merg , merg, am gasit cateva de la "prietenii" din lista psn :)
Printable View
merg , merg, am gasit cateva de la "prietenii" din lista psn :)
salut, am o problema cu jocul si sunt curios daca i se mai intampla cuiva:
cand intru in joc imaginea mi se micsoreaza cu aprox 2 cm pe fiecare latura, adica imaginea nu mi se mai vede pe tot ecranul televizorului. cand ies din joc, isi revine la normal, acesta fiind singurul joc la care am intalnit aceasta problema. Am cautat prin setarile jocului, nimic. Are cineva idee ce ar putea fi?
Multumesc!
Intra in Settings ---> Sound and Screen ---> Display Area Settings si da-i Enlarge pana iti incadreaza tot ecranul.
Salutare. Avem un nou club, de astazi. Cine vrea sa mi se alature, feel free to do it. ConsolegamesRO se numeste. Va astept la o cursa! :)
Salut. Am vazut ca jocul e la reducere pe Altex si ma gandesc sa il cumpar si eu. Dar am o intrebare pentru detinatorii jocului, are lag asa mare incat nu te poti juca online ?
#Edit: Si as mai avea o intrebare: Care este diferenta dintre editia Classic si Special Edition ?
Mâine sosește si patch-ul cu vremea, e cazul sa-l iau din nou :D
O veste foarte bună. Aștept și replay mode și a ieșit din beta.
pai si varianta de ps+ mai apare :))?
never.
Noob question :) daca am cont de us si am driveclub din altex ... Trebuie sa dau redeem la coduri pe cont de eu/ro ?
Ați instalat patchul cu vremea? Superb bai nene, daca imi baga si patch pt. MP private matches jocul asta ajunge la nota 9 cu felicitări
Am instalat eu.Parca e cu totul alt joc.Pe ploaie derapezi de numai...
Absolut senzational. Chiar zici ca e alt joc, se apropie mult mai mult de un simulator acum. Trebuie sa fii atent la orice curba pentru ca-ti fuge "curul" imediat, iar peisajele sunt incredibile.
Pe principiul tot raul spre bine :).
Criticii s-au grabit cand a venit vorba sa micsoreze nota, sunt curios daca unii au bunul simt sa faca acuma un update la reviewul lor.
Întrebare de noob, este update că nu găsesc nimic pe store ?
Patch nou
N-au mers codurile pe contul de RO, doar pe UK