Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 145 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1061 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    la economy da , dar la express cred ca e tracking .

2. #1062 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    aveti vreo veste de la shopto , astia ne tin pana in ultima clipa
    Trec imediat pe Xanax cu whiskey, nu se poate asa ceva
    Nimic nici la mine.

3. #1063 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Dai coltu 100% daca tragi xanax la masea

4. #1064 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Trec imediat pe Xanax cu whsikey, nu se poate asa ceva
    Ia-mă și pe mine

5. #1065 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    Ba da este cu tracking. Cel putin asa mi-au zis la telefon. Am vorbit aseara cu ei si au zis ca astazi imi trimite trackingul. este abia 13.33 in UK . Eu zic sa avem rabdare.

6. #1066 SP
    Member Ramon's Avatar
    Aia e valabil pentru TNT. La DPD se pare ca avem tracking pentru trasportul la PS4 (nu se stie daca e economy sau express, dar banii platiti de noi sunt ca la TNT economy).

7. #1067 SP
    Am impresia ca mi-au răspunsul la unul din tickete și au zis ca transportul se va face cu TNT. Evident, sper sa avem parte de tracking.

8. #1068 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    In legatura cu cei de la 4games din Cluj. Am vorbit cu ei pe mail si mi-au spus ca neoficial o sa o cumpere de unde apuca si la ce preturi gasesc, acum in decembrie si pretul final este cel de pe site, adica 2199 RON. Mi se pare mult doar pentru consola.

9. #1069 SP
    8 days ago Araceli posted:
    Hi Halalau,

I can confirm everything is ok with your pre-order. This will be dispactched on the 21st of November via TNT courier.

Regards,

Araceli

10. #1070 SP
    Member palflo's Avatar
    adevarul ca aseara la telefon au zis ca pe seara se vor procesa si precomenzile noastre si vom primi mail cu nr de AWB
    sigur in seara asta o sa primim asa au zis

11. #1071 SP
    Whatever

12. #1072 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    mda, m-am lamurit si cu edigital. e o greseala ce mi s-a intamplat mie si normal ce vi se intampla voua. acum nu sunt sigur daca imi vor livra sau nu si ce se intampla pana la urma in cazul meu. din cate am inteles, trebuie facuta "precomanda" si clientii vor fi contactati cand intra consola pe stoc, urmand sa fie facuta o comanda ferma in acest sens de fiecare client in parte la momentul respectiv, iar ei le vor onora in ordine. practic, ce se face acum la edigital este doar o abonare la notificare, nu o comanda ferma. in concluzie, fiti pe faza cand primiti notificarea ca intra in stoc consola.

13. #1073 SP
    Member dtancu's Avatar
    Haha, fiti atenți cât de tare e asta: săptămana trecută când mi-a expediat Amazon.co.uk xbone-ul cu UPS, au greșit modul de transport si deși am plătit express au livrat cu standard. Ca urmare a făcut o săptămana, ajunge abia azi.
    Am făcut un scandal monstru, mi-au rambursat 122 GBP transportul etc.

Azi mi-au expediat PS4. Tot UPS Express, de data asta delivery mâine mi-au trimis un mail preventiv sa i spună ca de data asta au trimis-o cu carrier-ul corect haha

14. #1074 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    cred ca astept dp astia de la altex deja precomanda o am din iulie facuta mau cam dus cu zaharelul da ce sai faci asa e la noi
    as fi luato de la sopto sa o am de sarbatori dar e dif prea mare de pret + 1 an de garantie asa la altex e mai acceptabil 1800 lei si 2 ani garantie sper sa nu ne faca vreo surpriza cu pretul

15. #1075 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu stiu ce fac astia de la gamestor.hu de se joaca atata cu pretul consolei. Azi au trecut la 2250 la acel bundle disponibil la ei, ieri era 2258, alaltaieri era undeva la 2230, wtf.

Plus ca astept de la ei un mail de 24h si nimic, exact asa si de la domo, nah facem precomanda o ba?

16. #1076 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Nu stiu ce fac astia de la gamestor.hu de se joaca atata cu pretul consolei. Azi au trecut la 2250 la acel bundle disponibil la ei, ieri era 2258, alaltaieri era undeva la 2230, wtf.

Plus ca astept de la ei un mail de 24h si nimic, exact asa si de la domo, nah facem precomanda o ba?
    Au raspuns la email in 5 min ...

17. #1077 SP
    Member felixxx's Avatar
    Hai ca mai explic odata care este procedura la Shopto, sau cel putin cum a fost la Xboxone. Fiind firme mari si serioase, atat TNT cat si Shopto, este foarte probabil sa se respecte aceeasi procedura.
    In primul rand, nu va asteptati sa primiti AWB (sau tracking number cum vreti sa ii spuneti) de la Shopto. Asa ar fi normal, doar ca proababil dura prea mult sa updateze sistemul cu fiecare TN. In al doilea rand daca nu primiti azi mail-ul de shipping este foarte proababil ca doar maine sa vi se expedieze consola. Toate mail-urile de shipping de la Shopto vin de obicei intre orele 14 si 16 ora Romaniei. Eu am primit mail-ul de shipping azi la ora 14.51 ora Romaniei.
    Mail-ul care contine tracking numberul mie mi-a ajuns de la TNT, cu link direct in mail catre tracking-ul pachetului. Cine a avut TNT express are sanse, daca i-a plecat azi consola sa o primeasca maine. Cine nu a avut comanda cu TNT express sa sune la TNT sa intrebe cat dureaza din UK.

18. #1078 SP
    Banned adyxyz's Avatar
    eu am facut precomanda.acum scrie la status Procesare.

19. #1079 SP
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    Eu am primit mail-ul de shipping azi la ora 14.51 ora Romaniei.
    Cand ai făcut precomanda?

20. #1080 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Au raspuns la email in 5 min ...
    gamestore? in ce limba le-ai scris?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 145 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 ... LastLast