Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 145 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 103 ... LastLast
Results 41 to 60 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #41 SP
    Member Buyk's Avatar
    Da sigur vom juca , momentan nu iau jocuri la lansare , astept sa mai scada preturile la ele in plus o sa iau un an de PS + , avem parte de 6 - 7 jocuri gratuit (Driver club PS+ edition , vreo 3 shootare , outlast , un joc cu avioane si inca vreo doua ) suficient sa ma tina ocupat pana mai scad preturile la jocuri , sau macar sa se "calibreze" treaba . Dar cu siguranta pe viitor vreau sa achizitionez BF4 , AC4 , Watch Dogs si posibil GTA V , care dupa parera mea cu siguranta va aparea pt. ps4

2. #42 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Str3S View Post
    da si eu am facut precomanda la Killzone: Shadow Fall si Watch Dogs tot la pcgarage!!!
    Te astept online

3. #43 SP
    Member palflo's Avatar
    gata la altex am facut ieri cerere de returnare a banilor de pe consola sper sai bage in cateva zile pe cont

4. #44 SP
    PCGarage : Ridicare de la sediu: marti, 3 decembrie, dupa pregatirea comenzii, pana la ora 20:00. /Prey

5. #45 SP
    Member palflo's Avatar
    Pc Garage : Ridicare de la sediu: marti, 3 decembrie, dupa pregatirea comenzii, pana la ora 20:00
    Livrare gratuita prin curierat rapid in Bucuresti: ajunge miercuri, 4 decembrie

6. #46 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by bartonn View Post
    686 pre-order' la Ps4 pe PcGarage? Not bad.
    asta nu inseamna ca au fost NUMAI 686 de precomenzi. au fost 686 de persoane dintre toti cei care au facut precomanda care au apasat butonul ala.

in alta ordine de idei, daca va uitati la Evolutie pret in ultimele 30 de zile nu apare nicio reducere ca si cum nu ar fi fost niciodata. lol@PCG

am insistat cu un mesaj catre consultantul de vanzari (btw speciale) care mi-a raspuns ca

In acest moment informatiile privind consola este ca va fi disponibila in aproximativ 52 zile.
    In momentul in care apare disponibila va contactez in vederea stabilirii detaliilor livrarii.

7. #47 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mi-am facut si eu precomanda la PC Garage, dar daca or fi sute de precomenzi nu stiu cum o sa faca fata...

Apropo, stie cineva cum pot anula precomanda la Emag?

8. #48 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ii suni / le dai mail.

9. #49 SP
    Banned alex89's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Ii suni / le dai mail.
    asta imi e si mie sper sa faca fata nr de comenzi... suni la emag si anulezi

10. #50 SP
    Junior Member most20's Avatar
    Salutare, sunt nou in domeniul cu console, nu am avut niciodata consola, mi-am facut cont special pe consolegames.ro ca sa imi fac prieteni cu care sa joc pe noua consola PS4. Ieri, m-am dus la cei de la ALTEX si au spus ca pe 29 noiembrie vor aduce consola, am citit in mesajele anterioare de pe forum ca, consola va ajunge in februarie 2014, am sunat la ALTEX si au spus ca pe 29 noiembrie va aduce consola, acum ce sa mai cred? Pot sa fac precomanda la ALTEX?
    palflo @ cum ai aflat de consola ca va ajunge in februarie 2014?

11. #51 SP
    Member palflo's Avatar
    de la cei de la altex eu am avut-o platita din 26 iunie 2013 la ei si m-au sunat si au zis ca va fii disponibila in primul trimestru al anului viitor si am renuntat la comanda

12. #52 SP
    Quote Originally Posted by most20 View Post
    Salutare, sunt nou in domeniul cu console, nu am avut niciodata consola, mi-am facut cont special pe consolegames.ro ca sa imi fac prieteni cu care sa joc pe noua consola PS4. Ieri, m-am dus la cei de la ALTEX si au spus ca pe 29 noiembrie vor aduce consola, am citit in mesajele anterioare de pe forum ca, consola va ajunge in februarie 2014, am sunat la ALTEX si au spus ca pe 29 noiembrie va aduce consola, acum ce sa mai cred? Pot sa fac precomanda la ALTEX?
    palflo @ cum ai aflat de consola ca va ajunge in februarie 2014?
    Data lansarii este estimativa.

13. #53 SP
    @most20 Consola Sony PlayStation 4 - PC Garage

Poti pune si la Altex precomanda ( care o aduce primul de acolo o cumperi ) .

Bine ai venit in comunitate .

14. #54 SP
    Junior Member Str3S's Avatar
    Eu am trimis un mesaj si la Domo.
    raspuns:
    Buna ziua stimate client,

Va multumim pentru interesul manifestat fata de produsele comercializate de Domo.

Consola Sony Playstation 4 (500GB) va intra in stocul magazinelor noastre la inceputul lunii decembrie.
    Va invitam pe site-ul domo.ro pentru a plasa o comanda pentru produsul dorit, disponibil la pretul de 1799.9 lei:
    Consola Sony Playstation 4 (500GB) | Domo)

Asteptam comanda dumneavoastra, iar pentru alte informatii, va stam in continuare la dispozitie!

Cu stima,
    Gabriela Ifrim

15. #55 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Stati on-topic!

16. #56 SP
    Banned alex89's Avatar
    ai sters o gramada de informatii utile sa pari tu "smecher" cica off topic..... in fine nu voi mai intra pe acest forum ...... ma enervat acest moderator "inteligent"... macar nu ai lasat mesajele unde era postate informatii utile pt cei care doreau sa aiba consola in acest an...... in fine am creat alt topic cu acele informatii utile.... le veti gasi aici http://www.consolegames.ro/forum/f11...-livrat-acest/

17. #57 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nici eu nu eram ontopic? pusesem mesajul din partea consultantului de vanzari PCG care confirma ca la momentul respectiv livrarea avea loc in 52 de zile. as spune ca este totusi o idee buna daca am avea un loc unde sa putem discuta problemele legate de precomenzile PS4, mai ales ca asta este o problema arzatoare pentru noi in momentul asta. daca nu aici, atunci in alta parte, insa cred ca avem nevoie sa impartasim experientele si sa gasim o modalitate facila de a o achizitiona la lansare.

PS haios e baiatul asta. mai intai spune ca el nu mai intra pe CG si apoi face alt thread

18. #58 SP
    Member palflo's Avatar
    dar de ce trebuia banat alex89?? ca nu a facut nimic sau pe aici sunt unii pe care-i doare adevarul nu este corect se discutau probleme despre consola nu despre covrigi

19. #59 SP
    Admin MonkY's Avatar
    h0stile: probabil s-au sters si cateva care erau legate de discutie. Sunt sigur ca OEE le va revizui si le va da restore celor care intr-adevar conteaza. Doar ca la un moment dat o luase totul razna si parca era o reclama ieftina la "cumparati repede de aici, ca mai are 30 de bucati"... cand de fapt nimeni nu are nimic si totul se bazeaza pe promisiuni.

palflo: trecand peste faptul ca alex89 la un moment dat parea ca a descoperit apa calda, pe mie unul threadul asta m-a dus cu gandul la discutiile intre pusti de 6-7 ani, care nu stiu sa scrie corect si care se agita sa-si cumpere repede jucaria. E corect ce spui, adevarul despre modul in care e privita Romania de catre Sony doare... dar asta nu inseamna ca ne bagam picioarele in limba romana si incepem sa urlam ca disperatii pe forumuri, ignorand orice urma de bun simt (deja se discuta in termeni de "fratele meu alb", "prietenas", "fratzioare", etc.).

Si ca sa fac un rezumat: se stie foarte clar ca retailerii din Romania nu vor putea aduce in mod oficial PS4, intrucat acesta nu se lanseaza oficial in 2013 in Romania! La fel de clar se stie ca orice firma ce va aduce in Romania PS4, o va face achizitionand consolele respective din cadrul US sau UE. Lucru pe care il puteti face si voi in mod direct, si eliminati "intermediarul", plus ca in felul acesta va bazati pe siguranta unui nume precum Amazon, si nu a lui neica-nimeni.ro care promite sa aduca la "borseta" cateva console PS4.

20. #60 SP
    Member dtancu's Avatar
    Nu ca vreau sa isi faca lumea sange rau, dar Amazon UK a ugradat toate PS4 preordered pana in August la bundle-uri.
    Al meu e un Gamer Pack: PS4+2xcontrollere+camera+Killzone = 449 GBP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 145 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 103 ... LastLast