Film de categorie b ...)....
La 8 incepe PS Experience, s-au anuntat 45 de minute de gameplay....
ce misto se vede lumina controllerului in mijlocul ecranului
eu prefer sa nu ma mai uit la gameplay caci "pierd" din joc , joc care si asa este doar SP "cinematic"
Pentru ca a fost scos cel pus de Rasko:
Ce pot sa zic. Daca pana acum nu ma atragea deloc acest titlu, pot spune ca este al treila joc pentru care-mi voi lua PS4 in 2015 (pe langa Unchartedsi pentru a rejuca The Last of Us
)
![]()
Poate imi voi lua castane, are foarte multe similitudini cu Ryse Son of Rome, dar pentru mine asta nu e un minus deloc. Parerea aceasta mi-e formata din gameplayul pe care am avut ocazia sa-l vad pana in acest moment.
Cred ca d-aia-mi si place. Desi sper sa nu fie doar "on-rail" sau macar sa se apropie de The Last of Us.
Jocul nu are nici o sambure de multiplayer. Stiu ca e veche stirea dar de atunci nu s-a anuntat nimic.
PS4 exclusive The Order: 1886 won't have multiplayer, will run at 1080p/30fps - GameSpot
M-am cam saturat sa vad ca toata lumea arunca cu noroi in jocul asta... Nu a fost oare si Beyond 2 Souls tot un "film interactiv"?
Nu ai cu cine, toata lumea lauda jocurile de la Telltale, care au QTE, dar deh...Eu de-abia astept jocul asta si Until Dawn.
PS sa nu uităm de Heavy Rain, superb
Acest traier imi da impresia de un nou bioshock(vocea din radio parca ii vocea lu' Andrew Ryan).
Can't wait! <3
Save Victorian London from a werewolf infestation in The Order: 1886 | The Verge
foarte bun articolul ...
Bookmarks