat pe cont UK)?
Nu doresc asta, dar parca vad ca atunci cand vor da drumul la PS+ Edition voi va veti fi plictisit deja de joc..